• prawda o EFH Autor: ~witek [89.228.39.*]
    Witam.Jako,że posiadam już prawie 4,4% akcji spółki jestem prawie zobligowany do podania wstępnego( przed informacją o przekroczeniu 5 %)Proszę oszczędżcie tylko tych swoich naiwnych spekulacji,że osoby z takim kapitałem nie odwiedzają waszego forum.Otóż nawet nie wiecie jak często,choc swoje opinie wyrażają znacznie rzadziej.Śmiac mi się chce z tych "naganiaczy zarówno na spadek jak i wzrost kursu",gdyż wierzcie mi one nic a nic nie znaczą.Kupuję gdyż uważam ,że sporo zarobię,choc prawdę mówiąc nie podniecajcie się z jakiegoś powodu ARABSKIEJ INWAZJI.Interesy,które prowadzę z przedsiębiorcami z Dubaju i ZEA są kilkunastokrotnie wyższe niż te ,które afirmują inwestorzy w EFG i wykupienie spółeczki o kapitalizacji ok. 25 mln. e. w 100% ,nie jest jakimkolwiek problemem.Jako,że jest to mój ostatni post proszę o więcej optymizmu i uśmiechu na tym forum.I na koniec dodaM pAN SKROMNY NADAL KUPUJE..Będzie bardzo dobrze.Pozdrawiam

• Re: prawda o EFH Autor: ~ed [82.177.84.*]
    tego jeszce nie było - juz głupota siega zenitu , juz nie wiecie sami co napisac byle tylko urosło 2 gr wiecej - idz i wlanij sie mlotkiem w łeb milionerze z forum bankiera
  • Re: prawda o EFH Autor: ~Olek [178.73.50.*]
    tak tak patrowicz, chorwaci... co Wy jeszcze wymyslicie...:) skupowanie, przejecia, wezwania :))))
  • Re: prawda o EFH Autor: ~ophtymysta [83.23.250.*]
    A ja jestem za tym żeby tego gościa namierzyć po IP i pociągnąć do odpowiedzialności za podawanie takich fałszywych informacji. Skończyłoby się z oszołomami.
  • Re: prawda o EFH Autor: ~witek [89.228.39.*]
    Powiedz mi debilu dlaczego nie cieszysz się,że taki jak ja i jemu podobne głupki kupują EFG.Przecież ty masz na względzie wyłącznie dobro spółki.Nie namierzaj mojeoi IP bo jeszcze ci zaszkodzi.Poproś moją sekretarke to ci poda namiary.
    Ależ i owszem, że tak będzie, a Ty od tej pory gryź się w jęzor aż do krwi...
    Ps. a tak wogóle to kupujemy tu EFH a nie EFG przymuleńcu.
  • Patrowiczkupił akcje naszego DIABŁA! BEDZIE GORĄCO Autor: ~PATROWICZ [78.154.84.*]
    patrowicz
  • Re: prawda o EFH Autor: ~salty [212.244.6.*]
    Hmm... to razem i jeszcze jednym kumplem z bloku to mamy już 14 97% i najdalej jutro to będziemy musieli o tym powiedzieć całemu światu...:}}
  • Re: prawda o EFH Autor: ~minio [213.25.23.*]
    ja z kumplami kontrolujemy już 141,5 % akcji spółki EFG. piszę o tym tylko i wyłącznie dlatego, że prawda i tak zawsze musi wyjść na wierzch. także nie podniecajcie się leszcze, niedługo z kolegami skupimy resztę akcji i się skończą durne komentarze na forum.
  • Re: prawda o EFH Autor: ~freebooter [77.254.65.*]
    nie wiem na ile akurat z tym witkiem prawda, ale faktycznie jesteście śmieszni WY

bo z niewiadomych przyczyn, zakładacie że ludzie z kasą nie siedzą na necie,

według zakompleksionych bowiem teorii uważacie, że CI ONI na pewno całymi dniami tylko latają prywatnymi jetami, jedzą ostrygi, podszczypują długonogie sekretarki i na wszystko patrzą z góry

jakiś czas temu tutaj i na StockWatch nawoływałem, do założenia stowarzyszenia mniejszościowych ..odezwało się kilku, posiadających po kilka milionów akcji EFH (potwierdzone w BM), na stowarzyszenie było za mało, ale uświadomiło mi kto oprócz zakompleksionych idiotów siedzi na necie....nawet na tym, infantylnym forum o szumnej nazwie bankier

• Re: prawda o EFH Autor: ~korek [178.73.50.*]
    a myslałeś aby napisać pismo w swojej sprawie do lekarza i założyć stowarzyszenie mądrych inaczej?
    Pewnie napisał, ale mu odpisali że za mało.... Zanim zacząłem czytać to forum nie zdawałem sobie sprawy, na co mogą się zdobyć zdesperowani leszcze...
    Dnia 2012-03-13 o godz. 16:47 ~ophtymysta napisał(a):
    > Pewnie napisał, ale mu odpisali że za mało.... Zanim
    > zacząłem czytać to forum nie zdawałem sobie sprawy, na co
    > mogą się zdobyć zdesperowani leszcze...

dla tego nie dziwię się, że kupowaliście po 0,8 i więcej :)

bo faktycznie, co dla Was co za różnica kupić 100 akcji po 0,4, czy po 0,8

mylisz się, nie kupowałem tego, byłem na hawe wyskoczyłem a teraz czekam na dobrą cenę tego śmiecia jak będzie gdzieś 50gr to wskoczę.
    Dnia 2012-03-13 o godz. 16:14 ~korek napisał(a):
    > a myslałeś aby napisać pismo w swojej sprawie do lekarza i
    > założyć stowarzyszenie mądrych inaczej?

właśnie dla takich owieczek jak Ty, siedzący tutaj fryzjerzy wystawiają swoje 17777777, mógłbyś inaczej nie zauważyć ogromnej podaży :)
  • Re: prawda o EFH Autor: ~chorwaty [109.231.18.*]
    co wy tu leszcze pitolicie, my, tzn ja i 100 chorwatów takich jak ja, mamy 92% i mielimy między sobą aż oddacie resztę nam po 32grosze i finał
  • Re: prawda o EFH Autor: ~XXX [83.25.178.*]
    Dnia 2012-03-13 o godz. 20:19 ~chorwaty napisał(a):
    > co wy tu leszcze pitolicie, my, tzn ja i 100 chorwatów
    > takich jak ja, mamy 92% i mielimy między sobą aż oddacie
    > resztę nam po 32grosze i finał

Panowie Chorwaci ,straszne z Was CIENIASY,
    macie 92 % i nie możecie zwalić kursu ?
    To już lepiej oddajcie akcje w inne ręce i nie męczcie się.
  • Re: prawda o EFH Autor: ~PETEK [31.174.25.*]
    Ludzie co za bzdury wypisujecie!
  • POPŁAKAŁEM SIĘ Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    ze śmiechu...Kolega Patrowicz wyciągnął jakiś wątek sprzed przeszło dwóch lat :) Warte do poczytania dla nowych akcjonariuszy :)
  • kupuj BANKRUTA będą się wnuki śmiać ,że dziadek był DEBILEM :-) Autor: ~xxx [178.37.47.*]
    j.w.
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.