Mam tego dość. Wystawiłem swój pakiet na sprzedarz, wszystko mi już jedno. Nie mogę patrzeć jak co dzień coraz niżej. A miało być tak pięknie. Skoro tak tanio to dla czego nie chcesz tego kupić?
bo w naftę dawnym służbom wejsć nowi nie dadzą. jasiu musi kopać dziury w ziemi w kongo, ukrainie i brunei z podobnym do krauzego skutkiem. sny jasia o wielkiej ropie skończą się tak samo jak sny rysia. piękną wtopą. KoV podąża śladami petrola. pekaes to jego najzdrowsza spółka, której resztki z rynku sobótkowy solenizant rękami widłowego próbuje wydrzeć nam z rąk
w sreberka i do wora. Kaska z dywidendy już w piątek! oj będzie się działo. Widłowy, wiatrze, brakuje dynamiki, pociągnij grubiej! koniec kwartału za pasem będziesz miał zrealizowaną piękną stratę
a nie tylko próbujesz spokojnych ludzi z kasy okradać. Tak was uczą zarządzania w tych funduszach? po prostu żenada. fachowcy od siedmiu boleści. Przykład idzie od janka kulczyka, z którym można tylko zarobić gdy sprzedaje akcje strategicznemu. dobra poznańska szkoła produkcji drutu aluminiowego ze złotówki.
Myślę że taką ma pracę i za to mu płacą. Obniżyć poprzeczkę i jak najtaniej kupić. Chętnych jak widać nie brakuje. A skoro jest podaż to po co się spieszyć. Niektórzy po utrzymaniu dywidendy pewnie trochę dokupią aby uśrednić. Tylko czy tak korzystna cena utrzyma się do tego dnia?
Zaczyna sie lekka panika, na zwiekszonych obrotach.
Cofnąłem sie w głąb peronu, aby wir jadącego pociągu mnie nie przewrócił.
Jak zwolni i stanie to pewnie wsiądę.
A o fakcie poinformuje.
Polecam lekturę:
Ty chyba bawisz sie w giełde, od kilku miesiecy.
To co wypisujesz to w głowie sie nie mieści.
Teraz twierdzisz, że jak ludzie do ręki dostana dywidende, to kurs pójdzie do góry.
Takiej "teorii" jeszcze nie przerabiałem.
Popatrz, ile spółka jest w plecy nawet jak dodasz dywidende.
A pamietaj, że ludzie dostana do reki tylko 81gr.
czasami trzeba pogodzić sie z stratami.
Przykro mi, że jestes w plecy.
Ale ja jeszcze przed dniem dywidendy ostrzegałem (ludzie czytaja posty), aby dac sobie spokój. Ale Ty i tobie podobni podnosili straszny raban, że pisze bzdury.
I co?
kto miał racje?
A ty ciągle wypisujesz bzdury o 9, 10 11 zł.
Nie uzasadniajac ich jakimkowliek dowodem. To piaskownica.
Rada: Nie traktuj ludzi jak idiotów, a bedziesz czuł sie lepiej.
Ps. Tak jak pisałem, teraz zaczyna sie wywalanie mocno przestraszonych "graczy"
Nie ma co przesadzać z tymi oskarżeniami. Giełda to jak gra w pokera. Ktoś może wywalać troche akcji licząc na to że ludzie wpadną w panikę i zrobi się lawina. A później spokojnie odkupić o kila, kilkanaście procent taniej. Pytanie tylko ile naprawde warte są akcje PEKAESU, ale to dopiero dowiemy się pod koniec roku.
kupujący oskubią widłowego i znowu dołoży do interesu. a z dywidendy będzie czym pracować, już za 3 sesje. Widłowy-wiatrze postaraj się. Cała Polska (inwestorska) na ciebie patrzy! na fixie poskąpiłeś. popraw to koniecznie dzisiaj! działaj z rozmachem!
Ty juŻ biedaku piszesz o 3 rano.
Chyba ta depresja na mózg Ci padła. TAK BYWA Z LESZCZAMI.
Jeśli zostało Ci pare groszy idź do dobrego doktora,
Koniecznie bo dzisiaj kolejne procenty w dół. A piasałeś , że będzie tak pieknie.(9, 10 12ZŁ!!!!)
Wiesz ja poczekam jeszcze 3 dni, a myśle , że potem znajdziesz troche honoru i odzszczekasz te brenie.
Wtedy daje słowo , DAM CI SPOKÓJ.