• OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: zyga_1 [81.190.227.*]
    OKAZJA dla UŚREDNIACZY ( śmiać się ,czy płakać) !!! Teraz pytanie ( na które odpowiedź wy nie ,a ja się domyślam ): jaki poziom Centek osiągnie w tym miesiącu?. Pisałem przy 39 gr., że 37 gr. macie, jak w banku, wyraziłem również swoje obawy, że na tym poziomie końca nie będzie. Dodam ,że 36 gr też nie jest kresem waszej gehenny. Ale wam tłumaczyć ,to jak pisanie na Berdyczów. Wasze ( wiem , co mnie to obchodzi - napiszecie ) pieniądze poszły ,jak psu w dupę. Szkoda mi tylko naiwnych ,którzy dali wiarę różnej maści NIEUDACZNIKOM ( hanysy dejokaty i inne takie ) wieszczącym rychły ODPAŁ i dziwiącym się sprzedającym to badziewie na poziomie, powiedzmy 40 gr. .CO ZA DURNIE SPRZEDAJĄ NA TYM POZIOMIE... retorycznie pytali - pamiętacie?. Dzisiaj o takiej cenie możecie tylko pomarzyć, ale wy tak macie, ze cieszycie się, że SPADŁO, bo będzie okazja załadować wory do pełna, tylko istnieje jedno ale..........nie macie za co ! GOLASY!. Powtórzę to, co pisałem kiedyś: siedzicie po uszy w .....GÓWNIE. Dalej słuchajcie wyżej wymienionych i ufajdanych " doradców". Ciekawe, jakie mają teraz miny???
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~kops [89.191.159.*]
    NO teraz to może polecieć, z AT wynika że zostało przebite wsparcie na 0,40 gr i teraz powstaje pytanie gdzie będzie dno bo może warto by kupić:D??? Obserwuje centka długi czas kiedys na nim troche zarobiłem potem wtopiłem a teraz obserwuje i czekam na ubicie dna. Na jakim poziomie przewidujecie dno???
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~bankrut [79.191.158.*]
    Dnia 2011-06-09 o godz. 11:44 zyga_1 napisał(a):
    > OKAZJA dla UŚREDNIACZY ( śmiać się ,czy płakać) !!! Teraz
    > pytanie ( na które odpowiedź wy nie ,a ja się domyślam ):
    > jaki poziom Centek osiągnie w tym miesiącu?. Pisałem przy
    > 39 gr., że 37 gr. macie, jak w banku, wyraziłem również
    > swoje obawy, że na tym poziomie końca nie będzie. Dodam ,że
    > 36 gr też nie jest kresem waszej gehenny. Ale wam tłumaczyć
    > ,to jak pisanie na Berdyczów. Wasze ( wiem , co mnie to
    > obchodzi - napiszecie ) pieniądze poszły ,jak psu w dupę.
    > Szkoda mi tylko naiwnych ,którzy dali wiarę różnej maści
    > NIEUDACZNIKOM ( hanysy dejokaty i inne takie ) wieszczącym
    > rychły ODPAŁ i dziwiącym się sprzedającym to badziewie na
    > poziomie, powiedzmy 40 gr. .CO ZA DURNIE SPRZEDAJĄ NA TYM
    > POZIOMIE... retorycznie pytali - pamiętacie?. Dzisiaj o
    > takiej cenie możecie tylko pomarzyć, ale wy tak macie, ze
    > cieszycie się, że SPADŁO, bo będzie okazja załadować wory
    > do pełna, tylko istnieje jedno ale..........nie macie za co
    > ! GOLASY!. Powtórzę to, co pisałem kiedyś: siedzicie po
    > uszy w .....GÓWNIE. Dalej słuchajcie wyżej wymienionych i
    > ufajdanych " doradców". Ciekawe, jakie
    > mają teraz miny???

dzwońcie do spółki i do tv żeby prezes wyjaśnił co się dzieje że kurs spada
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!.p." bankrut" Autor: zyga_1 [81.190.227.*]
    Twoja propozycja "zadyndania" do prezesa i w ogóle inwestowania w tą spółkę świadczy li tylko o poziomie ( twojego przede wszystkim) intelektualnym drobnego akcjonariatu Centka - jest .................żenujący. Od dwóch ponad lat piszę ,że spółka zarządzana przez krętaczy chyli się ku ............., a wy zdziwieni (?), jak mantrę powtarzacie: ' że dno pewnie już uklepane" i " będzie okazja napychania worów" . NAPYCHAJCIE!!!. Tak na marginesie; sam dzwoń sobie do spółki, a nie proponuj tego innym. Zapewniam ,że zostaniesz OLANY. Ponadto istnieje powiedzenie, które powinno być mottem dla takich , jak ty: "nie graj Wojtek ,nie przegrasz portek ". Ta zabawa jest dla dorosłych i kumatych, a nie dla dzieci.
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!.p." bankrut" Autor: ~re [178.183.228.*]
    Gdzie jestes zyga
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~wasyl [217.41.234.*]
    słowa prawdy brałem jak zleciało na 0,58 zł i mysłałem że niżej nie zleci przy 0,52 zł nie wytrzymałem - wywaliłem i powiedziałem nigdy więcej.
