Sam nie wiem co o tym sądzić,byłem w piątek w Gdańsku na meczu Niemcy-Grecja,i obserwowałem przez jakiś czas stoisko Intersportu,gdzie sprzedaż koszulek i pamiątek szła że aż miło było popatrzeć.Myślę sobie tu muszą być wzrosty,a tu dziś ktoś sypie jak za przeproszeniem w kaczą d..e.Czekam od stycznia,to poczekam jeszcze trochę,ale zaczyna brakować mi cierpliwości jak pewnie nie jednemu z Was.
Pozdrawiam
Również się niecierpliwię jak widzę,że ktoś oddaje po tych cenach, ale może komuś potrzebne są pieniądze, a są i tacy, którzy widząc że kurs spadł o 20gr boją się,że poleci dalej i sprzedają szybciutko. Czekam do wyników, mam nadzieję,że nie na darmo.
A może to ostatnie podrygi przed marszem na północ?,od jakiegoś czasu jedziemy bokiem,obroty mizerne i może to faktycznie mniej cierpliwi i potrzebujący gotówki wywalają.A może As ma rację że euro dawno w cenie i tylko się nakręcamy na wzrosty.Przecież okres turnieju był świetnym momentem żeby grać na podbitkę jak ktoś(jeżeli jest takowy grubas) chciał się wysypać.Ach, bądz tu mądry,chyba trzeba się przespacerować i wystudzić głowę.
to co dzisiaj działo się na spółce utwierdziło mnie tylko w tym, że będzie mega odpał. Wykres wygląda pięknie... proszę jeszcze o chwile cierpliwości...
Papier mało płynny to i wahnięcia możliwe. Czasem ktoś musi pilnie wyjść i głupie kilka k wystarcza, żeby kurs zaniżyć gdy nie ma odbioru.
Nie stresowałbym się tym jednak. Nie ma tu żadnego trendu spadkowego lecz jedynie przydługa chorągiew, która prędzej czy później odpali.