• Co robimy ??? Autor: ~Fan Paula [82.139.14.*]
    Nagle wszystko ucichło...

Czy już nie zależy Wam na odzyskaniu Waszych pieniędzy?
    Myślę, że wszystko jedno czy ktoś ma tu 500 zł czy 20 tysięcy.
    Należy działać - choćby dlatego, żeby dobrali się do ,,tyłków,, cwaniaczkom z Anglii, którzy weszli na GPW-NC myśląc, że ,,pijemy tu wodę z rzeki,,.
    Chociaż jak patrzę na działania GPW to wydaje mi się, że niewiele się pomylili:)
    Na poprzednich wątkach widziałem , że gość (paul crowther - pozwolicie, że tak napiszę),który wyłudził poprzez naszą Giełdę nasze pieniądze ma się dobrze - prowadzi nawet kolejny biznes - tym razem w branży morskiej:)

http://www.atlantic-marine.co.uk/about_us.htm

Może niedługo wprowadzą akcje tej firmy ponownie do nas na NC.
    Gdzie mu będzie lepiej?
    Jak prospekt będzie dobry i słupki w porządku a GPW zatwierdzi , dopuści do handlu i będzie nas namawiało do inwestowania - to wezmę parę akcyjek do kolekcji:)
    A może GPW stworzy kolejny rynek - Mirrage Connect.
    Będę tu sobie inwestował:)

Ale na poważnie najbardziej denerwuje mnie fakt, że gdyby w taki sposób wykiwał gość Anglików to z pewnością gnił by już tam w więzieniu. Tam takie sprawy nie uchodzą na sucho.
    Ale z Polakami na ich bananowej GPW można wszystko...

A GPW ma aspiracje być największa giełdą w regionie.:):):):)

Wstyd i hańba jak traktuje się tu rodzimych inwestorów!

Do dzisiaj nawet jednego komunikatu nie wydali (oprócz zawieszenia akcji).
    A jak do nich dzwoniłem to kobieta, z którą rozmawiałem (z GPW - NC) nie bardzo wiedziała, że jest taka spółka jak Avtech.
    Proszę napisać maila, opisać tą sytuacje - ktoś się do niej ustosunkuje...

Brak pytań. Wygląda na to, że dla nich nie istniejemy...

Wracając do głównego wątku. Każdy może działać samodzielnie ale wtedy niewiele to da.

Podłączamy się więc do Goa, SII, prywatnej kancelarii czy zapominamy o sprawie?

• Re: Co robimy ??? Autor: ~bond [79.184.5.*]
    w wątku PILNA SPRAWA DLA AKCIONARIUSZY zamiściłem cytat z odpowiedzi na moją prośbę o interwencję. Przeczytaj i wyciągnij wnioski. Napisałem maila do TVN CNBC, ale bez odzewu. Na pewno zmasowana akcja na media, KNF, GPW, SII i GoA nagłośniła by sprawę. W tą sprawę zamieszany jest też polak Bartłomiej Herodecki, który ponoć zainteresował GoA wprowadzeniem Avtech na NC, a dwa dni przed debiutem jego spółka Aer Finance sprzedała swoje udziały w Avtech. Z tego wynika, że dobrze znał sytuację. KNF ociąga się w analizie transakcji
    Niejaki Velox na forum zbierał już chętnych do pozwu zbiorowego, ale sprawa ucichła. Po odpowiedzi z SII zadeklarowałem się iść z GoA, a po drugie sam nie mam czasu ganiać. Atakawać trzeba kogo się da, to wyjątkowe oszustwo i GPW powinna być zainteresowana ukaraniem tych złodziei. Ale przede wszystkim to my musimy naciskać i działać. GoA coś tam robi, czekają na ekspertyzę prawną. Mam nadzieję, że nie przewalą nas drugi raz, choć nadzieja matką głupich
    Pzdr.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~welonka [83.26.169.*]
    Moim zdaniem nic nie wyjdzie jeżeli nie jest się członkiem SII,więc to chyba odpada.Pozostaje jedyne czy się lubi czy nawet nienawidzi się GoAdvisers.Tylko ktoś obeznany powinien tu napisać jak w tej sprawie podłączyć się do GoA.Jakiś kontakt aby można było się zadeklarować.Proponuję wszystkim mającycm te śmierdzące akcje decyzje podjąć do 28 grudnia i tu na tym forum zadeklarować a ktoś może poradzi jak z tym dołączyć się do GoA i liczyć na jakieś z ich strony działanie.
    Proponuję też znającym się na sprawach prawnych opisać całą sprawę z naszą giełdą do TWN Biznes a także do programu Jaworowicz jako poszkodowani pośrednio przez naszą giełdę.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~pablo [193.93.68.*]
    ja ide razem z GoA

jesli ktos juz wysylal maile do mediow to niech wrzuci tresc, troche pozmieniamy i tez wyslemy

