• SKOTAN I CIEMNO Autor: siem11 [79.184.147.*]
    26.06.2012
    Witam
    Otwieram nowy post ponieważ NIE mam akcji skotana i z przyjemnością czytam wasze
    wypowiedzi,ale oznacza to również,że jestem ZAWSZE gotowy na zakup akcji.Kiedy kupię,ano
    poczekam.Z Waszych wypowiedzi wynika,że to korekta ,a inni twierdzą,że to będzie spadek.
    Ja natomiast uważam,że to ani jedno,ani drugie.Moim zdaniem to spuszczanie kursu pod ZAKUPY.Sprawdżcie notowania w czasie sesji- codziennie kurs spuszczany jest poniżej 4.00zł
    i taka też była dzisiaj kolejna już sesja.Pewnie grają też na DT.Kurs jest codziennie spekulacyjnie ustawiany i to zarówno przez ustawianie zleceń pod sprzedaż,ale równocześnie też pod kupno.Jak podnoszą,ano ustawiają na S akcje pod wysoką cenę na sprzedazy i
    wykupują nie patrząc na dużą różnicę między S i K. Dokładają jednocześnie akcje na kupnie
    podnosząc wartość oferowanego kupna.To tylko nieliczne cyki .Jest ich znacznie,znacznie więcej,ale wybaczcie to tylko dla mojej wiadomości.Że co,że siem pisze bzdury.To proszę o
    Wasze przemyślenia.Ja przecież nie muszę mieć racji i oczywiście często się mylę.
    Pozdrawiam siem11
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~xxx [37.108.173.*]
    siem 11...ty pajacu forumowy......zjesz to czym mowisz ....jak skotan bedzie po 10 zl?......jestes posmiewiskiem tego forum..buahahaha
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~mm [213.220.119.*]
    Siem ty buraku , kartoflu ty chyba bylo co jadasz , ze tak glupuio gadasz. Do obory cembale a nie siadasz na forum. CMOKU JEDEN , ZEBYS SIE W TRUMNIE ZESRAL.
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~kris 75 [178.37.105.*]
    siem jesli to ty miej- j a j a- czytałem twoje posty 1.5 roku pisze pierwszy raz na tym wątku no to jesli je masz to zgodnie z obietnicą pszestań pisac pozdro bez urazy
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: siem11 [79.184.147.*]
    Panom : xxx , mm ,Kris75
    Chcę serdecznie podziękować za przemyślenia na temat notowań skotana.Gratuluję też
    jasności wypowiedzi.Rzadko spotykam na forum tak inteligentne i kulturalne wypowiedzi i to
    wypowiedzi również na mój temat.To zaszczyt dla mnie nieudacznika czytać tak merytoryczne
    wypowiedzi odnośnie notowań i kursu skotana.Uznanie moje jest tym większe,że wymienieni powyżej panowie emanują wiedzą i rozeznaniem w zawiłościach i niuansach giełdowych.
    Martwi mnie moje słabe rozeznanie ,ale mój brak kompetencji uzupełniam zapoznając się
    z jakże trafnymi wywodami panów zwłaszcza na temat przyszłości tej przodującej ostatnio we
    wzrostach spółki.Ośmiele się pogratulować panom WIELKIEJ WIEDZY GIEŁDOWEJ
    siem11
    PS Pozwolę sobie wznieść okrzyk; PANOM xxx ,mm ,kris 75 WIELKA I WIECZNA CHWAŁA.

• Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~ROZUMNY [89.75.186.*]
    UFFF, CIESZĘ SIĘ, ŻE SPRZEDAŁEM SKOTKA POWYŻEJ 4 ZETA BO JAK WIDZĘ WYPOWIEDZI AKCJONARIUSZY, TO JEDNAK KREW ZALEWA! POWODZENIA W NOTOWANIACH, ALE JA JUŻ WIEM, ŻE DOBRZE JUŻ BYŁO...OGÓLNIE FALA SPADKÓW DOPIERO PRZED NAMI, JUŻ CYPR WYCIĄGA ŁAPSKA PO KASĘ ZARAZ BĘDZIE HISZPANIA, PORTUGALIA, WŁOCHY ETC...POZDRO DLA NAIWNYCH ...HEHEHE
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~XXX [37.108.173.*]
    posluchaj pajacu nr.1....przemyslenia kazdy ma swoje...ty swoje prezentowales przy 2,8...i mowiles ze jedzie na 1,5......jak sie i.dioto z tego wytlumaczysz.....oddaj ludzia pieniadze...bo wylewales pomyje na ta spolke..a tym czasem glowni akcjonariusze pakuja worami po 4....i podpowiem tobie.....ze po 6 i 8 rowniez bedzie skup....no ale to dla ciebie za trudne,,,,forumowy pajacu......BEZ ODBIORU.....dobrze ze chociaz forumowa ciotka monia nie pisze....buahahaha
    KOLEJNY "KULTURALNY AKCJONARIUSZ", UUUFFFF NAPRAWDĘ SIĘ CIESZĘ,ŻE SPRZEDAŁEM ...POZDRO..PS TERAz SKUPUJE GRAŻYNKA A JAK WEJDZIE SPEKUŁA WSZYTKO SPRZEDA Z KILKUDZIESIĘCIOPROCENTOWYN ZYSKIEM A WY ZOSTANIECIE Z....SAMI SOBIE ODPOWIEDZCIE!
    POZA TYM KRACH JUŻ BLISKO GÓRA 2 MIECHY! POZDR
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~ms [94.75.110.*]
    tak tak tak samo pisali na krezusie przy 3 i 4 zl :))

a jest po 11,- heheheee
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~sowa [164.126.212.*]
    Dnia 2012-06-26 o godz. 21:47 ~ROZUMNY napisał(a):
    > POZA TYM KRACH JUŻ BLISKO GÓRA 2 MIECHY! POZDR

rynek ma to do siebie ze sa na nim papiery które opierają sie krachowi jak wejdzie spekuła jak piszesz to zrobią taki wir ze i ty na nim umoczysz sporą cześć kasy bo nie będziesz potrafił sie oprzeć kupieniu papierów skotana. Skotan to niewielka spółka pomimo tego gdzie sie znajduje rodzina nie miesza sie w rozgrywki spekulacyjnej grupy nawet im przyklaskując od czasu do czasu jak juz ma rodzinka odpowiedni procent papieru. Wszyscy jednak tutaj obecni zapominają ze rodzina nie musi i nie sprzedaje całego posiadanego pakietu bo byłoby to dla nich niebezpieczne. Oni w przeciwieństwie do WAS maja czas bo mają za co żyć forumowe gaduły takie choćby jak ja nadal ciułają złotóweczki co widać po ilościach jakie lataja w tabeli
    PAMIĘTAM JAK ROMEK MIAŁ PONAD 70% AKCJI SKOTANA...TERAZ 32..POZDRO..
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~do siema [178.217.192.*]
    podobno siem ma taka zasadę o której raczył się pochwalić że jak nie ma papiera to nie piszę....

