Odpowiadam koledze a jakże.
Że jestem najlepszym analitykiem technicznym na forum Bankiera to wiecie a wszystko to można zweryfikować na Hydrobudowie Polska, gdzie jestem niezmiernie kochany.
Jeśli zaś chodzi o analizę techniczną, to mam ukończony ,, ATAK,, i śmiem twierdzić, że jest to najlepsza uczelnia jeśli chodzi o AT (ukończyłem z wyróżnieniem !)
Studia niezwykle ciężkie ale wybitne.
Teraz sprawa prezesa, którego chciałem zwolnić. I tu kolego dotykasz rzeczy zgoła najważniejszej. Kiedy były dobre czasy dla tej branży to facet dawał sobie jakoś radę, ale wartość prezesa polega na radzeniu sobie w sytuacjach trudnych i kryzysowych a takie teraz mamy. Wypada sobie zadać pytanie, kto jak nie prezes doprowadził do sytuacji obecnej.? Mało tego ten facet jest ciągle przeświadczony o swoich umiejętnościach i zamiast oddać ster innemu (lepszemu), władzę do końca w zębach będzie trzymać i popłynie na dno a wy z nim jak amen w pacierzu. Spotykamy się koło jednego zeta i tam zajmę się dopiero na poważnie analizą techniczną. Można będzie liczyć na odreagowanie spadków, ale jeśli szanowny PAN prezes nie pójdzie po rozum do głowy to za kilka lat z tej spółki pozostanie jedynie wspomnienie.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy