Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: trwa dramat akcjonariuszy-

Patrzę na forum mogę tylko powiedzieć tyle.
Pojawiają się opinie pozytywne, negatywne,jedni wyrażają swoje zdenerwowanie tym długim czekaniem ,nie ma co się im dziwić ,każdy ma swoje zdanie i własne spostrzeżenia .
Ale jak czytam takich klaunów forumowych typu celofan który poza durnymi komentarzami jeszcze nic normalnego nie napisał to śmiech mnie ogarnia.

Dnia 2011-11-14 o godz. 14:19 ~Ceelofan napisał(a):
> Ja nie mam dramatu , brałem po 6 i będę brał po 5 i 4 ....
> A Ty Ciociu????

Człowieku zastanów się co ty piszesz,dobierasz i dobierasz i co do 1gr będziesz dobierał?

Skoro uważasz że będziesz dobierał poniżej 6gr to dlaczego wcześniej nie zrzuciłeś pakietu na podpuchę po 5gr i 4gr (nie wiele było potrzeba wtedy koło 500K ) .
Wówczas by ci zasypali 5gr i 6gr z prawej ,po czym byś sobie zebrał o wiele taniej .

Więc skończ pisać głupoty dzieciaku bo robisz z siebie pośmiewisko.
I nie naganiam tu na spadki czy wzrosty tylko zwracam uwagę jacy bajkopisarze siedzą tutaj.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.