Witam.Jako,że posiadam już prawie 4,4% akcji spółki jestem prawie zobligowany do podania wstępnego( przed informacją o przekroczeniu 5 %)Proszę oszczędżcie tylko tych swoich naiwnych spekulacji,że osoby z takim kapitałem nie odwiedzają waszego forum.Otóż nawet nie wiecie jak często,choc swoje opinie wyrażają znacznie rzadziej.Śmiac mi się chce z tych "naganiaczy zarówno na spadek jak i wzrost kursu",gdyż wierzcie mi one nic a nic nie znaczą.Kupuję gdyż uważam ,że sporo zarobię,choc prawdę mówiąc nie podniecajcie się z jakiegoś powodu ARABSKIEJ INWAZJI.Interesy,które prowadzę z przedsiębiorcami z Dubaju i ZEA są kilkunastokrotnie wyższe niż te ,które afirmują inwestorzy w EFG i wykupienie spółeczki o kapitalizacji ok. 25 mln. e. w 100% ,nie jest jakimkolwiek problemem.Jako,że jest to mój ostatni post proszę o więcej optymizmu i uśmiechu na tym forum.I na koniec dodaM pAN SKROMNY NADAL KUPUJE..Będzie bardzo dobrze.Pozdrawiam
tego jeszce nie było - juz głupota siega zenitu , juz nie wiecie sami co napisac byle tylko urosło 2 gr wiecej - idz i wlanij sie mlotkiem w łeb milionerze z forum bankiera
A ja jestem za tym żeby tego gościa namierzyć po IP i pociągnąć do odpowiedzialności za podawanie takich fałszywych informacji. Skończyłoby się z oszołomami.
Powiedz mi debilu dlaczego nie cieszysz się,że taki jak ja i jemu podobne głupki kupują EFG.Przecież ty masz na względzie wyłącznie dobro spółki.Nie namierzaj mojeoi IP bo jeszcze ci zaszkodzi.Poproś moją sekretarke to ci poda namiary.
ja z kumplami kontrolujemy już 141,5 % akcji spółki EFG. piszę o tym tylko i wyłącznie dlatego, że prawda i tak zawsze musi wyjść na wierzch. także nie podniecajcie się leszcze, niedługo z kolegami skupimy resztę akcji i się skończą durne komentarze na forum.
nie wiem na ile akurat z tym witkiem prawda, ale faktycznie jesteście śmieszni WY
bo z niewiadomych przyczyn, zakładacie że ludzie z kasą nie siedzą na necie,
według zakompleksionych bowiem teorii uważacie, że CI ONI na pewno całymi dniami tylko latają prywatnymi jetami, jedzą ostrygi, podszczypują długonogie sekretarki i na wszystko patrzą z góry
jakiś czas temu tutaj i na StockWatch nawoływałem, do założenia stowarzyszenia mniejszościowych ..odezwało się kilku, posiadających po kilka milionów akcji EFH (potwierdzone w BM), na stowarzyszenie było za mało, ale uświadomiło mi kto oprócz zakompleksionych idiotów siedzi na necie....nawet na tym, infantylnym forum o szumnej nazwie bankier
Dnia 2012-03-13 o godz. 16:47 ~ophtymysta napisał(a):
> Pewnie napisał, ale mu odpisali że za mało.... Zanim
> zacząłem czytać to forum nie zdawałem sobie sprawy, na co
> mogą się zdobyć zdesperowani leszcze...
dla tego nie dziwię się, że kupowaliście po 0,8 i więcej :)
bo faktycznie, co dla Was co za różnica kupić 100 akcji po 0,4, czy po 0,8
Dnia 2012-03-13 o godz. 16:14 ~korek napisał(a):
> a myslałeś aby napisać pismo w swojej sprawie do lekarza i
> założyć stowarzyszenie mądrych inaczej?
właśnie dla takich owieczek jak Ty, siedzący tutaj fryzjerzy wystawiają swoje 17777777, mógłbyś inaczej nie zauważyć ogromnej podaży :)
Dnia 2012-03-13 o godz. 20:19 ~chorwaty napisał(a):
> co wy tu leszcze pitolicie, my, tzn ja i 100 chorwatów
> takich jak ja, mamy 92% i mielimy między sobą aż oddacie
> resztę nam po 32grosze i finał
Panowie Chorwaci ,straszne z Was CIENIASY,
macie 92 % i nie możecie zwalić kursu ?
To już lepiej oddajcie akcje w inne ręce i nie męczcie się.