trzeba ich katowac do skutku
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~umoczony [95.160.127.*]
    równiez idę do GoA.
    Ponawiam prośbę poprzednika, proszę o wysłanie wzorów pism. Musimy o tym pisać i naciskać ludzi.
    Jest to ewidentny przekręt a GPW nic sobie z tego nie robi...
    nie ich pieniądze, więc mają nas w poważaniu.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~rr [178.214.150.*]
    jak chcecie odzyskac pieniadze to trzeba sie wspolnie zmobilizowac i pozwac GOA-e,to oni przez swoja niekompetencje,bylejakosc itp. sprawili ze takie byle co jak Avtech znalazlo sie na parkiecie.Gdyby zrobili to profesjonalnie Avtechu na gieldzie by nie bylo i nie byloby sprawy-to jedyna droga
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~gary [188.147.216.*]
    to przeciez nie goa wpuszcza na parkiet, tylko gpw, doradca przygotowuje tylko dokumenty, a ze w dokumentach byly klamstwa to juz wina tylko i wylacznie avtechu, ja ide z goa, wole miec mala nadzieje na odzyskanie kasy niz zadnej
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~starhaze [62.233.147.*]
    a mnie się wydaję że trzeba wynająć jakąś świeżą kancelarię bezpośrenio w Anglii która będzie chciała zyskać renomę na tej sprawie, przy minimalnych naszych kosztach.
    Sprawa prosta, łatwa, ale o odszkodowanie i tak będzie ciężko, pewnie PC and co. nie w ciemię bici i poprzepisywali inne wartości na mamusię (np: margareth trust coś tam coś tam)

Godze nie ufam, skoro do tej pory się nie pokajali, mimo że ich podpisy są pod dokumentem informacyjnym.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~tom [46.205.84.*]
    a niby dlaczego maja sie kajac? oni stracili najwiecej ze wszystkich, pisales ze nie sprawdzili angielskiego KRSu, ale przeciez dokumentacja byla zbierana przez wiele miesiecy, to ze debiut mial miejsce w lipcu, a wpis o upadlosci byl w maju to nie znaczy ze nie mieli tego KRsu w ogole, mieli tylko taki w ktorym bylo jeszcze wszytsko cacy
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~123............ [83.26.133.*]
    Dnia 2012-01-01 o godz. 21:02 ~gary napisał(a):
    > to przeciez nie goa wpuszcza na parkiet, tylko gpw,
    > doradca przygotowuje tylko dokumenty, a ze w dokumentach
    > byly klamstwa to juz wina tylko i wylacznie avtechu, ja ide
    > z goa, wole miec mala nadzieje na odzyskanie kasy niz
    > zadnej

Bardzo proszę napisz jak skontaktować się z GOA aby iść dalej z nimi.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~gary [46.205.117.*]
    no chyba potrafisz znalezc strone goadvisers w internecie?!!!

www.goadvisers.pl
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~gary [46.205.117.*]
    sorry błąd

Dane teleadresowe
    GoAdvisers SA

ul. Kościuszki 43/7
    40-048 Katowice
    e-mail: goadvisers@goadvisers.com
    tel. +48 32 733 59 22
    32 733 59 23
    32 733 59 24
    fax +48 32 733 02 98

Biuro czynne w dni robocze,
    w godz.: 8.00 - 16.00

• Re: Co robimy ??? Autor: ~GPW milczy [82.139.14.*]
    My tu gadu, gadu a GPW cichutko bez robienia rozgłosu wycofała spółkę z giełdy.
    Wszystko szybko, cichutko bez robienia niepotrzebnego szumu.
    Nie podali nawet informacji o ,,zniknięciu notowań,,.
    Rozumie, że nie maja się czym chwalić w tym wypadku....

TAK TO SIĘ U NAS ROBI !

Brawo GPW!

• Re: Co robimy ??? Autor: ~starhaze [62.233.147.*]
    Oni są czyści wg nich. Niby doradca winien i już zabrali mu licencję na AD. Niestety sądzę że to koniec ruchów ze strony GPW, reszta pod dywan. A szkoda bo smród się niesie, a GPW jest publiczną spółką.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~Poszkodowany [83.8.63.*]
    KNF cofając licencje GOA uznało go winnym przekrętu Avtechu. Daje to nam możliwość wyciągnąć odszkodowanie od GOA. Chyba że GOA zdąży ogłosić bankructwo.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~solar [178.182.57.*]
    nie knf a gpw, a gpw
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~j. [86.63.137.*]
    zapomnijcie o tym i bierzcie prawdziwe perełki 2012 roku (np. symbio lub magnifico) gdzie odrobicie straty z nawiazką - moim zdaniem stracicie tylko czas i nerwy

