Dobra Krzychu teraz zasypujemy ten wątek tutaj:) przewidziałeś ładnie ta korekte myslisz ze to już jej koniec czy jeszcze polecimy ?? coś sie przynajmniej dzieje ktoś sprzedaje ktoś kupuje:)
Dzięki za pochwałę . Tak jak wcześniej pisałem jeśli to jest formacja spodka to nie powinniśmy spaść poniżej 7.21 zeta . Jeśli to jest formacja spodka to możesz się śmiać i nie dowierzać ale to są ostatnie chwile żeby dobrać papier poniżej 8 zeta . Ale to wszystko podkreślam jeśli jest to formacja spodka . Ten stan w którym teraz jesteśmy tj. poniżej 8 zeta jeśli jest formacją spodka będzie trwał około tydzień jeśli krócej to tym lepiej dla kursu . Oczywiście nie bez znaczenia jest otoczenie rynkowe bo w każdej chwili mogą przyjść kiepskie informacje co spowoduje paniczne pozbywanie się akcji w tym też na pewno permedii . Jeśli będzie względny spokój to nasza spółka po korekcie powinna zacząć piąć się do góry przy wzrastającym już wolumenie . Ale to wszystko to tylko moja analiza i proszę się nią nie sugerować bo może być błędna . Pozdrawiam Mirosławie .
Jasne Krzychu tez mi sie tak wydaje tylko tu wszystko oczywiscie bedzie zależeć od szerokiego, przetrawią tą Grecje i powinno być dobrze, jaki poziom docelowy typujesz jezeli to własnie rysuje sie spodeczek??
Ktoś z samego rana skupił potężną ilosć papiera, pewnie zarząd PMD przeczytał mój poprzedni post i troche sie paralitycy przestraszyli zebym sie tam faktycznie nie zjawił, ja już bym im tam pokazał jak sie pracuje a nie tylko wóde chleje po pijaku, pigmenty różnych kolorów mixują i straszna siara wychodzi z tego ze póżniej nikt takiego syfu nie chce kupować, zarząd ma w pupci ze te DAUNY na dole sie o własne nogi potykają bo sami w cieplutkim biurze panienki lekkich obyczajów smiało ostro posuwają:)
Widzę że zmieniłeś strategię wcześniej pisałeś o spółce dobrze i nie rosła to pewnie stwierdziłeś że jak zaczniesz pisać o spółce żle to będzie rosła ? :))) W myśl nowej zasady że im gorzej tym lepiej :)))
Ktoś widzę nazwał mnie naiwniakiem no cóż trudno ma do tego prawo . Ja się nigdy nie sugeruję forum i zostaję na tej spółce czekając "na dobre i na złe " na "m jak miłość "na "barwy szczęścia "i może jeszcze na "pierwszą miłość" . A poza tym dziękuję że ktoś jednak próbuje dbać o moje finanse i próbuje mnie uchronić przed poważnymi stratami w tak brutalnych czasach to rzadkość . Co za bezinteresowność i jakie to szlachetne taki był fajny i amerykański - "szkłoda" .To co Mirek sprzedajemy ? Nie chcemy chyba zostać największymi naiwniakami ?
Ups. Przepraszam to miało być do wątku o stracie permedii i stanowi odpowiedz dla forumowicza niejakiego PIGMENTA . Pomyliły mi się wątki ale też permedii .
Krzychu miałem dzisiaj strasznie dziwny sen sniła mi sie PMD po 9,38, to jeszcze nic dziwnego snił mi sie PETROL po 7,80, liczby były bardzo wyrażne, petrola naturalnie nie mam, wczoraj nic nie piłem co to może oznaczać???? pisze bardzo serio
Czemu zaraz dziwny ? Dziwne to jest to że permedia jeszcze nie dotarła do tych poziomów . Ale na wszystko przyjdzie czas . Ten Twój sen może za niedługi czas stanie się rzeczywistością a póżniej rzeczywistością stanie się kurs powyżej dziesiątaka .
Wracamy na ten wątek . Nie jestem pesymistycznie nastawiony tylko po prostu przykre że przy takim rynku stoimy . Spójrz na wykres obroniliśmy wsparcie i teraz powinniśmy wejść na 7.60 zeta i tam lekki odpoczynek przed już tym razem wspinaczką na dużo wyższe poziomy i oby wolumen się zwiększył . Tak to widzę . Według mnie już niedługo ale szkoda że tracimy taki dzień .