• Lock-upy tych co obejmowali po ? Autor: ~uwaga [81.190.124.*]
    Umowy lock-up objęły 98% akcji serii A, akcjonariusze zobowiązali się nie sprzedawać akcji przez 12 miesięcy, chyba że...
    - kurs akcji utrzymywać się będzie powyżej poziomu 150% ceny emisyjnej (1,05 zł) – wtedy zwolnione z umów lock-up zostanie 50% akcji serii A,
    - kurs akcji utrzymywać się będzie powyżej poziomu 200% ceny emisyjnej (1,40 zł) – zwolnione z umów lock-up zostaną wszystkie akcje serii A."

• Re: Lock-upy tych co obejmowali po ? Autor: ~spokojny! [164.126.235.*]

wyglada na to ze przyszły tydzień to uwolnienie lock-up, wywaalanie jakies czy co???
  • Re: Lock-upy tych co obejmowali po ? Autor: ~xv [81.190.124.*]
    tu są sternicy fachowcy, tak szybko kursu nie dadza zepchnąć, tylko kiedy wyskoczyć - to dopiero pytanie. Ja czekam nizej. Graniczne wyglada poziom 1,80, jak spada od razu podkładają, ale też i sypią.
  • Re: Lock-upy tych co obejmowali po ? Autor: ~At trader [77.114.5.*]
    Dnia 2012-03-02 o godz. 15:16 ~xv napisał(a):
    > tu są sternicy fachowcy, tak szybko kursu nie dadza
    > zepchnąć, tylko kiedy wyskoczyć - to dopiero pytanie. Ja
    > czekam nizej. Graniczne wyglada poziom 1,80, jak spada od
    > razu podkładają, ale też i sypią.

Co jakiś czas sypią na lewo po to aby wskażniki nie wariowały. Gdyby tego nie robili oscylatory byłyby na extremalnych poziomach,a wtedy korekty byłyby b. głębokie. Bardzo mądrze to rozgrywają.
    Według mnie dopiero przyszły tydzień pokaże prawdziwą zwyżkę notowań. Oczywiście z technicznego punktu widzenia.
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.