E tam, Patrowicz to za cienki Bolek jest.
On to potrafi pospekulować z leszczami z naszego podwórka i wydoić ich z kasy na jakimś śmieciu .
Na CEDC za chwilę pojawią pejsaci z Goldmana , to nie towarzystwo dla naszego Don Patrone.
Bez bajcu przeczytałem dla sportu od piątku do teraz all z zaznaczeniem że czystym fuksem nie mam sztukasa bo starczało 5-10% górki bez względu na ''nastroje'' , chyba poprzedni piątek był dniem zrozumiema problemu i całej otoczki wokół cedc...i ne mam zamiaru kupować tego powyżej 3$ a tak szczerze jednak mocno - !.A patro...najlepiej ocenili to koledzy powyżej(2ch) - nie ta liga najdelikatniej mówiąc i b dobrze bo przynajmniej ta wódeczka jest nie do rozkminy dla tych kombinacji i to jest powiedzmy piękne...
Dnia 2012-12-15 o godz. 10:58 ~Mariusz Patrowicz napisał(a):
> Mariusz Patrowicz to niemożliwe ale realne
Mariusz Patrowicz znany inwestor giełdowy z listy 100 najbogatszych jest zainteresowany inwestycjami tak czytałem
Dnia 2014-01-05 o godz. 01:50 ~Mariusz Patrowicz zn napisał(a):
> Dnia 2012-12-15 o godz. 10:58 ~Mariusz Patrowicz
> napisał(a):
> Mariusz Patrowicz to niemożliwe ale
> realne
Mariusz Patrowicz znany inwestor giełdowy z listy
> 100 najbogatszych jest zainteresowany inwestycjami tak
> czytałem
Dnia 2014-03-24 o godz. 23:29 ~Vvygvgvvgf napisał(a): > Dnia 2014-01-05 o godz. 01:50 ~Mariusz Patrowicz zn napisał(a): > > Dnia 2012-12-15 o godz. 10:58 ~Mariusz Patrowicz > > napisał(a): > > Mariusz Patrowicz to niemożliwe ale > > realne > Mariusz Patrowicz znany inwestor giełdowy z listy > > 100 najbogatszych jest zainteresowany inwestycjami tak > > czytałem