to dlaczego siem łamie własne zasady nie po raz pierwszy????
    i przez to nie po raz pierwszy staję sie śmieszny i żałosny.....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.220.119.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~mm [213.220.119.*]
    oj siem jelen jestes , jak Skotan bedzie po 10 zl ty bedziesz kupowal a potem bedziesz beczal na Karkosika , jestes CYMBAL szkoda gadac
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: siem11 [79.184.147.*]
    Pragnę serdecznie podziękować wszystkim dyskutantom w tym również panu xxx piszącemu z
    błędami ortograficznymi,ale w tym przypadku nie bądżmy małostkowi.
    Pozwolę sobie przypomnieć,że skotan to spółka z BARDZO SŁABYMI FUNDAMENTAMI co
    niestety ma decydujący wpływ na jej wartość i co za tym idzie na notowania.
    Spółka obecnie NIC nie produkuje. To również ewenement w skali światowej.Wiemy,że ostatnio
    FAMILIA skupuje akcje co moim skromnym zdaniem niestety nie pomaga innym inwestorom.
    Wszelkiego tego rodzaju spółki są podatne na rozdania SPEKULACYJNE co często powoduje
    mało przewidywalne notowania.Oczywiście drobni inwestorzy narażeni są na straty.Łatwo też
    stracić ustawiając na tak słabym i SPEKULACYJNYM papierze STOP LOSSY.
    Sądzę,ze dalszy brak produkcji słynnych DROŻDŻY PASZOWYCH może oznaczać konsekwencje finansowe dla spółki.do tego trzeba zaznaczyć bardzo SŁABĄ informację
    Zarządu nawet w przypadku dokupowania akcji przez p.Grażynę Karkosikową.termin podania
    do wiadomości publicznej jest przekazywany przy kończącym się terminie ustawowym.Tak
    nasze pryncypały nie liczą się z drobnymi inwestorami boć to oni są PANISKAMI.
    siem11
    PS Pewnie jak zwykle nie mam racji.
    podobno siem ma taka zasadę o której raczył się pochwalić że jak nie ma papiera to nie piszę....

• Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~mirek [89.204.221.*]
    Siem to ciemniak........on jest jak stara baba co na jezyk slina przyniesie to napisze a za dwa dni znowu co innego ...musimy go ignorowac ....
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~zydek [188.146.198.*]
    / każdy się bawi jak lubi!
    - kontrastowo ANTI (gdzie również karkosik uprawia cuda) obala skrajne "niedoszacowanie" wartości rynkowej SKOTAN'a wobec potenciału pączkowania tzw. wartości księgowych
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~jarek [213.220.119.*]
    Sory ty nigdy nie bedziesz zarabial na GPW. Zawsze bedzie miernota i zawsze bedziesz mowil o Karkosiku , ze ciebie oszukal. Ale to tylko twoia wina. Brak cierpliwosci , od dosc dawna jestes tu na tym forum jestes tu gwiazda. Ty pisales o swojej radzie soleckiej , byles tu , gdy Skt kosztowal 1 zl. Dzis kosztuje 4 , 31 zl a ty sprzedales , wiec kim jestes. Nie bede ciebie obrazal, Nie szkoda tobie twojego czasu. Dla wszystkich powinien liczyc sie efekt zarabiania. Jezeli ty naprawde chcesz cos osiagnac na GPW zapamietaj sobie jedna , cierpliwosc bedzie nagrodzona. To co pisal Logic 100 zl bedzie w 2013 roku . Historia lubi sie powtarzac a ty powinienes uczyc sie na bledach. Zeby raz zyskac dwa razy trzeba stracic . Gra na GPW to nauka na wlasnych bledach.
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~mięsny jeż [84.203.38.*]
    http://www.google.pl/imgres?q=ja+pierdole&start=89&um=1&hl=pl&sa=N&rlz=1R2TSEA_plIE447&biw=1280&bih=577&addh=36&tbm=isch&tbnid=VhrMVW963qcqkM:&imgrefurl=http://kwejk.pl/obrazek/764031/ja,pierdole.html&docid=sJ85Hjrkh8s1rM&imgurl=http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/12/1e396bf44ece53269aad4a2bb7ef3cfe.jpg%253F1324565057&w=600&h=436&ei=VTrqT4WwEKjL0QXIlelh&zoom=1
    Ile wy macie lat? siem? co z toba? dales sie tak wkrecic? a reszta? co wam to daje? kazdy moze obrzucac błotem a gdzie jaka kolwiek merytoryka na temat? na 100 postów jedne napisze cos konkretnego, podzieli sie informacjami gdzie cos znalazl jak widzi wykres itd itd to ma sens a nie w ch...a walenie !!! Panowie/Panie troche powagi
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: siem11 [79.184.138.*]
    Do xxx
    Witaj MISTRZU MOWY POLSKIEJ.
    To ja siem11 ten,którego opluwałeś codziennie,a teraz nagle straciłeś głos.
    Ponawiam PROŚBĘ podaj adres prześlę SŁOWNIK JĘZYKA POLSKIEGO .
    Jesteś Mistrzem tu NIKT nie potrafi popełnić więcej błędów ORTOGRAFICZNYCH,aniżeli Ty
    mój ty KPIE uczony.
    Pozdrawiam pełen UŚMIECHU i radości
    siem11

• Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: siem11 [79.184.138.*]
    Do tego co pisze go góry.
    Przestań powtarzać się.Piszesz ten post trzeci raz.Może byś pierwszy raz napisał o Twoich
    kolegach,którzy nie znają pisowni języka polskiego.Któż to.Ty wiesz. Wiem NIE NAPISZESZ bo Ciebie cieszy tylko
    opluwanie siema.A tyś kim,ano tyś pospolity i.... .Mimo wszystko lubię Cię boś ty
    masz radość z pisania.A opluwanie>to nie ty.To idioci
    siem11
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~mirek [89.204.221.*]
    Siem - durniu, pisalem kilka razy ale napisze raz jeszcze - ktokolwiek Cie opluwa ma racje a ja Cie prosze zostaw komputer durniu skonczony
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~jas [86.47.68.*]
    nie wierze siem jak mozna byc tak glupim jak TY. dlaczego tacy ludzie jak TY sie rodza....
    Boze ---- let us know - why is he alive??? siem - przestan istniec

i przez to nie po raz pierwszy staję sie śmieszny i żałosny....
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: siem11 [79.184.146.*]
    Witam 29.06.2012
    Do opluwaczy dołączyli; MIREK,JAS,ZZZ,WIESZ KIM JESTEM.
    Chłopaczki serdecznie sie bawię Waszym brakiem kultury i inteligencji.Trzeba być mniej rozumnym od moich zwierząt w oborze by pisać takie wyzwiska jak JAS,MIREK.
    Chłopcy nie jesteście w stanie mnie obrazić.Nie ten poziom.Jako człowiek starszy wyrażam
    WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA WASZYM RODZICOM,że przytrafiło im się wydać na
    świat takie NIC jak Wy.Szanowni Państwo to nie Wasza wina,ze takie indywidua chodzą po tym
    łez padole.Wy to przeżyjecie.Oni niestety już nigdy nie zostaną mądrzejsi.
    A dzisiaj na sesji dalej zabawa z podnoszeniem kursu.To typowa spekulacja.Włącza się w to
    familia,spekuła i spółdzielnia.Skotan to nędzna spółka.CUD ona tylko rośnie obojętnie jak
    zachowuje sie WIG.Zobaczcie ile sesji był tylko wzrost.Cud,ano cud tragikomiczny.
    Uważajcie bo Karkosiki przeniosą się na inna swoja spółkę,spekuła uzna ,ze już tu dość ugrała i odejdzie.A WY ZOSTANIECIE Z RĘKĄ W NOCNIKU.To już było na Tym badziewiu i są tu
    umoczeni od kilku,kilkunastu miesięcy.Żal,ano ich żal.
    siem11
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.204.221.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~nn [77.255.205.*]
    no ciekawy jestem co z tym info o oddaniu linii????pewnie podnosza kurs tylko po to aby po ewentualnym niewywiazaniu sie z oddaniem pierwszego etapu kurs nie spadl na groszowki z nieskiego pulapu....hahaha zawsze to inaczej spada z wyzszego pietra.....zobaczymy w poniedzialek
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~siekiera [91.237.136.*]
    widocznie jak podali info że do końca czerwca oddadzą to uważają że nie muszą potwierdzać . widać to zresztą po kursie. nie pogniewamy się jak będzie nawet dużo wyżej . chyba że ci co sprzedali po 4 już kapcie konsumują i karku cofnie lokomotywę i powie ,, ładować się gamonie ,,
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~TONI [77.253.74.*]
