Panowie uważajcie coś się szykuje dużego, w grudniu wypływa dużo informacji o CEDC to rekomendacje, to przecieki a agencji.
Uważam że Ruscy czy ze zgodą zarządu czy nie rozpoczeli bój o kontrolę.
nie bój tylko oni już są dawno dogadani , odpis na 600 baniek to był myślisz ze pod kogo zrobiony , jak to jeden z forumowiczów napisał zakopać loginy :D
a pomyślał ktoś o tych co porzyczyli tyle kasy cedc co oni na to ?sam mam kreche na hipoteke czteroktotnie przekraczającą wartość kredytu i jak pajac co trzy miechy musze zanosić sprawozdania z posiadanego majątku i książke przychody i rozchody w kieszeni mam wiecej kasy niż tego kredytu zostało , to moje pytanie kto w takim razie był tak pier.... że tyle kasy utopił? porzyczając cedc i dlaczego nic nie robi żeby ją odzyskać a może te wszystkie kombinacje mają to na celu.
no nic nie robi bo nie ma problemu ze spłatą , nie ma żadnych informacji odnośnie problemy z ich spłatą nie prowadzą żadnych rozmów żeby je zrolować za to prowadzą rozmowy z RS żeby powstał gigant na rynku alkoholi i dlatego nas tak cisną żeby głupie poloczki sprzedały tak jak sprzedały kghm po 20 zł immoeast po 90 gr itd itd trzymać
jaki optymizm już nas coraz mniej akcje popakowane w mocnych rękach drobnicy tu zostało nie wielu , zobacz jakie obroty przy spadkach kiedyś to leciały same tysiące akcji a teraz 100 200 szt to dużo
może i masz rację, ale z postów wynika, że wiara w papier jest duża, a jak jest duża wiara to należy ją zachwiać i pozostaje tylko pytanie, czy dzisiejsze bujanie ostatnim jest, bo jak głoszą słowa biblii:
"Wejdziesz w nią i napełnisz nasieniem swoim, a kiedy z niej zejdziesz obmyjesz ciało swoje od nieczystości' i z tego wynika, że może już napełnili wory i w końcu zejdą z nas leszczy bo to dla nas mało przyjemne jest.