Sami widzicie w jakie szambo wpakowaliśmy się,kwitnę na tym czymś kolejne miesiąc i nic się nie dzieje ,aneksowanie i aneksowaniea,wizjonerskie 30gr co jak czytam takich gości to śmiech ogarnia.
Co do sztucznego wyciąganie to racja, widać ze nikt tego nie chce brać ,wcale się nie dziwię. Podciąganie paroma akcjami na 7 i koniec cisza,dzień w dzień.
Współczuję tym co wsadzili cały swój kapitał w tą spółkę,mam nadzieję że nie ma takich.
Ja na szczęście nie pakuje się za całość w jedną ale żałuję że wsadziłem tu cokolwiek.
Jak sobie przypomnę te maile od prezesa to ciśnienie mi się dźwiga o kontraktach już nie wspomnę ,macie rację ten na 300tyś Euro to spowodował niezłą euforię i co z tego wyszło ,widać na obrazku.
Wkurza mnie to jak wielu że nie można tego sprzedać żeby nie ponieść straty za dużej.
Nawet jak bym chciał teraz zbyć się papierka to nawet nie mam jak musiał bym zrzucić na chwilę obecną aż do 4gr i to mnie wkurza.
Poczekam jeszcze jakiś czas i jak nic się nie wydarzy to zbywam się tego po tyle ile będzie. Na szczęście na pozostałych spółkach w portfelu zarobiłem wystarczająco więc jakoś przeboleje tą stratę. Siedzieć w tym bagnie kolejne kilka miesięcy nie mam zamiaru,za ten czas odrobię to co straciłem.
I mam gdzieś co kto o mnie sądzi,takich co ma ochotę zbycia się tego jest wielu ,jak jeden sypnie pozostali mogą zrobić to samo.
Wiem że zaraz ktoś napisze to się dokupi ale tak już piszą od 9gr więc nie rusza mnie to.
Przynajmniej napisałem co o tym sądzę i nie wizjonuje jakiś śmiesznych wzrostów 20gr czy 30gr,w maju to tu był szał ,wzrosty z kosmosu pomimo że pisano nie raz na forum że wzrostów przez kilka miesięcy tu nie będzie żadnych bo nie ma podstaw.
Sam temu zaprzeczałem,przyznaję i się przejechałem.
Możecie głupio komentować mój post bo co macie napisać jak tu jest jedna wielka niewiadoma???
A i dodam taki celofan napisze i zgrywa mega inwestora.
"Ja nie mam dramatu , brałem po 6 i będę brał po 5 i 4 .... A Ty Ciociu???? "
bo co mu pozostało jak jest umoczony jak my wszyscy .
Takich jak celofan pisało wielu poczynając od 9gr ,wszyscy mega inwestorzy niby dobierają co spadnie ale co mają napisać bojąc się prawdy.
Ciekawe ile tak jeszcze będzie dobierał, kolejne kilka miesięcy.