    Do siem 11. Widzę że jesteś inteligentnym facetem, odpowiadasz tym beszczelnym ludziom co Cie opluwają ze stoickim spokojem gratuluje ( ja bym tak nie potrafił ) ale przyjąłeś taką taktykę twój wybór !!! Nie zrażaj się Twoje wypowiedzi i punkt widzenia jest właściwy. Lubie je czytać bo są zasadne . Gdyby czytali je Ci ludzie , których rodzinka wkręciła po 60- 90 zł, byli by Ci wdzięczni. Trzymaj tak dalej - nie daj się i POWODZENIA. !!!
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~aaa [178.37.128.*]
    idz caluj siema po nogach i praw mu komplementy tak jak ci ludzie co pod jego rekomendacje sprzedawali po 2 zł............przy 10 zł...was juz niebedzie bo rzucicie sie z okna...buahahaha
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: siem11 [79.184.148.*]
    Do TONI-ego
    DZIĘKI.
    Jak widzisz tu trzeba mieć odwagę by dobrze pisać o siemie i nie przyłączyć się do nagonki.
    Opluwacze się odezwą.ONI SĄ MAŁOŚCIĄ SAMĄ W SOBIE
    Wyrazy współczucia dla ich RODZICÓW.Oni są zatruci jadem.
    TONI serdecznie pozdrawiam siem11
    PS Mądry mądrego zawsze zrozumie, ale głupi mądrego nigdy
    Opluwacze NIGDY nie będziecie solą tej pięknej ziemi.
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~ZZZ [178.37.128.*]
    a dla mnie jestes gnida i pajac tego forum na poziomie ...NIESPOTYKANYM..BUAHAHAAHA
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~matti [83.5.123.*]
    Siem,daleki jestem od opluwania Twojej skromnej osoby i mam propozycje bys swoje negatywne wizje popieral konretnymi,dokladnymi analizami technicznymi.
    Sam chyba przyznasz,ze od pewnego czasu na skt mozna niezle zarabiac zatem Twoje wypowiedzi brzmia conajmniej malo wiarygodnie-delikatnie mowiąc...
    Do matti
    Witaj
    Ty wierzysz w analizę techniczną,a ja uważam,ze jest ona przy końcu moich wspomagań przy
    notowaniach.Dla mnie w notowaniach danej spółki,a juz w szczególności skotana ważne są
    FUNDAMENTY / na skotanie to prawdziwy cyrk /,AKCJONARIAT / znów cyrk /,FINANSE
    /tu już nie cyrk,ale bajzel / .Co tu mówić o AT skoro ostatnio na papierze rządzą familia,spekuła,
    i spóldzielnia.Oni AT mają poniżej pleców i powyżej kolan.Drobnych inwestorów również.
    Piszesz,że ostatnio na Skotanie można sporo zarobić.MASZ RACJĘ,tylko , ja twierdzę,że
    zarabiają spekulanci wraz z familią.Twierdzę,że DROBNI nie zarabiają i jeszcze przyjdzie szybko czas,że stracą i dla nich to będzie duża strata.MATTI,a może byś tak się zorientował jak
    ustawiają cwaniaczki notowania pod STOP LOSSY.Tam jest drobny przykład strat powodowanych przez spekułę. Tak w ogóle jak piszesz delikatnie mówiąc pozostanę przy swoim zdaniu jeżeli chodzi o WIARYGODNOŚĆ.
    Pozdrawiam siem11
    PS pozdrowienia dla RODZICÓW opluwaczy.

i przez to nie po raz pierwszy staję sie śmieszny i żałosny...
    Człowieku ty jesteś chory.Masz ZIDIOCIAŁOŚĆ NAWROTNĄ KROCZĄCĄ
    Serdeczne pozdrowienia dla twojego psychiatry.
    Pozdrowienia dla Twoich rodziców,którzy spotykają codziennie takie NIC.
    siem11
    PS Nie zapomnij napisać o łamaniu zasad przez siema i że jest śmieszny i żałosny.
    Lubię Cię mój ty kręciołku.

