• do audi q7 Autor: ~strażnik [62.182.227.*]
    "Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie. "

Poczytaj sobie i radze ci nie wypisuj głupot bo Cie zgłosze (od tak do jaj zobaczyc czy KNF faktycznie pracuje). Jak chcesz dalej pisać w takim tonie jakim piszesz to poprzedzaj wypowiedź dopiskiem "moim zdaniem".

• Re: do audi q7 Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    jego nic nie ruszy, nawet po przeczytaniu tego co napisałeś
  • Re: do audi q7 Autor: ~ax [188.33.31.*]
    poprzednio podpisywał się jako ref , adv , hurt-detal
  • Re: do audi q7 Autor: ~ZORRO [77.114.69.*]
    Chciał się też podpisać Borkowski ale zabrakło odwagi...
  • Re: do audi q7 Autor: ~audi Q7 [178.73.48.*]
    na mnie juz pisano wiele razy do spolki, knf-u, policji, prokuratury, sadu ale jak widac jestem niewinny bo wyrazam tylko swoje opinie a nie handluje akcjami tej spolki tak jak wy nieudaczniki...wy nie macie pojecia co kupowac!
    zgloscie sie tłumoki do knfu to wam wytlumacza jak nalezy rozumiec ten tekst! z tego co widze to wy macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem...
    gdzie ja tu przekazuje fałszywe lub nierzetelne informacje albo pogłoski? no gdzie? ja jak janek tomaszewski w sposob dosadny wyrazam swoje zdanie a tego mi nikt nie zabroni a juz na pewno nie takie kmioty jak wy...pa pa
  • Re: do audi q7 Autor: ~ZORRO [77.114.69.*]
    Opinię to wystawiasz zawsze swojej rodzinie. I lekarzowi pierwszego kontaktu. To co robisz nie jest normalne, a ty tego biedaku nie czujesz, bo niestety jesteś "mądzejszy inaczej". Nie porozumiesz się z niestety efektywnie z otoczeniem i nie dociera do ciebie jak cię widzą. Uważasz swój stan za normalny, a innych za debili. Na szczęście twoje istnienie może być choćby wskazówką dla tych, co są w stanie zapanować nad rozwojem podobnego odchylenia osobowości. Taka jest moja opinia i ją wyrażam, nieprawdaż?

Bez odbioru.
    z opinią sie zapoznalem
  • Re: do audi q7 Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    najbardziej trafne spostrzeżenie q7 na tym forum to jego własne porównanie z Jankiem Tomaszewskim, dla mnie dobre, hehehe
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.