• Opanowac emocje Autor: ~Inwestor [148.81.55.*]
    Sprzedawanie ze strata szczególnie po spadku oraz na takim poziomie jest chorym.

Spółka szoruje po dnie, nie miała odbicia jakie miały inne spółki.

Trzymanie i akumulowanie jest uzasadnione wyceną oraz perspektywami spółki.
  • Re: Opanowac emocje Autor: ~audi Q7 [178.73.48.*]
    przestan bredzic i wprowadzac ludzi w blad!!! po pierwsze dno to jest na 0, po drugie odbicia nie bylo i nie bedzie bo niby z jakiego powodu miala by odbic? ot tak sobie..., a po trzecie to co jak co ale perspektywy to tu sa...ze ho ho!!! nie kłam!!! prezes klamie! akcjonariusze klamia!!! naciagacze kłamia!!! wszyscy jestescie tacy sami!!! zygac mi sie chce jak was czytam! a moze bys tak napisal kiedy bedzie zero gr i kiedy spolka zostanie usunieta z GPW? BO NIE MA JUZ PRAKTYCZNIE NIC!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Opanowac emocje Autor: ~Inwestor [148.81.55.*]
    A Ty naganiasz na spadki oczywiście bezinteresownie. Skoro spółka taka zła, to po co chcesz kupować akcje?

Już wszyscy maja Ciebie dość, wyluzuj chłopie, odpocznij trochę, a spółka poradzi sobie bez Ciebie.
    po pierwsze nie naganiam, po drugie nie chce tego bedziewia nawet za darmo a po trzecie to nikt nie ma mnie dosc!!! jestes pierwsza osoba ktora mi to pisze? wszyscy lubia czytac to co tu pisze bo pisze szczerą prawde w przeciwienstwie do innych...
  • Re: Opanowac emocje Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    ja też mam Ciebie dosyć, niezależnie od tego, że o kłamstwach zarządzających spółką piszesz prawdę
    no to jest was dwóch a ile tu jest osob ktore mnie uwielbia! setki, tysiace!!!
  • Re: Opanowac emocje Autor: ~grzesiu_box [193.108.194.*]
    jest nas conajmniej trzech :). czekam z niecierpliwością na wpisy tysięcy twoich wielbicieli.
    miałem w swoim portfelu kilka spółek, które ogłosiły upadłość, na wszytskich można było nieźle zarobić. mi się nie udało, bo słuchałem takich krzykaczy jak ty. tym razem zaryzykuję i poczekam. racja, że mogę stracić to co mi zostało, ale w porównaniu z tym co już straciłem to pestka. wolę zaryzykować szansę na odbicie.
  • Re: Opanowac emocje Autor: ~Mar [94.42.198.*]
    podziwiam Cię za Twoje poczucie własnej wartości
  • Re: Opanowac emocje Autor: ~kk [94.42.202.*]
    Panie, ja go uwielbiom, suchom go, mondry chop, na gełdzie sie zna, rekyn Panie,
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.