Niestety -wieczne 7 gr ma racje
zostalismy zapedzeni w ślepy róg i trwa to zbyt długo, było brak informacji taka prawda
Pytam co zamierza zrobic firma by odzyskać zaufanie akcjonariuszy??
i jeszcze jedno moze o to im chodzi?- popatrzcie na ilosc głosów na NWZ , było tyle ile potrzeba nie podali kto był czy był ART I INVEST -Musieli by podać ile mają %%
a co w tym dziwnego, jakby poziom akcji Investu i Artexpo się zmienił to byłby kom o tym, a nie było
Invest generalnie z tego co zauważyłem nie jeździ na walne, im zależy na wzroście wartości portfela a nie na biciu piany
Dnia 2011-11-14 o godz. 12:36 ~bolek napisał(a):
> a co w tym dziwnego, jakby poziom akcji Investu i Artexpo
> się zmienił to byłby kom o tym, a nie było
Moim zdaniem kom by był po przekroczeniu 10% i przez ART I 15% przez INVEST
jak się myle proszę poprawić a ART miał zwiekszać udziały tak jest w komie
Sami widzicie w jakie szambo wpakowaliśmy się,kwitnę na tym czymś kolejne miesiąc i nic się nie dzieje ,aneksowanie i aneksowaniea,wizjonerskie 30gr co jak czytam takich gości to śmiech ogarnia.
Co do sztucznego wyciąganie to racja, widać ze nikt tego nie chce brać ,wcale się nie dziwię. Podciąganie paroma akcjami na 7 i koniec cisza,dzień w dzień.
Współczuję tym co wsadzili cały swój kapitał w tą spółkę,mam nadzieję że nie ma takich.
Ja na szczęście nie pakuje się za całość w jedną ale żałuję że wsadziłem tu cokolwiek.
Jak sobie przypomnę te maile od prezesa to ciśnienie mi się dźwiga o kontraktach już nie wspomnę ,macie rację ten na 300tyś Euro to spowodował niezłą euforię i co z tego wyszło ,widać na obrazku.
Wkurza mnie to jak wielu że nie można tego sprzedać żeby nie ponieść straty za dużej.
Nawet jak bym chciał teraz zbyć się papierka to nawet nie mam jak musiał bym zrzucić na chwilę obecną aż do 4gr i to mnie wkurza.
Poczekam jeszcze jakiś czas i jak nic się nie wydarzy to zbywam się tego po tyle ile będzie. Na szczęście na pozostałych spółkach w portfelu zarobiłem wystarczająco więc jakoś przeboleje tą stratę. Siedzieć w tym bagnie kolejne kilka miesięcy nie mam zamiaru,za ten czas odrobię to co straciłem.
I mam gdzieś co kto o mnie sądzi,takich co ma ochotę zbycia się tego jest wielu ,jak jeden sypnie pozostali mogą zrobić to samo.
Wiem że zaraz ktoś napisze to się dokupi ale tak już piszą od 9gr więc nie rusza mnie to.
Przynajmniej napisałem co o tym sądzę i nie wizjonuje jakiś śmiesznych wzrostów 20gr czy 30gr,w maju to tu był szał ,wzrosty z kosmosu pomimo że pisano nie raz na forum że wzrostów przez kilka miesięcy tu nie będzie żadnych bo nie ma podstaw.
Sam temu zaprzeczałem,przyznaję i się przejechałem.
Możecie głupio komentować mój post bo co macie napisać jak tu jest jedna wielka niewiadoma???
A i dodam taki celofan napisze i zgrywa mega inwestora.
"Ja nie mam dramatu , brałem po 6 i będę brał po 5 i 4 .... A Ty Ciociu???? "
bo co mu pozostało jak jest umoczony jak my wszyscy .
Takich jak celofan pisało wielu poczynając od 9gr ,wszyscy mega inwestorzy niby dobierają co spadnie ale co mają napisać bojąc się prawdy.
Ciekawe ile tak jeszcze będzie dobierał, kolejne kilka miesięcy.
Patrzę na forum mogę tylko powiedzieć tyle.
Pojawiają się opinie pozytywne, negatywne,jedni wyrażają swoje zdenerwowanie tym długim czekaniem ,nie ma co się im dziwić ,każdy ma swoje zdanie i własne spostrzeżenia .
Ale jak czytam takich klaunów forumowych typu celofan który poza durnymi komentarzami jeszcze nic normalnego nie napisał to śmiech mnie ogarnia.
