tak już tutaj było...
rozumie ,że przy tak gwałtownym wzroście co nie którzy realizują zyski ale rozpisywanie się teraz o korekcie ,żeby ponownie kupić taniej to zwykła chciwość i buractwo...
nie sądze żeby jutro powtórzyły się spadki ...
jeśli tylko teraz wystraszeni zapanują nad emocjami....a jutro ruszą od 2.60 do góry :)
a ci co wysiedli na zamknięciu będą nawoływać na spadki ,nie przejmujcie się te typy tak mają ..
pozdrawiam akcjonariuszy
im słoneczko wyżej tym 5 zeta bliżej :)
zgadzam się ktoś sprzedał niech się zachowuje,a nie nagania na spadki ja również czekam na 5 lub i wyżej,nie sprzedaje,tyle sesji spadało i się kisiło ,a to jest pierwszy dzień odbicia, duży wolumen,wielu chętnych na akcje,myślę że poleci znacznie wyżej,pozdrawiam trzymających,nie dajcie sobie odbierać akcji
Dla jednych co jest sufitem dla innych jest podłogą. Było wybicie, lekka konsolidacja ponad 2,25, spadek przy niskich obrotach na 1,8 i teraz wybicie zaraz po dobrym infie, fakt nikt nie spodziewał sie aż takiego wybicia, ale teraz będzie wybicie ponad szczyt poprzedniego i dopiero po przekroczeniu 3 złoty lekka korekta przed kolejnym sporym wybiciem. Spółka bardzo perspektywiczna, bardzo dobre fundamenty, dobre raporty, zyski, plany wejścia na główny parkiet.
dziwne, wydaje mi się , że niedawno bardzo polecałeś ten papier , pewnie wywaliłeś gdzieś w okolicach 2 zł , i nie załapałeś się z powrotem , mi się to przydarzyło i teraz nie bardzo wiem co robić bo spółka mi się podoba