• Ok zgłosiłem go Autor: ~strażnik [62.182.227.*]
    Zobaczymy co się stanie i jak zareagują. Normalnie bym tego nie robił ale koleś już jest tak wkurzający że nie da się czytać tego forum. Napisałem im adres postów od niego i pare kwiatków świadczących że wprowadza inwestorów w błąd.

tak więc życze ci dużo szczęścia audi q7 :)

Mam nadzieje że to będzie przestrogą dla innych jego podobnym ...

• Re: Ok zgłosiłem go Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    mam tylko nadzieję, że piszesz prawdę. Jeżeli tak to gratuluję. Jestem przeciwnikiem "donosów" ale tu się chyba należało. Nie wiem tylko czy w dobre miejsce to zgłosiłeś, tu chyba trzeba jakiegoś specjalisty a nie nadzoru finansowego
  • Re: Ok zgłosiłem go Autor: ~audi Q7 [178.73.48.*]
    jedyne co potraficie to donosic...wspolczuje!
  • Re: Ok zgłosiłem go Autor: ~Mar [77.95.51.*]
    o bardzo przepraszam, ja na Ciebie nie doniosłem. Pisałeś, że jesteś zaprawiony w bojach to chyba nie pękasz?
    oczywiscie ze nie pękam bo juz to wszystko przerabialem...ale szkoda mi takich jak ten "mundurowy" co to straz miejska uratowala mu zycie...typowy polaczek jedyne co potrafi to doniesc na drugiego...np. kolege z pracy ktoremu sie lepiej powodzi, co za zawistny narod!!! ile jadu w nim!!! ile zazdrosci!!! ciekawe czy sie bidulina podpisala bo inaczej to nawet tego nie przeczytaja do konca...
    ja sie dowiem kto to napisał jesli oczywiscie to nie jakis internetowy mundurowy bohater....
    ale Ty jesteś mały chłopczyk/dziewczynka. Koleś napisał o jakimś zgłoszeniu a u Ciebie już pełno w pieluszce. Ale bohater, hehehe
    Ten Twój strach, który objawiasz w pisaniu bzdurnych postów wskazuje, że jednak masz coś za uszami mądralo
    ty masz za to w uszach...wogole to mam obawy czy twoj orzeszek kmini to wszystko co tu pisze...
    twoich tekstów nie "kmini", ty nadajesz na sobie tylko znanych falach.
    i widzę, że nerwy i strach nie dają ci spać orzeszku, hehe
    sprawa ze ~strażnik [62.182.227.*] jest powazna wiec zglosilem ja dzis rano u swojego mecenasa. wstepnie powiedzial mi ze zgodnie z obowiazującymi przepisami prawa w sytuacji gdy staje się ofiarą nieprawdziwych oskarżeń i pomowien mam możliwosc dochodzenia swoich praw zarowno w procesie cywilnym jak i karnym.
    Zgodnie z art. 212 § 1 Kodeksu karnego „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku”.
    Według art. 212 § 4 tegoż kodeksu przestępstwo jest ścigane z oskarżenia prywatnego. Oznacza to, że pokrzywdzony osobiście lub przez pełnomocnika wnosi do sądu karnego akt oskarżenia i tak tez zrobilem
    W postepowaniu cywilnym bede wnioskowal aby sad zakazał dalszych naruszen dóbr osobistych oraz aby osoba która sie ich dopusciła złozyła oswiadczenie w którym wycofa się z wczesniejszych pomowien!
  • Re: Ok zgłosiłem go Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    a Twoje zniewagi co do forumowiczów, to jaki artykuł? zapytaj swojego mecenasa a jak Ci nie powie to pisz, ja Ci podpowiem
    i dalej nie wiesz? podpowiadam poszukaj też w kk
    nie swiruj głąba bo i z toba porzadek zrobie! chcesz zebym rzucil na ciebie dzis klątwe o godzinie 24.00?
    chciałeś by strażnik spojrzał ci w twarz ale chyba ja to zrobię i idę o zakład, że nie wytrzymasz tego spojrzenia, słabą masz psychikę. To widać, słychać i czuć.
    Czyżby Twój mecenas nie powiedział ci, że twoje teksty na forum to w niektórych przypadkach zniewagi a to też jest ścigane z oskarżenia prywatnego, tak jak te twoje rzekome zniesławienie. Czekam na przeprosiny i zaniechanie dalszych zniewag forumowiczów.
    chcesz zebym rzucil klatwe na ciebie i twoja rodzine czy nie? pytam? zastanow sie 3 razy przed udzieleniem odpowiedzi. slucham?
    a czy Ty jesteś szeptucha jakaś?
    jeżeli uważasz, że chcesz rzucać klątwy to rzucaj ja się nie boję bo w klątwy nie wierzę a zwłaszcza Twoje:-) Choć uważam, że złorzeczenie innym to większa podłość niż donosicielstwo. Pierwszego nic nie usprawiedliwia a drugie czasami jest zasadne.
    TAK lub NIE!!!
    dawaj te czary
    to nie czary tylko rzucenie klątwy- TAK lub NIE!!! 2 min!!!
    przecież ci napisałem, nie rozumiesz polskiego
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.73.48.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    jeżeli myślisz, że możesz mnie obrażać to się mylisz, zapamiętaj to sobie na długo
  • Re: Ok zgłosiłem go Autor: ~tomasga [199.107.26.*]
    Mar.
    Zostaw tego frustrata. Przecież widać, że nie ma kontaktu z rzeczywistością.
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.