.....mieli racje " znawcy " , którzy przewidzieli już kilka sesji temu...... Centka na widłach, tylko patafiany nie wiedziały od której strony będą te widły wbijać ( ja od dawna już wiem, że zawsze od tej, która ....boli ). Obśmiałem się i dalej chichoczę, jak czytam głąbów piszących o świetlanej przyszłości tego śmiecia. Nie rozumieją przegrane głupole, że tego badziewia nie da się już wskrzesić. Krętacz ( a może nawet oszust ?) o to już zadbał. Nie widzą, że kurs jest sterowany przez tą , nazwijmy To To umownie...... osobę i nie ma najmniejszych szans na jakąś zdecydowaną poprawę waszej udręki. Wystarczy , że ktoś poda kilka tysięcy akcji stojącemu na " K ", a natychmiast reszta znika i pojawia się kilkaset tysięcy na "S". Robi to ta sama, nazwijmy "OSOBA" i zapewne odbywa się to z tego samego rachunku inwestycyjnego ?. Zresztą zaraz zobaczycie, że jak ktoś weźmie od stojącego na "S" nieco większą ilość, ten natychmiast wycofa resztę i przeskoczy na "K", chyba, że tak duzo szybko podadzą, że18 gr. będzie na "S" wtedy ten scenariusz obowiązywać będzie na niższym poziomie. Kopiecie się z koniem "panowie" drobni akcjonariusze !!! Jesteście mocni, ale .............................tylko w gębie. GOLASY!. Inwestorzy z was , jak z koziej ........... trąba. I jak się tu z was nie rechotać ?!
zgadza sie tak sie dzieje tutaj 3 lata. przerzucanie z K na S i odwrotnie tyle tylko że kurs coraz nizej. Król pewnie czuje wstyd bo wie ze tak załatwił spółkę z tą "osobą" tylko nie przewidział że będzie tak dramatycznie.
Nie mam tego papiera ale zauważyłm na wykr. dziennym że wskaźnik AD rośnie przy spadającym kursie, dzieje sie tak od mniej więcej roku.to sugeruje że ktoś ten papier zbiera i może trend się odwóci.
Wasze opinie?
NIE ŁADNIE PRZEKLINAC NALEZY BRAC I USREDNIAC BU haha
PS
A ZAPOMNIAŁEM NIE MACIE KASY UPS A TO PRZEPRASZAM I JADYMY NA MNIEJ JAK ?.................NASCIE BU haha
No to dawaj wezmę trochę po 0,11 PLN, teraz od was cwaniaczków nie ma co brać po 0,19 pln, bo to są akcje kupione po 0,16-0,18 pln. Po 0,11 pln wezmę grubo i długo tych akcji nie zobaczycie, a po 0,01 PLN biorę za wszystko nawet żonę zastawię w lombardzie, a wy możecie szczekać na forum do usranej śmierci a ja się będę śmiał z takich burków.
........to, o czym pisałem na wstępie tego wątku. Było już na kupi kilkaset tysięcy po 19 gr., a po podaniu sto tysięcy i coś, reszta została wycofana , a następnie pojawiło się ( jednym zleceniem) ponad 700.000 na "S". Czy dotarło w końcu do was, co tu naprawdę jest grane? Jeśli nie, to nie dziwcie się , że nazywają was ( bez urazy)...................... debilami.
centrozap jest goły.Skonczyly sie machinacje" na pronoxie i srubowanie wynikow.teraz raporty powinny byc czytelne.Bedzie zysk czy nie rynek to odczyta ,jesli nie dalsze spadki.