• nowy prezes Autor: ~Volter [195.205.39.*]
    znow nowy prezes zapowiada wzrost wartosci spollki jak mantre , tyle ze to nie ma odzwierciedlenia w kursie, szurowanie po dnie
    kolejne art, kolejne odgrzewane kotlety bez rozstrzygniec
    jakis promyk nadzieji sie tli tyle ze tu tyle razby bylo zawodu i rozczarwaani wiec lepiej zakladac negatywe scenariusze
    poki co rozgrywa aviva na papierze na moje oko, wykres bardzo napiety
    juz jestem zmeczony tym papierem , za dlugo to trwa, brakuje wolumenu po ktorym przy grubszych zakupwach mogli by odwrocic srednioterminowy trend spadkowy bo jest dobry moment
  • Re: nowy prezes Autor: bolo7 [77.237.20.*]
    są faktycznie informacje:

http://www.parkiet.com/artykul/7,1071697-Polna-nie-rezygnuje-z-proby-przejecia.html

http://www.parkiet.com/artykul/7,1071698-Nie-wykluczamy-zadnych-opcji-.html

ja też czekam jeśli już to tylko na rozstrzygnięcia, bo w żadne zapowiedzi już nie wierzę tej ekipie (Zarząd namaszczony przez ZJ i sam ZJ) - za dużo było planów, a na razie mamy wielkie g...no w realizacji, a dodatkowo szorujemy po dnie, aż się rzy.ać chce
  • Re: nowy prezes Autor: ~Volter [195.205.39.*]
    albo powtorka z wrzesien A.D 2009 pod przejecie ponaru
    albo skup i dryfowanie w nieznanym kierunku
    mnie zastanawia gdzie sa te alterantywne obiekty akwizycyjnie
    jeszcze ziman w ub. r prezes mial na oku kilka firm a teraz zostaje tylko 1 co najmniej dziewne, strategia na przeczekanie i grzanie stolka?
    naciagane to wszyskto, tylko jakubas wie co sie dzieje no i moze jakos fundusz bo chyba w ciemno nie wchodzili
    rowni i rowniejsi ;/
  • Re: nowy prezes Autor: ~roberto [89.73.255.*]
    Coś jednak wiemy. Skoro po 20 lipca zaczyna się się pierwsza tura skupu, to lada dzień powinniśmy poznać cenę za akcję. Ciekawe ile to będzie i kto na to odpowie.
  • Re: nowy prezes Autor: ~volter [193.19.165.*]
    a kolega to co chce poznawac, skup do 10 % w I turze, po cenie nie wyzszej niz 14, mozesz skladac do 28 lipca, ale rozliczone po cenie handlu z ostatniej transakcji z 28, wiec jak dalej bryndza w okolicy 10-11 to zaplaca ta cene , przy tym ukladzie to chyba niekomu to sie nie oplaci:) jesli jest faktyczny zamiar sprzedazy przez jakubasa to powinni podciagnac te 4 zl, no ale ja mam mniej malp w tym cyrku niz on:)
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.