• ...deja vu ... Autor: ~v-1 [46.76.42.*]
    tak już tutaj było...
    rozumie ,że przy tak gwałtownym wzroście co nie którzy realizują zyski ale rozpisywanie się teraz o korekcie ,żeby ponownie kupić taniej to zwykła chciwość i buractwo...
    nie sądze żeby jutro powtórzyły się spadki ...
    jeśli tylko teraz wystraszeni zapanują nad emocjami....a jutro ruszą od 2.60 do góry :)
    a ci co wysiedli na zamknięciu będą nawoływać na spadki ,nie przejmujcie się te typy tak mają ..
    pozdrawiam akcjonariuszy
    im słoneczko wyżej tym 5 zeta bliżej :)
  • Re: ...deja vu ... Autor: ~ali [87.49.84.*]
    nic dodać, nić ująć !!!
  • Re: ...deja vu ... Autor: ~colarz [94.75.71.*]
    zgadzam się ktoś sprzedał niech się zachowuje,a nie nagania na spadki ja również czekam na 5 lub i wyżej,nie sprzedaje,tyle sesji spadało i się kisiło ,a to jest pierwszy dzień odbicia, duży wolumen,wielu chętnych na akcje,myślę że poleci znacznie wyżej,pozdrawiam trzymających,nie dajcie sobie odbierać akcji
  • Re: ...deja vu ... Autor: ~Mar [79.163.139.*]
    Dla jednych co jest sufitem dla innych jest podłogą. Było wybicie, lekka konsolidacja ponad 2,25, spadek przy niskich obrotach na 1,8 i teraz wybicie zaraz po dobrym infie, fakt nikt nie spodziewał sie aż takiego wybicia, ale teraz będzie wybicie ponad szczyt poprzedniego i dopiero po przekroczeniu 3 złoty lekka korekta przed kolejnym sporym wybiciem. Spółka bardzo perspektywiczna, bardzo dobre fundamenty, dobre raporty, zyski, plany wejścia na główny parkiet.
  • Re: ...deja vu ... Autor: ~oberwator zwg [95.49.100.*]
    i ASTRONOMICZNE WSKAŹNIKI

C / ZYSK = 50 co oznacza że po 50 latach odkładania zysku netto uzbiera się suma na jaką obecnie są te akcje wyceniane :)))

C / WK ponad 10 - czyli za każdą 1 złotówkę inwestorzy placa aż 10 PLN ... śmieszne :)

powodzenia dla wszystkich zakochanych w swoich akcjach

• Re: ...deja vu ... Autor: ~Czester [79.187.74.*]
    dziwne, wydaje mi się , że niedawno bardzo polecałeś ten papier , pewnie wywaliłeś gdzieś w okolicach 2 zł , i nie załapałeś się z powrotem , mi się to przydarzyło i teraz nie bardzo wiem co robić bo spółka mi się podoba
  • Re: ...deja vu ... Autor: ~MK [159.255.176.*]
    Jak robisz to co robisz rób to z klasą buraku - jesteś zwykłym prostym naciągaczem !
  • Re: ...deja vu ... Autor: ~MK [159.255.176.*]
    Oczywiście to do obserwatorrrra
  • Re: ...deja vu ... Autor: ~olka [79.184.108.*]
    obserwator to zwykły zazdrośnik i ujadacz,
  • Re: ...deja vu ... Autor: spekulant24 [178.37.237.*]
    Każdy ujada jak może.. jedni ujadają, że kurs jutro będzie w stratosferze, inni że schodzi na głębokość peryskopową :)
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.