i przez to nie po raz pierwszy staję sie śmieszny i żałosny......
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~matti [83.5.123.*]
    ...nie jestem ani rodzina,ani spekula a drobnym,przecietnym grajkiem jedynie.Jednak wlasnie w oparciu o AT zarabiam i moze dlatego po prostu nie rozumiem Twoich jednak trudnych do zweryfikowania teorii.Pamietaj,ze w AT jest prawie wszystko.Takze kombinacje roznej masci cwaniaczkow.Wiecej wiary i sprytu.Pozdrawiam.
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~pitbreslau [77.253.194.*]
    Podlaczam sie, i ja na AT glownie patrze, choc przyznam, ze ostatnio SKT mnie troche zaskoczyl, liczylem na wieksza korekte niz 3,85
    No ale w mysl pzyslowia, co sie odwlecze to nie uciecze:)
    NIe mowie,ze tak bedzie ale...czas pokaze jak tosie rozegra.

Niemniej na DT mozna na waciki ugrac te 3,4 %

Tylko skad wziac czasu tyle

P.S. Na KZs ta wstretna AT dala mi duuuzo radosci;)
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: siem11 [79.184.149.*]
    Witam 2.07.2012
    Każdy ma swoje zdanie na temat notowań skotana.
    Dla mnie to super balon napompowany do granic możliwości.Że co,że nieprawda.To proszę
    powiedzieć co ta spółka produkuje.Nabrali pieniędzy ponoć na programy naukowe.
    Gdzie są ci naukowcy,którzy mają poprowadzić te programy naukowe? Z tych pieniędzy
    trzeba się będzie rozliczyć.Udawanie,że się coś robi w końcu musi się skończyć,a wtedy zobaczymy jak będzie wyglądał kurs i notowania.
    Że to nonsens.To proszę zobaczcie notowania chociażby KOV i PETROLA.Te spółki też chodziły
    po paręset złotych,a dzisiaj są spółkami prawie groszowymi,że o słynnym MOSTOSTALU EXPORT nie wspomnę.To już autentycznie spółka groszowa.Możecie myśleć co chcecie i udawadniać,że siem nie ma racji,ale ja pozostanę przy swoim zdaniu.Wolno mi,ano wolno
    siem11
    PS pozdrawiam wszystkich inwestorów długoterminowych z ich potężnymi stratami.Nie
    martwcie się niedługo,dołączą do Was następni umoczeni przez familię i spekułę
    Usmiech,ano radosny uśmiech.
    człowieku szukasz spółki z fundamentami to kup sobie kghm czy pko
    co tutaj robisz????

piszesz takie bzdury jakbyś od roku czy 2 był na giełdzie

Pisałeś że jak nie masz akcji to masz taką zasadę że nie piszesz na forum i co z twoimi zasadami?
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~heh [80.50.135.*]
    zgadzam się z siem11
    Wchodzić teraz, to ryzyko totalne.
    Wyniki nie pokazały jakiegoś szału. Na razie mamy tylko wizje ogromnych sukcesów, ale cała giełda gra teraz na emocjach.
    Tu na dwoje babka wróżyła. Może im się uda, może stwierdzą na końcu, że to nieopłacalne.
    Taka jest branża naukowa :)
    Romek idzie w ekologię, ale ta jest bardzo droga, a pasza to musi najpierw przejść szereg badań, a na końcu zostać zatwierdzona przez lekarza weterynarii i sanepid :D
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~siekiera [91.237.136.*]
    a kogo to obchodzi . rośnie ,karkosiki zbierają ,ty też się ładuj jak masz za co , póżniej sprzedasz z zyskiem . do odważnych świat należy .jak będziesz stał z boku nigdy nie zarobisz tylko będziesz myślał ile ci koło nosa przeszło . wychodzili po 4 zeta i co ? dalej rośnie . i już co poniektórzy kapcie jedzą
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: siem11 [79.184.153.*]
    Do siekiera
    Przestańcie wreszcie pisać bzdury,że ja chciałem zjeść swoje papcie jak Skotan wzrośnie
    powyżej 2.00zł.KOMPLETNA BZDURA.
    Jakiś chłopak,który wciąż to powtarza miał kłopoty z odczytaniem mojego postu i z jego zrozumieniem.Tym uczonym jest człowiek o nicku " do siema "
    SLUCHAJ NO NIEDOUCZONY,post o tym,że akcje spółki nie wzrosną powyżej 2.20zł pisałem
    jak byłem na MOSTOSTALU EXPORT.Jaki jest kurs Mostka łatwo możecie sprawdzić
    Temu od kapci proponuje by sprawdził to w ARCHIWUM i przestał wreszcie się ośmieszać.
    Synek myślenie nie boli.
    siem11
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~ramzes [84.10.39.*]
    do siem 11. O co Ci chodzi.... w co ty grasz ..... jaki jest twój cel..... Ciekawie piszesz, .... ale trochę Ciebie żal.... i nie wiem dlaczego... po prostu żal.... Pozdrawiam...
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: ~sowa [109.243.27.*]
    Siem za duzo krzyczy i jest uparty jak osioł. Nie wierze żeby zarobił cokolwiek na giełdzie bo upór jest akurat tutaj najgorszym z możliwych. Ktoś napisał że kupowanie skotana obecnie to zbyt duże ryzyko ... bzdura totalna przecież kupując jakikolwiek papier ryzykujesz pozostaje pytanie tylko ile możesz zaryzykować. Tak wracajac do fundamentów skotana których podobno nie ma ta spółka bo robi badania i patenty. Na giełdzie izraelskiej jest spółka która właśnie bazuje na badaniach i patentach i należy do jednej z najwiekszych i posiada potężna kapitalizacje. Czyżby UCZONY SIEM uważał że nauka jest nic nie warta ???

