właśnie chciałem pisać, że piękna cisza - to lubię, dziś pobawiłem się trochę 2,40/1 - 2,45/6 i na waciki jest, oprócz tego pakiecik nie czeka na 3,xx :)
gdzie jest kalesoniarz? pewnie liczy zyski na swoich spółkach o solidnych fundamentach ;)
wiesz że taka zabawa może się skończyc tak , że człowiek akurat się nie wstrzeli :) zabiorą a póżniej psychologia nie pozwoli odkupic ... juz to przerabiałem
Ja zwg kupiłowałem po 70-80 groszy .. na ale się bawiłem i niestety później drożej kupowałem niż sprzedałem .. gdybym tylko trzymał miał bym o wiele więcej .. .. uważaj , uważaj
Nie ma ryzyka, nie ma zabawy. Ja dzisiaj sprzedalem, kase wpakowalem w cos innego i dobrze na tym wyszedlem, jutro sie zobaczy. To tylko kasa- jak udupie to nie zemre
oczywiscie ze macie racje, ale np pon - sroda zeszly tydzien nic nie ruszałem bo myślalem ze odpali ostro i pieknie bym zarobil grając zamiast patrząc :) no ale niech już odpala !
trzeba czekać wydaje mi się że nie ma co się pchać w spółki które wystrzelił pare dni temu,na tym poziomie tak jak fachowcy spadli na 0,38 a już tam widzę 1,20