• ?co otym sądzić? Autor: ~100gram [83.23.137.*]
    Sam nie wiem co o tym sądzić,byłem w piątek w Gdańsku na meczu Niemcy-Grecja,i obserwowałem przez jakiś czas stoisko Intersportu,gdzie sprzedaż koszulek i pamiątek szła że aż miło było popatrzeć.Myślę sobie tu muszą być wzrosty,a tu dziś ktoś sypie jak za przeproszeniem w kaczą d..e.Czekam od stycznia,to poczekam jeszcze trochę,ale zaczyna brakować mi cierpliwości jak pewnie nie jednemu z Was.
    Pozdrawiam
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~as [188.123.193.*]
    obawiam sie ze to juz w cenie jest !

Moze po oficjalnych wynikach sie cos ruszy jak zglebuja wskazniki
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~malwka22 [77.75.167.*]
    Również się niecierpliwię jak widzę,że ktoś oddaje po tych cenach, ale może komuś potrzebne są pieniądze, a są i tacy, którzy widząc że kurs spadł o 20gr boją się,że poleci dalej i sprzedają szybciutko. Czekam do wyników, mam nadzieję,że nie na darmo.
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: centrum_analiz [109.231.20.*]
    trend spadkowy trwa
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~100gram [93.89.192.*]
    A może to ostatnie podrygi przed marszem na północ?,od jakiegoś czasu jedziemy bokiem,obroty mizerne i może to faktycznie mniej cierpliwi i potrzebujący gotówki wywalają.A może As ma rację że euro dawno w cenie i tylko się nakręcamy na wzrosty.Przecież okres turnieju był świetnym momentem żeby grać na podbitkę jak ktoś(jeżeli jest takowy grubas) chciał się wysypać.Ach, bądz tu mądry,chyba trzeba się przespacerować i wystudzić głowę.
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~lukas [83.29.128.*]
    ehh.. faktycznie nieciekawie to wygląda.. widzę to tak: "kupuj plotki sprzedawaj fakty"
    przejedziemy się wszyscy na tym Intersporcie
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~lolek [178.183.222.*]
    to co dzisiaj działo się na spółce utwierdziło mnie tylko w tym, że będzie mega odpał. Wykres wygląda pięknie... proszę jeszcze o chwile cierpliwości...
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~monki [178.43.227.*]
    czyzby 2.80 chcialo drugi raz zaliczyc?
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~lukas [83.29.128.*]
    Lolek obyś miał rację:) mam nadzieję że się nie mylisz
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~Kazek [83.20.158.*]
    Dnia 2012-06-26 o godz. 00:26 ~lukas napisał(a):
    > Lolek obyś miał rację:) mam nadzieję że się nie mylisz

Trzymam kciuki za prognozę lolka i .... akcje
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~majki [213.17.203.*]
    Papier mało płynny to i wahnięcia możliwe. Czasem ktoś musi pilnie wyjść i głupie kilka k wystarcza, żeby kurs zaniżyć gdy nie ma odbioru.
    Nie stresowałbym się tym jednak. Nie ma tu żadnego trendu spadkowego lecz jedynie przydługa chorągiew, która prędzej czy później odpali.
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~majki [213.17.203.*]
    Dodam, że spodziewam się, iż jeszcze w tym tygodniu akcje będą brane powyżej 4 pln. Zobaczymy, czy się pomylę - aktualny kurs 3,43
  • Re: ?co otym sądzić? Autor: ~m9 [89.171.18.*]
    smieszna sie robi ta chorągiewka. Moze im dłuzsza tym lepsza ;]
[x]
INTERSPPL -0,26% 0,39 2026-03-25 15:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.