Dnia 2011-11-14 o godz. 14:19 ~Ceelofan napisał(a):
> Ja nie mam dramatu , brałem po 6 i będę brał po 5 i 4 ....
> A Ty Ciociu????
Człowieku zastanów się co ty piszesz,dobierasz i dobierasz i co do 1gr będziesz dobierał?
Skoro uważasz że będziesz dobierał poniżej 6gr to dlaczego wcześniej nie zrzuciłeś pakietu na podpuchę po 5gr i 4gr (nie wiele było potrzeba wtedy koło 500K ) .
Wówczas by ci zasypali 5gr i 6gr z prawej ,po czym byś sobie zebrał o wiele taniej .
Więc skończ pisać głupoty dzieciaku bo robisz z siebie pośmiewisko.
I nie naganiam tu na spadki czy wzrosty tylko zwracam uwagę jacy bajkopisarze siedzą tutaj.
WItam
Dramatu nie ma. Trzeba tylko poczekać :)
Najpierw muszą dobrać inwestory już uchwalona wcześniej emisję po zaniżonej sztucznie wycenie ( choć i tak kupią wyżej niż jest dziś). Dopiero wtedy będziemy się wspinać na wyższe poziomy.
Tu wszystko jest przemyślane ( niestety nie przez prezesa).
Pełen szacunek dla Investu i ArtExpo - mistrzowska robota.
Niestety trudne czasy na pozyskiwanie kapitału. Desperacja zakupu żwiru godna podziwu.
Długoterminowo pewnie zarobimy na ... dywidendzie w 2015. :)
pozdrawiam
Narciarz
Dnia 2011-11-16 o godz. 16:48 ~moom_dial napisał(a):
> dramat uwazam za rozpoczety
Nie dziw się ludzie tyle miesięcy tu siedzą i bez efektów,puszczają nerwy.
Jak jeden posypie to pójdzie fala a geniusze dalej będą krzyczeć o dobieraniu jak to robią od 9gr.
Prędzej tu 4gr zobaczysz niż 8gr i nie piszcie że nikt nie odda ze stratą, widok 4gr zrobi swoje.Już ewakuacja zleceń na 5gr
Nieźle opętani wzrostami jesteście tylko pod co ? pod tą żwirownię .
Od kilku miesięcy nic się nie dzieje poza spekulacją na kursie i sztucznym podbijaniem co jakiś czas,zrozumcie split , żwirownia ciągle odwlekająca się w zasie ,brak zainteresowania .
Uparcie od pół roku co miesiąc tylko wyzywacie tych co o realiach,nie dociera do was nic.
Widzicie wzrosty od dłuższego czasu a nawet nie potraficie ich uzasadnić tylko narzekać na tych co widzą że jest nie wesoło.Boicie się prawdy ?
Wszyscy zostali wyrolowani i boją się z tym pogodzić, jak dla mnie to może to spaść na 1gr tam miejsce takich spółek,zbyłem się tego w ostatnim czasie a wy dalej dawajcie wieżcie obiecankom i dobierajcie po 5gr potem po 4 aż do grosza tylko komu to sprzedacie.
Wmawiacie sobie wzrosty ,jakie ,pod co proste pytania wasz niszcza bo nie znacie odpowiedzi.
Siedzicie tutaj tylko dlatego że nie macie komu opchnąć akcji i czekacie na jakomś podbitkę żeby z tego wyjść.
Też dałem się wrobić w to bagno ale wyszedłem bo mam zdrowe zmysły a nie liczę na cud.
Od roku spada i spada i w końcu zleci tam gdzie powinno.
Dobre żwirownia ,te działki to mogą załatwiać do wiosny,nikt tego nawet nie chce tknąć ,wcale się nie dziwię, do 1gr akcji jak kot napłakał a na 7 zasypane na maxa.
Z aneksu na aneks widzicie wzrost a to już który 5,może dobijecie do 10 .
Powodzenia dawcy kapitału.
Dnia 2011-11-16 o godz. 17:26 ~haha napisał(a):
> Jak tam wasz piach?? hahaha zasypali wam nim 6gr i co teraz
> kamyczki, znów się dali ubrać,trzeba myśleć głową anie d...
> .
======================================
wszędzie się tak udzielasz inwestorze???
Autor | ~sypać [78.47.211.*] 2011-11-14 11:37
Zobacz wątki dotyczące Nicolas Games
Zobacz profil Nicolas Games
Sypać na co czekacie , nie marudzić ,sypać leszcze i jeszcze raz sypać !!!!!!!!!!!!!
Wchodzę w tego waszego śmiecia bo lubię zarabiać na śmieciowych, nie naganiać tylko sypać .
