zartujesz chyba, to jest fatalna wiadomosc, bo w tej sytuacji bedzie kisilo na pewno do konca roku, pozbadz sie zludzen, widziales co sie dzialo do tej pory w takich sytuacjach??? co za spolka, 2012 na straty
Przejęcia przez Polna SA to chyba zamknięty rozdział, gotówki z ostatniej emisji juz niewiele zostało, wg mnie bardziej chyba prawdopodobne przejęcie Polnej. Podnoszenie wartości księgowej tej spółki ma jakiś cel? Odpowiedź poznamy dokąd zmierza Polna jak już zostanie niewielu drobnych akcjonariuszy.
Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy
Dnia 2012-03-13 o godz. 21:35 ~smiech na sali napisał(a):
> łamigówka taka - chcą skupić ponad 600 kilo akcji, a ile
> mają na to gotówki?
Zapewne będą bardzo dobre wynki za IVQ i cały rok 2011. Dlatego walne w sprawie skupu było 7 dni przed wynikami za rok 2011, które podadza 20.03. To po to, aby ustalic niska cenę maksymalną. Ustalili ja dzisiaj na 14 zł. No i poczatek skupu nie później niż 20 marca.
Co tu się knuje moi drodzy?
skupia tylko od znajomych kroliczka, w pakietach, drobny moze teraz co najwyzej oddawac po 10, 11 zlociszkow, a 12, 14 to dla kaminskiego lub ferajny; nie mniej do konca roku kurs nie wyjdzie z tego kanalu, zafundowali nam kolejny rok obserwacji plaskich notowan, nawet jak inne spolki zaczna odjezdzac jesienia, bo wtedy przewiduje wieksze ozywienie
Bzdury, już jest prawie po11 zeta. Do końca marca przekroczy 12 zł. Wyniki za IVQ będą bardzo dobre - tak przypuszczam, a potem jeszcze w maju wynki za 1Q. Też chyba nieźle , bo zapaści w gospodarce jeszcze nie ma.
Najgorszy jest brak informacji. Ciekawe, co napisz dzisiaj red. Roguski z Parkietu?
tak ci ruszy, jak do tej pory, polnej teraz ani dobre wyniki nie pomagaja, ani skup, mnie bardzo mocno zmartwilo to info wczorajsze o skupie do konca roku, bo przy okazji poznalem najwczesniejsza date, do kiedy tu sie nic nie zmieni, niech jasna chol..ra trafi ta spole
Może i nie mam racji. Na 11,10 stoi baton na 3000 szt. K ... ich mać! Nie ma na nich bata. Taki goguś o gładkich włosach ten J, , a taki z niego sprytny ch... . Kto by pomyślał. Ale nosił mwilk razy kilka,,,,. .
okazuje sie, ze wczorajsze branie to byl tylko slomiany zapal, a juz sie rozochocilem, ze moze cos tu drgnie, a tak to chyba jednak padaka, bedzie tak szurac
no ja także liczylem że coś pojdzie wyzej ... a teraz zastanawiam sie czy nie puscić tego
choc zaczekam do pierwszego dnia skupu..... bo to musi jeszcze przynajmniej chwilowo dygnac w gore
widzę same nowe nicki....dlaczego kupiliście akcje?...przecież tu od czasu informacji o przejęciu Ponaru nic się nie dzieje...sam utopiłem tutaj kasę...na szczęście już większość sprzedałem...Wam życzę podjęcia męskiej decyzji...sprzedać i zapomnieć....