kurs leci na pysk a ludzie się tu pocieszają. Nie lepiej sprzedać i kupić kiedy zacznie odbijać? W taki sposób to tylko straty będą się pogłębiać. Korekta na całym rynku trwa cały czas nie ma przesłanek do zmiany trendu a podbitki są tylko po to żeby ubrać bomigłupców
Bezpieczniej jest kupić bomi dopiero po zmianie długoterminowego trendu na wzrostowy. Warto też zaczekać na pierwsze efekty restrukturyzacji.A te mają być najwcześniej w 2013r.Więc z kupnem niema się co na razie śpieszyć.
Skoro tyle spółek notowanych jest na GPW, a Wy zmianę trendu widzicie tutaj dopiero w 2013, to czyż nie szkoda nafty i Waszych cennych kilodżuli na rozpisywanie się na forum teraz?
To chyba krótko jesteś na gpw i nie masz pojęcia o bomi, jeśli to wszystko, co uważasz za mądre pisanie o bomi...
Jaki to ten olbrzymi majatek, którego nikt nie chce kupować, a kapitalizacja spadła do wartości większego warzywniaka? ;-D
Kupujesz przyjszłość i bomipotencjał?...
To wyjaśnij, czemu rynek tak nie myśli, grubi uciekają, a teraz nawet5 drobnica nie chce kupować po kursie o 5 groszy wyżej od historycznego doiłka?... ;-D
Eh, bominaiwność... ;-D
Przypmnę, co już pisano:
Możesz się pocieszać, jak było kiedyś. Nic z zapowiedzi o redukcji centrali jeszcze nie zrealizowano, nic nie sprzedano z nieruchomości. Żadnego sklepu ostatnio nie zamknięto. Nawet nie info o zrolowaniu długów w bankach. Rynek widzi wykres i słyszy wypowiedzi wyluzowanego prezesa o zadłużeniu i ewentualnej emisji czy upadłosci. Kurs za jego rządów zjechał na 1,24 i nie ma popytu.
To nie jest dyskontowanie bomiagonii?
A co ma być, jak sprzedadzą rabat?
Będą nagle wielkie zyski z drogich delikatesów i drogich straganików franczyzowych? ;-D
Dobrze wiem, co już "pisano". Pisano wiele, mieszano z błotem, takie tam dyrdymały. Skoro tyle gorzkiej prawdy już wypłynęło, to może odejdźmy na chwilę od tego błotka.
Potrafisz zebrać się na szczerość i powiedzieć, że w 2011 roku nie zarobiłeś złotówki na Bomi?
Skoro dla ciebie nieustanny zjazd z 15 zeta na 1,24 oraz wyjasnienia ostatniego prezesa to dyrdymały...
Tciebie to moze i błotko, ale powiedz to bomiwtopionym, zwłaszcza tym, co tak jak ty pisali przy cenie od 14 do 2 zeta... ;-D
Rzeczywiście nie dorastasz mi intelektem, skoro tak prostacko usiłujesz mi wjechać na ambi9cję... ;-D
No musisz być tu krótko, bo inaczej byś wiedział, ze nigdy nie miałem bomi i zawsze nasmiewałem sie z bominaiwnych, co pisali jak ty... ;-D
Ale kolejny raz spytam z ciekawości: co musi sie zdarzyć, byż zmienił zdanie o bomi? ;-D
Bo dawniej wielu pisało, ze kurs musi spaść do 7 zeta, potem do 5, później ponizej 3 zeta...
A ja śmiałem sie z nich i pisałem, ze doczekają się...
Zauważ, ze jakoś poza toba niewielu juz się śmieje z moich prognoz...
Ale masz prawo mieć swoje zdanie o mnie i o bomi... ;-D
A ja mam nadzieję na dalszą uciechę z ciebie... ;-D
> O jakiej ambicji piszesz i prostackim podjeżdżaniu?
O tym twoim niby przypieraniu do muru... ;-D
Na bomi nie można było zarobić.
Patrzysz na kurs, ale już nie patrzysz na wolumeny...
A ja znam niemal każdą sesję na bomi od 2 lat...
Dlatego nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji w tej kwestii.
Za mało wiesz o spółce i o tym co wokół niej działo sie...
Nie ja tracę fason, ale to ty usiłujesz go sobie dodać piaskownicowym stylem... ;-D
Ale ty nie ty pierwszy tego tu próbujesz... ;-D
Próbuj dalej... ;-D
lawina.zaraz przebije 29groszy. dalej będzicie zaklinać rzeczywistość i mówić że jest super spółka i super wskaźniki? IM(inżynieria finansowa) o to chodzi mają was na haczyku, ubrali ludzi bo to ciemny lud daje się mamić na okazje. Głupi polak...