To po co blokuje jakiś buraczyna kurs? Wywaliłby wyżej i spoko. Szansa była. Wściekły jestem bo po widłach wziąłem trochę na korekcie po 52 gr, a tu masz. Prawie dolne widły. I trzeba próbować jutro wywalić na korekcie, o ile takowa będzie. No takiej świcy z ogonem jak wieża Eifla to dawno nie widziałem. I to podczas próby wybicia. Mię wyrąbali aż miło.
książkowy przykład ubierania ulicy "na szarpaka" bo "na info" jak w przypadku pertola nie da rady, bo tu żadnej dobrej informacji nawet nie da się wymyślić a już wiadomo, że dotacji nie będzie i wiadomo gdzie kurs będzie za kilka miesięcy, jak będzie 20 groszy to wtedy spekulacyjnie (jeśli nie ogłoszą upadłości układowej) można wejść
Błagam was jestem rozważnym człowiekiem jak widzę że wydajecie ostatnie pieniądze na nic juz wartą spółkę to serce mi krwawi,jestem z natury życzliwy ludziom więc doradzam sprzedaż. Kto ma niech sprzedaje żeby spokojnie spędzić święta z rodziną !!!!!! Opamietajcie się.
A tak apropo ubierania , to widać, że ktoś grubszy zainteresował sie spółką,i zbiera tani towar.
Jeszcze apropo ubierania, to sam grunt jest wart więcej niż cała kapitalizacja spółki i możliwe, że o to chodzi.
A wy
' życzliwi" dowiecie się o tym dopiero po fakcie i dopiero żal d..ę ściśnie , jak spółeczka będzie chodzić po 2 złote
kowal zaraz pisze do zarzadu i knf ze masz poufne informacje i piszesz ze napewno nie dostana dotacji wiec skad wiesz??? skoro wiesz musisz wiedziec wiec zadaje pytania do zarzadu i knf o rozsiewanie poufnych informacji
TO NIE JEST GLABE JAGO A SWOJA DROGA OCZEKUJ OD SADU WEZWANIA NA TEAMAT WYKORZYSTYWANIA INFORMACJI POUFNYCH SKORO WIESZ ZE NIE BEDZIE DOF. KURS SPADA DO 20 GROSZY