==================================
Autor | ~do leszcza [78.47.211.*] 2011-10-21 15:26
Zobacz wątki dotyczące Petrolinvest
Zobacz profil Petrolinvest
idź na newconnect tam masz spółki z górnej półki: nicogames, fabrykaformy, ipc...
==================================
Autor | peter3 [78.47.211.*] 2011-11-15 18:22
Zobacz wątki dotyczące Protektor
Zobacz profil Protektor
Witam,
Spolce zaleznej Prabos firma Gore wypowiedziala licencje na produkcje obuwia z gore-texem. Czy ktos moze mi cos wiecej na ten temat powiedziec ?
To ja się przypomnę bo zgrywać cwaniaków to potraficie więc ponawiam:
Wszyscy zostali wyrolowani i boją się z tym pogodzić, jak dla mnie to może to spaść na 1gr tam miejsce takich spółek,zbyłem się tego w ostatnim czasie a wy dalej dawajcie wierzcie obiecankom i dobierajcie po 5gr potem po 4 aż do grosza tylko komu to sprzedacie.
Wmawiacie sobie wzrosty ,jakie ,pod co proste pytania wasz niszczą bo nie znacie odpowiedzi.
Siedzicie tutaj tylko dlatego że nie macie komu opchnąć akcji i czekacie na jakąś podbitkę żeby z tego wyjść.
Też dałem się wrobić w to bagno ale wyszedłem bo mam zdrowe zmysły a nie liczę na cud.
Od roku spada i spada i w końcu zleci tam gdzie powinno.
Dobre żwirownia ,te działki to mogą załatwiać do wiosny,nikt tego nawet nie chce tknąć ,wcale się nie dziwię, do 1gr akcji jak kot napłakał a na 7 zasypane na maxa.
Z aneksu na aneks widzicie wzrost a to już który 5,może dobijecie do 10 .
I gdzie wy macie tu wzrosty,jutro otwarcie na 6gr i zrzut na 5gr.
Oszukujcie się dalej, boicie się prawdy .
Jak tacy mądrzy jesteście to ustosunkujcie się dlaczego niby kurs ma wzrosnąć ???
Co za tym przemawia??
Proste pytanie a nie potraficie się do nich odnieść tylko zaklinacie rzeczywistość i wyzywacie się?
Tak przypuszczałem ,boli nie jesteście w stanie się ustosunkować do mojej wypowiedzi bo boicie się prawdy dlatego złość was ogarnia.Siedzicie tu tyle miesięcy i jak ktoś wam prawdę napisze to go bluzgacie ale argumentów przedstawić nie potraficie.
Cały ten warui z barym kwitnie tu pół roku i jak naganiali wcześniej,wizje wzrostowe,poczytajcie to zobaczycie jakie to cwaniaki
Niestety jak to ktoś wyżej napisał to po infach są tylko spekulacyjne zagrywki i miał rację.
Co dalej naganiasz z tym swoim barym "gdzie bary tam dolary" chyba wtopa.
Już zapomniałeś jak naganialiście razem?
Oto fragmenty:
Dnia 2011-08-12 o godz. 15:14 ~warui napisał(a):
> haha, narka maniek;) tylko nie sprzedaj teraz bo nie warto.
> zobaczysz za miesiąc co będzie ;)
pozdro all
---No to zobaczył kiszone ,masz listopad.
Dnia 2011-05-16 o godz. 15:53 ~warui napisał(a):
> Dnia 2011-05-16 o godz. 15:45 ~ala napisał(a):
>
> sypią Ci co kupili po 6 i 7gr, a na dodatek zaś dołek, my
> > czekamy ,nie wystawiam wczesniej jak 14gr
raptem
> 7 osób wysypało ;) spokojnie, niech jeszcze kilku
> wysypie;) sypią ci, co myśleli, że w żwirowni ropę znajdą.
> że drugi petrol tu będzie.
będzie powolny kurs na północ.
> pozdro alltu
------------------------------------------------------------------------------
To masz powolny kurs na północ hahaha .
Dnia 2011-09-22 o godz. 04:57 ~warui napisał(a):
> możesz mi wierzyć, że jestem tu obecny cały czas;) nie
> udzielam się tylko ;)
bary też tu jest i oboje jesteśmy
> dobrej myśli :)
niedługo odpał na arte i ngs
pozdro all
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tu bary:
Dnia 2011-05-10 o godz. 15:01 ~bary napisał(a):
> 20gr to tutaj min.Takze nie astanawiac sie i łykac ile
> wlezie.
moje analizy zawsze sie sprawdzaja.
