jestem najlepszym analitykiem technicznym
Na forum bankiera. Nazywają mnie
Chodziliem Księżycowym .
Niestety zazwyczaj przynoszę że sobą
Duże spadki. Tak jest i tym razem.
Jak chcecie o mnie poczytać to jestem
Na hydrobudowie polskiej.
Jak widać trollowanie panoszy się od dłuższego czasu na forum bankiera. Najpierw jakieś towarzystwo z BBI aabbcc i zbankimuiwdynke posiadające po całym jednym zwoju mózgowym i teraz jeszcze następny tetryk magic analityk. Oczekujemy w takim razie rzetelnej analizy technicznej spólki Awbud krótko- średnio- i długoterminowym horyzoncie czasowym z omówieniem raportów finansowych.
Kupię dwa miliony sztuk akcji Awbudu po 1,65 w jednym pakiecie. chętnych zapraszam do wystawiania oferty w poniedziałek.
To oświeć Nas biedne żuczki swoimi błyskotliwymi mądrościami. Chcesz kupić poniżej złotówki, to bardzo ciekawa teoria wszak cena nominalna akcji wynosi 1 zł., a wszystkie transakcje pakietowe są powyżej 2,5 zł. Możesz jeszcze długo poczekać.
a może jesteś kolejnym naganiaczem, bo jak widać z analizą techniczną to może miałeś doczynienia na wątku z Petrolem, tam wyjątkowo ma ogromną sprawdzalność.
Prosimy ponownie w takim razie o rzetelną analizę techniczną spólki Awbud w krótko- średnio- i długoterminowym horyzoncie czasowym z omówieniem raportów finansowych. No weż nie daj się prosić, skoro jesteś tak wybitnym analitykiem technicznym.
Skup się na analizy 10- i 60- minutowej bo ta ma największą sprawdzalność w tej spółce i cyklach 9 i 18 dniowych, wyznacz fale korygujące i daj znać co Ci wyszło.
Na razie to pozwól, że zajmę się HB gdzie jak widzisz właśnie dokonuje się odwracanie trendu.
Tu nie mam czego szukać, mamy obecnie 11.30 a na tym papierze volumen wynosi 10 akcji.
Zapomnij o wzrostach jeszcze duży wodospad przed wami a może i większy niż prognozuję.
Spotkamy się na dole jak większość z was będzie miała już dobrze zlane pampersy ( bez urazy )
Chodzik Księżycowy
Nie o pampersy w tej chwili chodzi, tylko o jakiekolwiek zainteresowanie tym walorem.
Ci ci go mają są w szachu bo ni jak wyjść z niego nie mogą a ci co chcą go kupić nie kupują bo wiedzą to co ja a mianowicie aby nastąpił zwrot potrzebny jest znaczny ruch w dół z dużym wolumenem czyli panika. Możecie liczyć jedynie na niewielkie korekty trendu spadkowego i cieszcie się , że i tyle wam dano.
Chodzik Księżycowy
No i uśredniajcie na spadkach to najlepsza droga do wspólnej mogiły.
Moja ocena tego waloru chociaż zrobiona bardzo pobieżnie okazuje się trafiona.
Tak naprawdę zainteresuję się tym papierem po przebiciu jakie stwarza wsparcie na poziomie
1 zeta. Wcześniej szkoda czasu na tego śmiecia. Uważam, że fundamentalnie firma jest kiepsko zarządzana i bez zmiany prezesa się nie obejdzie. Jest to fundamentalny warunek zmiany trendu. Natomiast techniczny to powolny spadek wraz z niewielkim wzrostem volumenu
, który dopiero za jakiś czas przekształci się w lawinę podaży, płacz i łzy.
Ja zresztą w swojej pierwszej wypowiedzi na tym forum ostrzegałem, że przynoszę ze sobą
zawsze nieszczęście, niczym Belfegor czyli upiór Luwru.
Jeśli wystąpi taka potrzeba podam adresy sklepów, gdzie będziecie się mogli zaopatrzyć
w spadochrony, tudzież hurtownie medyczne z pampersami.
Chodzik Księżycowy
Jak słucham takich mądrości, to nie wiem czy głupi, czy tylko głupiego udaje?. Z Ciebie taki analityk jak ze mnie myszomisiomucha. Powiadasz, że robisz analizy, chyba co najwyżej moczu i stolca za pomocą detekcji węchowo smakowej. Mówisz o wsparciu na 1 zł, nie wiem kto Cię uczył analizy technicznej ale obawiam się, że chyba nie zrozumiałeś o co kaman. Chcesz zwolnić Prezesa, który posiada pakiet wiekszościowy - bardzo ciekawe spostrzeżenie. Będzie lawina podaży, płacz i łzy i co jeszcze ? - przy FF poniżej 5%. Pochwal się przynajmniej, kto Cię tej analizy technicznej nauczał, albo jaki kursik i gdzie skończyłeś ?
Odpowiadam koledze a jakże.
Że jestem najlepszym analitykiem technicznym na forum Bankiera to wiecie a wszystko to można zweryfikować na Hydrobudowie Polska, gdzie jestem niezmiernie kochany.
Jeśli zaś chodzi o analizę techniczną, to mam ukończony ,, ATAK,, i śmiem twierdzić, że jest to najlepsza uczelnia jeśli chodzi o AT (ukończyłem z wyróżnieniem !)
Studia niezwykle ciężkie ale wybitne.
Teraz sprawa prezesa, którego chciałem zwolnić. I tu kolego dotykasz rzeczy zgoła najważniejszej. Kiedy były dobre czasy dla tej branży to facet dawał sobie jakoś radę, ale wartość prezesa polega na radzeniu sobie w sytuacjach trudnych i kryzysowych a takie teraz mamy. Wypada sobie zadać pytanie, kto jak nie prezes doprowadził do sytuacji obecnej.? Mało tego ten facet jest ciągle przeświadczony o swoich umiejętnościach i zamiast oddać ster innemu (lepszemu), władzę do końca w zębach będzie trzymać i popłynie na dno a wy z nim jak amen w pacierzu. Spotykamy się koło jednego zeta i tam zajmę się dopiero na poważnie analizą techniczną. Można będzie liczyć na odreagowanie spadków, ale jeśli szanowny PAN prezes nie pójdzie po rozum do głowy to za kilka lat z tej spółki pozostanie jedynie wspomnienie.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
Chodzik księżycowy potrzebny od zaraz w szambie w wałczu bo od tygodni nie mogą naprawić 0,7mb rury !!!!
Co ty wiesz czego nie wiem ja !?
Analityk powiedz przecie, będą wzrosty czy spadki w lecie?
A może analiza na dzień jutrzejszy - obstawiam 1,80.
Dzisiaj obroty dość duże, dobre zachowanie względem rynku więc coś jest pod podszewką, może jakiś nowy kontrakt...
Raz królewna jasnowłosa pokochała grajka
Jak się o tym król dowiedział kazał wyprawić wesele
Bo królewna była już biedna niczym mysz kościelna.
Wszystko straciła na giełdzie.