pozdr
    j.
    Faktycznie GPW a nie KNF - przepraszam, ale nie zmienia to sedna sprawy.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~gary [178.181.178.*]
    jak jestes taki madry po pozywaj, ja tam ide z goa, sie skonczy tym, że nie dostaniemy ani grosza z avtechu ani z goa
    Przeczytaj sobie uzasadnienie decyzji. GOA wiedziało o wszystkim od samego początku i zataiło to w dokumencie informacyjnym. Podzielam twoją decyzję iż najpierw trzeba próbować coś odzyskać razem z GOA od Avtechu lub ich dyrektorów ale jeżeli to się nie uda wówczas jest GOA która wprowadziła inwestorów w błąd.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.99.75.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~do boju [178.99.118.*]
    Poszkodowany wrzuć linka do tego uzasadnienia , dzięki
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~do boju [178.99.118.*]
    I czy to nie jest ruletka: GoA dostała za 2010 tytuł Najlepszy doradcz, a za rok odebrano GoA uprawnienia.. Sobolewski taki sam osz...., GPW robi tylko tyle, żeby wyssać kasę z indywidualnych
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~Inwestor [79.163.36.*]
    Ja występuję z pozwem przeciwko GOA już jestem po wstępnej konsultacji z kancelarią adwokacką ,a uzasadnienie GPW uchwały nr 3/2012 z dnia 02.01.2012 mnie w tym działaniu utwierdza. Ponadto lubię dochodzić swoich racji w sądach i zapewne spotkam się tam z Panem prezesem Guzem tudzież wiceprezesem Zalewskim ,a fakt iż dysponuje dość dużym zapleczem finansowym mi w tym działaniu pomoże. Może inni ,,Autoryzowani doradcy" będą dokładniej sporządzać dokumenty informacyjne wprowadzanych spółek. Jak najbardziej jestem za decyzją GPW o skreśleniu z listy autoryzowanych doradców ,bo liczy się jakość a nie ilość wprowadzanych spółek.

Jacek Góral
    jacekgoral1972@gmail,com
  • doładnie Autor: ~pablo [46.186.14.*]
    ja tez szykuje się do pozwu przeciwko Goa

• Re: doładnie Autor: ~starhaze [62.233.147.*]
    ja chyba mam za mało umoczone 4kPLZ żeby mi się opłacało kancelarię brać, chyba że się w kilku złożymy. Mimo że czuje niechęć do goa nie będę miał chyba wyjścia.

ale podziałajmy też w drugim kierunku

typu : szukam rezydenta KGB w Londynie
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~justincase [82.210.157.*]
    Witam,

Chetnie przylacze sie do pozwu przeciwko GOA, uwazam ze decyzja GPW stworzyla precedens ktory daje nam mozliwosc dochodzenia naszych racji przed sadem. Chetnie wspomoge Pana w dzialaniach jako ze rowniez mam dostep do zaplecza prawnego.

• Re: Co robimy ??? Autor: ~mis wesoły [83.28.69.*]
    Uzasadnienie uchwały jest miażdżące dla GOA, to fakt. Polecam lekturę.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~molassar [194.117.241.*]
    tylko pozew przeciwko GOA jest dla nas szansą na odzyskanie pieniędzy
    moim skromnym zdaniem velox działał w imieniu GOA
    co ze spotkaniem w warszawie w przyszłym tygodniu ? są chętni ?
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~gary [83.6.47.*]
    ówno prawda, problemem veloxa bylo to ze mial i avtecha i goa
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~alex [188.147.72.*]
    nic nie wskóracie szkoda waszych nerwów iczasu
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~zysk [80.54.105.*]
    Aleź czyźbyś był z GOA(może Zalewski vel Alex), jeżeli dojdzie do pozwu zbiorowego to GOA może być naprawde w dużych problemach. Nie wiem co się stało z Veloxem, który organizował pozew zbiorowy, niech się odezwie, jak nadal coś robi wtym kierunku.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~rr [178.214.150.*]
    pisalem juz kilka razy GOA STOI NA PRZEGRANEJ POZYCJI-Jesli nie oglosza bankructwa a chyba nie, to kazdy pozew czy to zbiorowy czy indywidualny maja przegrany- nie sluchac naganiaczy-POZEW ZBIOROWY PRZECIWKO GOA TO JEDYNA DROGA DO ODZYSKANIA NASZEJ KASY.
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~pablo [46.186.14.*]
    proponuje spotkanie w warszawie w przyszłym tygodniu
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~pablo [46.186.14.*]
    czyzby to jest przyznanie sie do bledu

Raport EBI
    typ raportu Raport bieżący
    numer 3/2012
    data dodania 2012-01-04 19:12:49
    spółka GOADVISER

Rezygnacja Członka Zarządu
    Zarząd Spółki GoAdvisers SA informuje, iż w dniu 4 stycznia 2012 roku otrzymał rezygnację Pana Bartosza Zalewskiego z pełnienia funkcji Członka Zarządu GoAdvisers SA z przyczyn osobistych ze skutkiem na koniec stycznia 2012 roku.

Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 11 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu - "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:

Bartosz Zalewski - Wiceprezes Zarządu
    Katarzyna Anbild - Prokurent
  • Re: Co robimy ??? Autor: ~glon [178.181.47.*]
    Guz go zdjal i tyle, trzeba bylo znalezc kozla ofiarnego
[x]
AVTECH -6,67% 0,34 2011-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.