Też jestem:)
Nie wyobrażam sobie oddania papieru po takiej cenie. Tylko gdzie jest to nieszczęsne info o udzieleniu pożyczki na dokończenie inwestycji w Rosji? To powinno popchnąć kurs do przodu:)
Kto mi wyjaśni dzisiejszą sesję? Najpierw zbieranie na 9,91 - zebrano na oko około 50k. potem pakietówka 80k na 9,94. A potem latające pakieciki po 10k. Kto z kim i po co się wymienia?
Z tego co dzisiaj podczas sesji obserwowałem, to zauważyłem, że ktoś mocno zbierał. Ustawił ukryte kupno i zbierał na poziomie ok. 9,9 -9,94.
Oprócz tego było kilka większych wymian.
Ale, to już nie pierwszy raz . Podobnie było wczoraj i kilka dni temu.
Myślę, że jakiś grubszy fundusz wchodzi w Grajewo.
W Niemczech w akcjonariacie ujawnił się fudusz hedgengowy. Jeżeli i nas wchodzi ten sam fundusz, to będziemy wysoko, bardzo wysoko, a są ku temu realne podstawy.
Papier pokazuje siłę i to podczas takie sraczki jaka jest teraz na giełdzie.
Dzisiaj ewidentnie skupuja z ukrytego po 10 zł.
Ktoś bardzo gruby ładuje akcje do wora.
Będziemy wysoko 20 zł, a może i 30 .
Jak taki grubas wchodzi i ryzykuje to nie po to by zarobić 10%, a przynajmniej 100%
ja sprzedałem po 10.50 i k...a nie mogę odżałować. Kupiłem Polnord i w plecy, ach, gdyby tak tylko trochę więcej cierpliwości :) dołożyłbym jeszcze zecika, a myślę, że 13-15 zł będzie tu niedługo
No moze uda sie im w koncu opchnac ta fabryke po dobrej cenie. Dlugo poszukiwany chetny nabywca wreszcie sie znalazl, Teraz nie zapeszac i czekac na ostateczne info i niech Ikea sie tym martwi.