I dalej będziesz naganiała z tym całym barym
A tu bary:
https://www.bankier.pl/forum/temat_juz-nie-bawem-50gr,10106968.html
--------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.bankier.pl/forum/nowa-wiadomosc.html?parent_id=9928287
Dnia 2011-05-29 o godz. 09:31 ~bary napisał(a):
> No to jazda!!!Tym razem zachamowanie przy 0,13
--------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.bankier.pl/forum/nowa-wiadomosc.html?parent_id=9849196
Dnia 2011-05-11 o godz. 21:48 ~bary napisał(a):
> drodzy akcjonariusze
o czym wy piszecie?czy pierwszy dzien
> jestescie na giełdzie?To ze ktos sprzedał na fixie po 8gr
> to bardzo dobrze.Wystarczy ze jutro wskoczy o 1gr do góry i
> mamy zajebisty plus.a leszczyna jak zobaczy to rozbierze
> papier w moment.Musicie tez pamietac ze wczoraj mielismy
> 50%up.Dajcie troszke dychnac i sie skorekcic.
musimy
> przebic 10gr a potem...hohoho.
Co dalej naganiasz z tym swoim barym "gdzie bary tam dolary" chyba wtopa.
Już zapomniałeś jak naganialiście razem?
Oto fragmenty:
Dnia 2011-08-12 o godz. 15:14 ~warui napisał(a):
> haha, narka maniek;) tylko nie sprzedaj teraz bo nie warto.
> zobaczysz za miesiąc co będzie ;)
pozdro all
---No to zobaczył kiszone ,masz listopad.
Dnia 2011-05-16 o godz. 15:53 ~warui napisał(a):
> Dnia 2011-05-16 o godz. 15:45 ~ala napisał(a):
>
> sypią Ci co kupili po 6 i 7gr, a na dodatek zaś dołek, my
> > czekamy ,nie wystawiam wczesniej jak 14gr
raptem
> 7 osób wysypało ;) spokojnie, niech jeszcze kilku
> wysypie;) sypią ci, co myśleli, że w żwirowni ropę znajdą.
> że drugi petrol tu będzie.
będzie powolny kurs na północ.
> pozdro alltu
------------------------------------------------------------------------------
To masz powolny kurs na północ hahaha .
Dnia 2011-09-22 o godz. 04:57 ~warui napisał(a):
> możesz mi wierzyć, że jestem tu obecny cały czas;) nie
> udzielam się tylko ;)
bary też tu jest i oboje jesteśmy
> dobrej myśli :)
niedługo odpał na arte i ngs
pozdro all
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tu bary:
Dnia 2011-05-10 o godz. 15:01 ~bary napisał(a):
> 20gr to tutaj min.Takze nie astanawiac sie i łykac ile
> wlezie.
moje analizy zawsze sie sprawdzaja.
I dalej będziesz naganiała z tym całym barym
A tu bary:
https://www.bankier.pl/forum/temat_juz-nie-bawem-50gr,10106968.html
> drodzy akcjonariusze
musimy
> drodzy akcjonariusze
musimy
Jesli okazaloby sie ze jednak nie bedzie obligacji, ani kolejnego aneksu tylko temat dzialek zostanie domkniety do 30.11 i podadza prognozy zyskow z wydobycia, plan na przyszle kilka lat.No i chyba jeszcze musialby jakis fundusz albo ktos powazny w to wejsc.
O ile pierwsze jest ciagle malo prawdopodobne - bo inaczej nie zaczeli by tematu obligacji, o tyle reszta jest zaczyna brzmiec jak naganianie lub abstrakcja.
Chwilowo nie ma powodow do radosci, ale poza spekulacja na zasadzie wszyscy wywalamy na hurra bo nie urosnie, a chcemy szybko wszyscy zarobic - nie widze wielkiej przeslanki do sprzedazy.Bo w sumie nie wiem co bedzie po domknieciu tych umow w perspektywie reakcji rynku.
zwirek jak zwirek, na odpowiedniej glebokosci dokopia sie do wegla brunatnego,wykupia teren w promieniu 50 km, powstanie najwieksza kopalnia odkrywkowa w europie zawiaza spolke corke razem z krawcami z psw capital, postawia w regionie elektocieplownie beda zaopatrywac w cieplo i energie pol kraju oraz eksportowac do czech , na slowacje, ukraine i niemiec.... takie sa plany na najblizszy okres wiec kupowac i nie biadolic jak stare baby pod kosciolem :))