Obserwuję 2 spółki od dłuższego czasu i co moge powiedzieć. Z tego co mogę usłyszeć, przeczytać o Polnej to nie wygląda tu za jasno. Ciągłe niby naciągania akcjonariuszy, skup akcji niby jest ale tak jakby go nie było - wielu z was uważa, że na Polnej dzieją się przekręty a cierpią na tym akcjonariusze. Natomiast Hydrotor od dłuższego czasu pnie się znacząco w górę. Brak narzekań na jakieś niejasności, na walnych atmosfera przyjazna. Spółka inwestuje rozwija się co daje szanse na stły zysk.
Osobiście wybrałem Hydrotor. A wy co sądzicie??
Interesuję się tą fimą od 2008,solidna dobrze zarządzana wprowadzjąca stale nowe produkty pełna prawdziwych entuzjastów i młodych pracowników przeszkolonych w Niemczech zachęcałem do kupna wcześniej/zobacz wpisy/.Mimo że wzosła od tego czasu o 50% nie sprzedałem nawet 1 akcji.Myślę,że realna wycena to ok.40zł na fali szaleństwa sky is the limit.
Drodzy "inwestorzy"mój wpis, który zapoczątkowałem nie miał nikogo naciagać - bo takie uwagi tutaj widzę. Służył mi on do wymiany opini o dwóch spółkach, które dobrze funkcjonują. Prosiłbym o troszkę wyrozumiałości.
Pozdrawiam akcjonariuszy obu spółek.
Dla firmy może i sie liczymy, ale nie dla pana Jakubasa.
Tak przypuszczałem, że po wezwaniu zbije kurs do 10 zł i odkupi pomału sporą część akcji, które sprzedał po 14 zł za nasze pieniadze z emisji. Jak juz się tanio napasie, to zadecyduje , co dalej z Polną. Wtedy zapewne jakieś info i skok kursu. No ale kto z nas bedzie miał jesxcze papier za kilka miesięcy czy rok?