w styczniu fundusze wymieniają zawsze spore pakiety w swoich portfelach.My wam to , wy nam to , czasami parkowane akcje wracają do głównego własciciela.Do naście złotych nie ma przesłanek do sprzedaży.
straszyl rano 50 tys.akcjii na s i ktos mu je wciagnal-to sie musial chlop zdziwic.polskie pmi rewelacja a polskie fundy sie skracaja na wzrostowym rynku.poslac ich lepiej do lopaty niz za biurko.technicznie to chyba droga do 10 zl otwarta/pozdro
Inwestorzy, którzy szukają fundamentów właśnie kupują. Oni nigdy nie udzielają sie na forum, bo są na to za poważni :) Zobaczysz jakie będzie zamieszanie jak Grajewo wybije na ponad 12-15 PLN.
No właśnie, cisza na forum, prawie zero wpisów, a spółka prawie codziennie na plusie, może faktycznie 10 zł za jakieś 2-3 miesiące będzie:) byłoby miło
a na jakim poziomie? na 8,60 miałbym 2 zety i się zastanawiam, czy nie wyjść, parę razy już się przejechałem na takim wyczekiwaniu "odjazdu itp", chciwość jest złym doradcą hehe, więc tak sobie głośno myślę, czy nie dość. Przyznaje, że ekspertem w tej spółce nie jestem, a na giełdzie od roku, Więc jak myślicie, tak realnie, urośnie jeszcze ciutkę? :)
To masz podobną średnią do mnie. Zbierałem od 5 do 7. Gdyby udało mi się teraz powoli wyjść, mógłbym sobie kupić całkiem dobre autko. Nie mam jednak zamiaru oddawać poniżej 10 PLN. Najwyżej będę piechotą chodził ;). Oprór widze gdzieś w okolicy 8,9. Pzdr.
pewnie ze ci szczescliwcy co kupili grajewo po dolach maja pokuse realizacjii zysku-to normalne-ale zachecam do przyjrzenia sie wykresowi dlugoterminowemu-cena z hossy runela bez splitu z 85 zl zatrzymujac sie przy 5 zl.powod-ogolny krach.zle wyniki.problem zadluzeniowy.grecja itp.nastepnie grajewo dynamicznie odbilo do 20 zl w kwietniu.aby w koncu roku znowu spasc na zelazne dno 5 zl.-przy naprawde dobrych wynikach.zysk operacyjny za trzy kwartaly b.duzy i zysk netto tez jest.ogromne koszty spolka ponosi w rosjii w 2 nieukonczonej fabryce-ale ostatnio prezes pochwalil sie ze kredyt na jej dokonczenie jest juz dopiety zostaly tylko rozmowy co do jego zabepieczen.jesli to sie uda -grajewo naprawde ruszy z kopyta i bedzie po kilkadziesiat zl jak mondi swiecie.ale gl niebezpieczenstwo wisi w nowej emisjii-oby jej nie bylo .lepiej wypuscic obilgacje.ja wybralem long term i obstawiam poztytywny scenariusz a kurs spolki juz to dykontuje/pozdro