PS. o kapciach też czytałem że ma zjeść z tym że była tam jakaś kwota może chodziło o osławione 100 złotych Logica. Siem jednak swoich kapci nie będzie jadł tylko zmieni nick lub zniknie z tego forum
  • Re: SKOTAN I CIEMNO Autor: siem11 [79.184.153.*]
    Witam 2.07.2012
    SOWA to symbol mądrości.Niestety ,ani z Ciebie ptak,ani tym bardziej mądrość.Myslę,że
    czasem warto robić za osła,boć to przyrodnicy wiedzą,że wbrew obiegowej opinii OSIOŁ TO
    BARDZO MĄDRE ZWIERZĘ co o Tobie powiedzieć nie można.Następny natchniony,który
    wie,że siem nie zarabia na giełdzie.Słuchaj no ty sowo z rodziny głuptakowatych wara tobie od
    mojego inwestowania.Gdzie Rzym,a gdzie Krym.Przestań mądralo wypisywać bzdury o spółce
    izraelskiej.Ja znam śmieszności ty moja spółkę badawczą na giełdzie w Mozambiku i ona
    przynosi straty,Śmieszne .NIE.Żałosne.Jaki tam ze mnie uczony skoro piszecie,że siem to
    głupol.Znalazł się następny od kapci.On wie,ale nie wie.Co do znikania z forum toć ty
    jesteś ZnikającyPunkt,ale niech ci tam będzie.Twoje wywody na temat giełdy to sam seks.
    TERAZ jak grają codziennie.Tak również spekulowali dzisiaj.Ustawiają na S 4.60 na K jest 4.55
    Oczywiście idzie zlecenie na KUPNO po 4.60.Dzisiaj ustawiali na transakcjach po 1000 akcji
    i pomagali sobie 500 akcjami.Dalej już prościzna.Na S poszło 4.62 na K ustawili 1000 akcji po 4.61 ,a 4.55 poszło w niebyt.Dalej postój na transakcjach i co z tego.Od czego jest
    spółdzielnia.Podkręcili wyżej i fajnie jest.Dla chłoptasiów.Poszło pięknie ugrać na DT,ale
    siem to głupol i tylko tak się popisuje,bo przecież on kłamie i nie wie co to DT.
    siem11
    PS Żal sowy boć to piękny ptak.Nie taki bezmózgowiec jak podszywający się pod niego.
    PS Kocham Skotan i tych co moczą pieniądze z kieszonkowego od mamusi.Nie sowa,ale siem

[x]
ONESANO 2,76% 0,67 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.