Panowie, byłem właśnie zakupiłem Soplicę wiśniową:), no RE-WE-LA-CJA. Smakowo super, prawie jak wiśniówka na pestkach mojej teściowej robionej sposobem domowym. A wspomnę tylko że wiśniówka na pestkach mojej teściowej, to druga najlepsza (po mojej żonie oczywiście hehe) rzecz jaką udało jej sie zrobić w życiu. Co prawda można wyczuć lekkie różnice smakowe ale to niuanse. Polecam, polecam, będę musiał posmakować też innych. Acha i jeszcze jedno nie mówcie mojej teściowej że tak tu o niej pisałem bo znowu bedę miał sajgon jak przyjedzie.
no ja jeszcze nie probowalem soplicy zadnej,
z produktow cedc zdarzalo mi sie pic zubrówke biała lub ta z trawką nic poza tym
a i jeszcze piwo budweiser ..... )
ale jak tak wszyscy zachwalaja ta soplice smakowe to chyba sie skusze niedlugo
tylko niektorzy pisza ze ta soplica orzechowa jest super inni znowu ze kiepska,
inni znowu wola malinowa bardziej od wiśniowej
no to ktora najlepsza he, he najwidoczniej kazdy ma inne kubki smakowe he, he
pil kto tu ta malinowa i czy lepsza jest od wisniowej
poddaje temat pod glosowanie ???
No właśnie? Ja też do tej pory gustowałem zazwyczaj tylko w czystych. Ale teraz to chyba będę musiał zaliczyć każdą:) Ktoś może powiedzieć jak smakuje pigwa? W ogóle co to za smak, słodki, gorzki, anyżowy?
I co twierdzisz, że np. żubrówka to jest produkt CDC?? Nie produkt tylko jak już coś asortyment bo producentem jest nie kto inny jak Polmos Białystok. Co do innych podobnie. Wiec nie myl pojęć. Ogólnie fajnie, że nastąpiło odbicie. Chciałem wejść poniżej 17 i się przeczekałem. No nic teraz pozostaje mi poczekać na następną korektę. Ale tym razem wejdę już na poziomie 17 zł z hakiem.
no ja tez mam w planach aby posmakowc kazdej,
trzeba kupic caly zestaw , ale tej z pigwy to jeszcze nie widzialem
moze jeszcze nie w kazdym sklepie maja ....
cholera dolar leci na pysk, w przyszlym tygodniu moze zlamac ponizej 3 zeta
i cosik cedc w koncowce nie wyrywaja do gory , tylko dojada boczniakiem ....))
Witam wszystkich
Przy takiej zalodze spolka nie zginie:-)
jezeli chodzi o plynne aktywa to wisniowa soplica mi odpowiada choc za slaba
Zubrowka ok
Jezowki to popluczyny
Najbardziej lubie winka pozdrawiam pijoka i innych wiernych
Wlasnie popijam malbec norto z argentyny
Ktos pisal ze argentyna jest bez skazy i cos w tym jest nieczesto zdarza sie nieudany rocznik z tego kraju
Acwracajac do spolki nizsze od oczekiwanego zamkniecie to dobry znak:-)
Bo tu nievma nic oczywistego tylko poker znaczonych kart
Teraz jestem wielkim optymista mysle ze poniedzialek bedzie ostatnim dniem promocji
Prosit
Piotr
wszystkie te soplice nazwałbym oleistymi ze względów na swoistą gęstość
orzech jak na orzech to rewelacja zwłaszcza schłodzony ,
pigwa to jest ciekawostka smak ok tyle że za gęsta, przesłodzona kwaskowość ,cierpkość pigwy ,wiśnia też jest ok a malina nie zachęca żeby do niej wrócić
Szczególnie po nartach, w Bukowinie, z herbatką owocową 3:1 jako "góralska herbatka z prądem" Śnieg znów pada, łapie lekki mrozik, będzie ok.
Zamierzam odkleić się na trochę od kompa i dać sobie na luz wierząc że będzie dobrze. Na dotychczasowych "kombinacjach norweskich" wychodziłem jak Zabłocki ma mydle" :) Zauważyłem, że jak już opanowuje mnie kompletne zniechęcenie i naciskam lub chce nacisnąć klawisz z napisem "sell" to akurat tego dnia albo następnego zaczyna się hossa i papier rośnie. Tak miałem wczoraj. Nawet puściłem 1k który zaraz szybciutko odkupiłem. 30 gr drożej. No cóż, biura maklerskie tez muszą z czegoś żyć.
Nie przewiduję większej zwałki na tym papierze. Przynajmniej nie na tym poziomie. Wsparcie lekko naruszone zostało, bo było tak naprawę gdzieś na 5,56 a wylądowaliśmy nawet na 5,52 (a w trakcie sesji nawet niżej) ale następny dzień to była już jazda do góry. Widać, temu co zbija i zbiera też nie opłaca się zejść niżej. W końcu on też chce zarobić. Po to kupuje, nie? Piszę o USA bo my w tej rozgrywce niewiele się liczymy.
Pozdrawiam wytrwałych i życzę wszystkim, żeby Carey objawił jakieś good news i żebyśmy przebili w końcu te magiczne 6,4 potem 7 a potem 12 dolców. Zasługujemy na więcej. Dużo więcej.
PS. Coś qrczę za dużo optymizmu
No jak ma tu nie być optymizmu jak wielu spożywa wyroby firmowe, a po pijaku wiadomo świat zawsze piękniejszy. Ktoś pisał że Soplica wiśniowa za słaba, no jak za słaba jak to się bez popitki pije, to ma nie palić, to ma smakować.