Fakt, ostatni komunikat o zerwaniu umowy był dla inwestorów jak dostać d..pą w pysk.
Ale czy to czegoś nie podpowiada?
Jeśli jednak o "coś" poszło, to w prostym wniosku można stwierdzić na pewno: sprawa filmu 3D była jednak na "wokandzie".
Bo przecież jeśli zagadnienie filmu miałoby być zdechłe od początku, to Platige nie robiłoby problemu ze składu personalnego kadry czuwającej nad produkcją - proste. Jeśli wrócą do sprawy na warunkach Platige, to.....
witam mysle ze do spolki moze wejs nowy inwestor z nowym pomyslem i branza i w ten sposob bedzie juz na nc tylnymi drzwiami .co o tym myslicie ?jest to realne
te wszystkie spekulacje na temat kunika sa bardzo naiwne i zasadzają się na kompletnej nieznajomości zdarzeń w branży. Jesli chodzi o konszachty Platige z kunikiem, to sytuacja jest całkowicie jasna. Platige nigdy nie zamierzało realizować żadnego kunikowego projektu, wykorzystało jedynie kunia do własnej promocji w mediach przed wejściem na NC. Przypomnijmy, że Platige miało być nie tylko wykonawcą filmu ale i i jego koproducentem, inwestując w projekt 4.5 mln cashu. Po podaniu tej informacji wszystko było jasne, chłopaki z Platige nie są cofnięci ani rozrzutni, więc chodziło jedynie o PR.
Jeśli chodzi o miejsce na NC, to nikt tego miejsca o d kunika nie kupi, bo kunik za chwilę to miejsce straci, więc nikt nie będzie ryzykował. I tyle w temacie, kunik jest goły jak święty turecki i nie ma żadnych perspektyw. Aktywa kunika wynoszą ZERO i trzeba się z tym pogodzić.
Jest jeszcze jedna zła informacja, mianowicie kunik dokonał kilku wymian akcji (pamiętacie spółkę aktorów IMKA FILMS?) i wkrótce ci, co dali się wpuścić w maliny zaczną sypać tymi darmowymi akcjami. Będzie wesoło!
Pewnie Richard w ciepłych krajach na trawie ze śmiechu piszczy, cieszy się że sprzedał
idiotom tombak w cenie złota a PISF mu dało dwie bańki. Po powrocie pewnie poprosi o zgodę na kolejną emisje dla inwestora w celu podniesienia kapitalizacji i przejścia na gpw.
Pewnie pokaże oficjalnie trailer i powie, że jego twórca wejdzie w byznes tylko trzeba dla niego drukować :
bug ma być dziełem komercyjnym a nie artystycznym wybrykiem bagińskiego.
tym dwojga nie było po drodze. a tłumaczenie platige konfliktem personalnym zaciera prawdę o braku kompetencji ze strony tej firmy do realizacji prac nad filmem tego pokroju.
niestety bug to nie reklama w telewizji ani też film który czeka na nagrody, i wykwintne komentarze salonowych bufonów. bug to prosta komercyjna historia która ma przyciągnąć dzieci do kin razem z ich rodzicami. Niestety dzieci mają gdzieś artyzm bagińskiego.
ciesze się że tak to się skończyło teraz aniżeli później.
kris marny zwis vel tępa strzała jack sparrow jest wybitnym przykładem dialektyki. Przez lata piał tutaj o tym, jak to jest cudownie, że kunik współpracuje z tak wybitną firmą jak Platige, no ale kiedy Platige olało kunika, to jest już bbbb, niedobre...
Tonu nie zmieniłem ani na chwilę.
Pan 222 (444) zawsze twierdził, że zdrowe myślenie nie boli ( chociaż na takie nie stać wszystkich ) - moje wnioski leciały w eter bankiera ( wpisy istnieją do dziś) a tym wpisom miała się przyjrzeć KNF - zgodnie z ostrzeżeniami jednego z oskarżycieli :)) - niejakiego osobnika krisa. Jakoś nic nie stwierdzono, skoro klikam spokojnie do dziś, a tymczasem to Kunio ma ciepło w gaciach.
Ostatni wniosek to prosta analiza jasna i przejrzysta - nie jest pochwałą visiona ani zachętą do zakupów, bo tylko jełop może wpisami się sugerować. Vision w mojej ocenie nadal istnieje na parkiecie za sprawą koślawych przepisów. Ale jeśli ktoś poda mu rękę to czemu nie?
A ja dzisiaj zarobiłem na bmpag, fonie, atlantis i zrembie.
A jutro na czym zarobię to Ci napiszę pod koniec sesji - bo wtedy najłatwiej - najśmieszniejszy z najśmieszniejszych inwestorze.
hanys, dotrze do ciebie w końcu, że w tym miejscu jesteś spalony? Zmień forum i zacznij oszwabiać drugich. Naprawdę chłopie, tu już jesteś rozpoznany i twoje pluskanie nie wywoła skutku na jakim ci zależy. Skutkuje tak jak puszczenie przez ciebie bąka pod wiatr.
Jesteś jak ten góral spod samiuśkich "Tater,co oblał sobie mordę gdy lał pod wiater." Gdzie Twój rachunek ynwestorku.Mocniej dawaj pelikanie,nakarmiony po 0,15
Twoja prowizja to skrzynka polsko-francuskiego wina,la patik-mózgotrzep.Wydawana jest co miesiąc od mocodawcy,który każe Ci tu PiSować.Niech podrzuci Ci jeszcze teksty,bo marnie dajesz sobie radę.
Dnia 2012-02-21 o godz. 18:10 ~222 (444) napisał(a):
> HANYS skuty mózgotrzep - puścił bąka pod wiatr
222 na ciebie to na pewno ale musi od ciebie teraz walić, jesteś prosty i tępy niczym kołek ociosany, większego tępaka jak ty to na tym forum nie widziałem
Siedzi hanys na pakiecie visiona po 10 groli ( uśredniał ), pali go ten pakiet jak homoroidy, bo kunik zrobił z niego balona. Rad by hanys oddać pakiet nawet po trójce, ale jak tu oddać po trójce, gdy dobierał pod korek - do pełna po dziewiątalu ? Pociesza się hanys, pociesza, że brał papier od samego prezesa. Oj doooobry prezes, doooobry, hojny dla hanysa był zawsze.
Proszę,jak mocodawca pomógł swojemu klęcznikowi!!!!Neandertalczyk dostał tekst od swojego dostawcy win i rozpisał się jak SZYMBORSKA!!!!Tylko,że Szymborska jest ceniona,a Twoja osobowość?????Czy galoty pokażą Swój rachunek maklerski ? Obstawiamy !!!!!
Dwa grole niebawem.
Kunik bezlitośnie zapakuje wielkanocną bombę w tłum ciemnego leszcza.
Hanys, jak homoroidy dobierane po 10 groli ? Parzą? Pociesz się, że masz papier od samego prezesa :)) - niemiecki, papier.
Pamiętasz twoje pyskówki, gdy pisałem o 4 grolach ?? :)))) Pamiętasz co pisał Ciufik? Trzeba było mieć łeb a nie orzech - nie był byś taki blady dzisiaj :))))