Czytam wasze opinie i stanowisko jest takie że Prezes a zarazem główny udziałowiec jest cwaniakiem .. z czego to wnioskujecie...?
proszę o konkrety a nie o subiektywne wypowiedzi typu weśniak itp itd
przyznaję że dzisiaj kupiłem za 10 tys zł.
zobaczemy jak się inwestycje sprawdzi .... natomiast ja sądzę że Spółka jest mocno niedowartościowana a branża bardzo ok
Jedyne co mnie powstrzymuje przed wiekszą inwestycją to właśnie wasze opinie o Prezesie.
Doprowadził spółkę do 0,28 i nie wiadomo czy dalej nie pójdzie
Na spółce siedzi KNF czyli nikt poważny nie wejdzie w takie coś
Syn na pewno jest zadowolony
Pierogi na lotosie są... Makro z tego co wiem to albo rusza w czerwcu albo nie duzo pozniej... Majątek nie stopniał od czasu gdy kurs szybował powyzej 5 zł a zyski w marszu wracaja na zadowalajace poziomy ( patrz zyska na 1 akcje ) mysle ze przy tych poziomach zysk na akcje juz jest bardzo fajny a bedzie najprwdopodobniej jeszcze lepszy. Bo Lotos i Makro dopiero ruszaja. Do tego euro gdzie kazdy z restauratorów jest w niebo więty i ponoć nawet w najsmielszych oczekiwaniach nie liczyli na taki boom. Trzeba sie cieszyc z tego ze spekulanci zdołowali kurs spółki która szybko wychodzi na prostą a nie pakuniac ;) Chyba ze ktoś się zapakował dużo wyzej to w tym wypadku mogę zrozumiec niezadowolenie i pretensje.
a ja mam po 3 zł i też sie nie martwie he he
przeciez wracamy na 7 zł a żadnej emisji już nie bedzie bo Prezes Kościuszko tak jak jego słynny przodek to ostoja uczciwości i patryjotyzmu (tutaj względem drobnych akcjonariuszy)
prezes to prawdziwy wizjoner naszych czasów , tak się wyżarłem ze myślałem że pęknę ,super produkt super spółka ,kurs niski że boki zrywać ,to jest 15razy tyle warte
mnie się wydaje, że ten pan dla każdej dodatkowej złotówki jest w stanie złamać każde wcześniej dane słowo. A akcjonariusze z IPO czują się po prostu okradzeni. Rozwadnianie kapitału to nic innego jak kradzież. Ktoś w końcu rzecz musi nazwać po imieniu.