szybciej będzie 3zł czy 1,7zł? chyba HBP da szybciej zarobić 20% coś czuje. nas tutaj mocno egzaminują z cierpliwości :) mam nadzieję, że do dnia matki nagroda przyjdzie i 3 z przodu i się mamy załapią na wielkie bukiety!
ali chodzi o to zeby zarobic, obserwujesz zwg od dłuzszego czasu i mam nadzieje ze wyciagnoles wnoiski jak grac,-------------- tak jak daja grac, a ze daja fajnie grac wiec o co kaman
Dnia 2012-05-02 o godz. 20:23 ~www napisał(a):
> ali chodzi o to zeby zarobic, obserwujesz zwg od dłuzszego
> czasu i mam nadzieje ze wyciagnoles wnoiski jak
> grac,-------------- tak jak daja grac, a ze daja fajnie
> grac wiec o co kaman
kółka robiłem i zarabiałem więcej niż teraz siedząc z ostatnim pakietem. ale nie mogę sobie pozwolić by całe notowania przed kompem siedzieć, a dwa że mam nadzieje na jakiś odpał w końcu i nie chciałbym zostać z ręką w nocniku :) www będzie te 3zł powiedz ino ?
Dnia 2012-05-02 o godz. 21:16 ~kasia napisał(a):
> O co chodzi z tymi kółkami. Jestem typowym leszczem ale
> szybko się uczę.
chodzi o dmuchanie tzw. "kółek" z dymu tytoniowego ku czci boga giełdy - jego ekscelencje Widłowego. Dmuchniesz 10 z rzędu poprawnych okrągłych kółek a Widłowy zaprosi spółkę na swoje górne widły, natomiast 5 zepsutych pod rząd to niestety twoja spółka idzie na dolne widły.
Droga kasiu. Te tzw kółeczka to po prostu kupowanie i sprzedawanie ( daj Boże z zyskiem ) fachowo nazywa to się daytrading. Można zarobić,ale jeśli jesteś początkująca lepiej nie próbuj.