Z tego wynika, że Jakubas nie sprzedaje w wezwaniu, tylko za naszą kasę robi skup Polna, jak najtaniej, po 11 po 12 zeta , a on an tym skorzysta.
Kto poczeka z rok, zobaczy pewnnie 20 zeta , gdy Jakubas będzie chciał sprzedać Polna komuś po dobrej cenie!
Ale to juz beze mnie .
Do widzenia POLNA SA - moja nieszcześliwa miłość. Za Tydzień rzucam wszystko PKC!!!!
Dajcie mi tu tego, co wymyślił i wprowadził te skupy włąsne. Po g.. no to było. Pewnei po to, aby znięchęcic drobny kapitał całkowicie do giełdy!!!
Ja nigdy więcej nie pójde w małą spólkę. Won złodzieje!!!!!
tez tak na początku przeczytałem...to już nie tylko klapa jeśli chodzi o informację ze spółki, ale i PAP podaje bzdury...jaka spółka takie informacje...
H mu w D razy 100. Cwel i menda do potęgi n-tej. Cipo wsadz sobie łeb w d i sprawdz czy pasuje- Obym cię szulernio nie spotkał na stacji b. - módl się ...
Zyczę Ci, abyś ich spotkał i miał akurat zły humor !!!! Może ktos wreszcie wygarnie gościom prawdę?
Mnie interesuje, kto tak sypa ostatnioł tej Polnej, po ok.11,50 , bo jak widać , nie Kamiński!
Napisze w tej sprawie do nowego prezesa KNF. Niech sprawdzą transakcje, kóre miały na celu obniżenie i trzymanie kursu poniżej 12, aby mozna było ogłosic wezwanie po 12 i okraść nas z kasy do końca.
Trzy lata temu dałem konkretną kase za nowe akcje. A teraz mam z tego całe g...no.
Napisał Volter, że klepnęli 16. Nie tu, oni będą klepali 16, ale innego rodzaju, z radości, że wyr.u....li znowu drobnych.
chlopie, sprostowalem swoja pomylke, nie ma 16 tu
ale jak sie nawet PAP myli to tak mieszaja:)
dobry jest tez Kaminski, zglasza uchwala i glosuje przeciw sobie
niezle towarzystwo
Volter, naprawdę trzeba napisac do KNF w sprawie tych transakcji. To nam tylko zostaje, bo nikt nie był z nas na walnym, aby skarżyć uchwałe po 12 zł - zresztą nie ma o co!
Najpierw nie pozwolili by miesiąc temu wzrosło do 13-14 , a był sentyment do spólki, duże obroty, a potem podawali nisko, aby wyjść na te 12 dla skupu!!!
Zostaw juz tę swoją pomyłkę w spokoju. Każdy z nas chciałby zobaczyć 16. Ale panowie usilnie pracują, aby było 33% niżej. A 16-tki, to klepia po tyłku, bo mają z czego zapłacić!
Też nie doczytałem tego tekstu do końca bo śpieszyłem się z dzieckiem do lekarza. Dopiero teraz widzę, że są 2 uchwały: NR 3 (ta pierwotna) - zanegowana, i NR 4 (nowa) - zaakceptowana. Tak jak ktoś już napisał: dziwi postawa pana Radosława Kamińskiego, który nie poparł własnego wniosku.
Kamiński, to kundelek na pasku pana J. Tak z jego obu zachowań wynika!!
Ale ciul tam z tym wszystkim. Gdyby oni przez 4 lata rozwinęli firmę, zwiększyli sprzedaż,
jak to robi Zetkama, Aplisens, Intril. A tu nic nie zrobiono,sprzedaż się kurczy, a panowie okradają drobnych!!!! To boli najbardziej, bo mogliby okradać po 21 , a nie po 11 zł
przeciez zawsze można nie odpowiedzieć na wezwanie.... jeżeli cena wezwanie nam nie odpowida.....co się wówczas dzieje z naszymi akcjami? czy ktos moglby w skrócie opisac na czym polega ta pracedura....
po co zatem robi sie takie wezwanie jesli cena jest niezadowalająca to przecież nikt nie musi odpowiadac na takie wezwanie.... co wezwanie daje kupujacemu jesli te same akcje moze kupowac na gieldzie i to na dodatek taniej.... sorki ale nie rozumiem czemu ludzie sie tak denerwuja..... czy ktos moglby to jakos wyjasnic.... przeciez społka chyba nie zniknie z notowań na GPW z tego powodu.....
ku...publicznie powiedzał że na pewno poprze wezwanie po 16. Koleś powinnien pracować jako szambonurek a i to dla niego byłby zaszczyt! sorka ale się w...łem-stracone parę tyg...
To ile i za ile skupią? Z pierwszej części uchwały, gdyby skup poszedl po cenie maksymalnej, to wydadzą 700 tyś złotych. A dodatkowo 200 tyś akcji mogą skupić poza rynkiem ale też nie wyżej jak 12. Dokładnie wypietruszył drobny akcjonariat.
wlasnie, zadnego wezwanie nie bedzie po 12, tylko znow zlodziejski skup poza rynkime od kaminskiego + ewentualnie aviva,
takze do 12 grudnia nie ma mowy o przjesciu wyzje niz 12 , nie chce straszyc ale ten rok tu sie nic juz nie wydarzy
moze jakies cudowne wyniki, oczywiscie znajomi kroliczka juz je znaja , pewnei znow bedzie nieciekawie
niezle nas udupili, musze przyznac ze sie dalem nabrac, ale to juz ostatni raz, jut tego nie tykam
jeszcze proponuje zeby znow ktos z parkietu odgrzal jakiegos kotleta, o n-tej wersji skupu, buy backu, o zajebistych przejeciach, rozroscie GK i Jakubasie ktory poprze skup i wezawnie ,
niech jeszcze napisza jak to drobni nie intersuja sie swoimi pieniedzmi , nie jezdza na walne
my nie musimy sie o nie troscic, Jakubas ze spola sie za nas troszczy