    Teraz czasami się przyglądam i wszpółczuje tym którzy to kupują
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~joda [178.36.228.*]
    nie ma co tak współczuć, przecież jak zwykle przychodzi moment na wejście i wtedy jest zarobek, tylko kiedy oto jest pytanie
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~zul [178.183.177.*]
    Prezes ma w d...e takich akcjonariuszy jak My byle sie nachapać premie 2 milionową sobie przyznać itp...
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~bankrut [79.191.158.*]
    Dnia 2011-06-09 o godz. 12:18 ~zul napisał(a):
    > Prezes ma w d...e takich akcjonariuszy jak My byle sie
    > nachapać premie 2 milionową sobie przyznać itp...

chyba czas to zmienić
    dzwońcie do spółki i do tvn ja to zrobiłem
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~rico [195.117.27.*]
    No i wyjdzie nam na tym poziomie piękny sygnał kupna na RSI
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~ewakorepta [89.76.75.*]
    nie
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~as [89.76.69.*]
    ja mam po 46 groszy i zamierzam zarobić do konca roku smiać mi sie chce z panikarzy
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~jasica Mirek [76.192.5.*]
    2011 bedzie min 1 zl
  • "Jasico Mirek"............................................ Autor: zyga_1 [81.190.227.*]
    Poczujesz się bardzo urażona jak powiem o tobie: głupia ? Nie ? To.......... głupia ,jak but jesteś.
  • Re: "Jasico Mirek"........................................... Autor: ~bb [83.6.188.*]
    ten zyga to zwykly drobny pijaczyna z pod budki i wy czytacie tego trola z trzesacymi lapskami? Zenada
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.214.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~ktoś [83.26.71.*]
    zyga - a kim ty jesteś ?
    prorok ?
    mało komu uda się dołek złapać a kupić na górce nie sztuka
    jak mnie spółka nie interesuje nawet wątka nie otwieram co ciebie tu interesuje ?
    naganianie rzecz pewna kto ma czas zarobi.
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~IRENEUSZ [62.152.137.*]
    ...................BU haha
    NIE WIERZE ZE JESZCZE TACY SA CO MAJA CZAS NA CZP I ZAROBIĄ BU haha
    JEDYNY ZAROBIONY TO GRUBY I GEM BU haha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.71.*]
  • Ta spółka.......................... Autor: zyga_1 [81.190.227.*]
    ..............., kurna,co ja piszę, jaka spółka ?! To trzeba nazwać tak ,jak na to zasługuje. Ten ŚMIEĆ sam się walił będzie pod ciężarem........... podaży. Zastanawiające jest, że tylu przegranych wierzy jeszcze w to badziewie. Mało im blisko trzy lata gehenny? Potrzebują kolejnych kilku lat lub agonii śmiecia, żeby zrozumieć, iż kopią się z tzw. koniem. I jak tego akcjonariatu nie nazwać ................., ach nie będę się wyrażał, bo moderator mnie wykasuje.
  • Re: Ta spółka.......................... Autor: ~boo [77.79.194.*]
    Każdy ocenie ryzyko jakie może ponieść. Powiem tak na lekkich podbitkach wyrównałem swoją stratę sprzedając to co kupiłem na spadku + trochę z zawyżonym kursem i jestem prawie na zero. Choć wyjścia dołem po rozprawie się spodziewałem ale mimo to nie po prostu nie zdążyłem wszystkiego sprzedać co kupiłem po 0,38-0,39. Jeśli ktoś nie oczekuje suuuper wybicia typu 0,4x to może spokojnie jeszcze wyjść na 0,39 bo papier podskoczy w najbliższym czasie. Gadanie moje i zygi nie ma to żadnego wpływu. Zatwardziali inwestorzy wiedzą kiedy opuścić spółkę ja mówię że jeszcze jest czas Zyga że już nie mam i trzeba sypać ile wlezie nie patrząc na starty. W moim odczuci trochę to głupie kierować się na giełdzie emocjami.
  • Jaka cena akcji dzisiaj ? Autor: zyga_1 [81.190.227.*]
    Obstawiam................., nie, nie będę straszył. I tak posiadacze badziewia są w niekończącym się stresie, więc wedle przysłowia: "nie dobija się koni ( czyt. osłów )". A z drugiej strony , czy warto ich żałować? Kiedyś pajace : hanysy, dejokaty, sadowniki i inne takie, zarzucali , że wychodzę z nory tylko jak spada ( jakby kiedykolwiek rosło ?) , ciekawe gdzie teraz podziały się te gamonie? Pewnie UŚREDNIAJĄ !
  • Re: Jaka cena akcji dzisiaj ? Autor: ~nans [83.27.218.*]
    tak,tak dokupują, tylko dupki bez pieniędzy, których wydymano piszą
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~taki tam [194.237.142.*]
    pamietam jak handlowałem centkiem jeszcze jak był po ponad 1zet, poźniej brałem pare razy jak leciałale nigdy nie trzymałem ścierwa dłuzej niż 3 dni. Kupno czysto spekulacyjne w momencie przekonania o dołku i S w najgorszym wypadku 1 grosz niżej bo z Cenkiem to jest jak z tą grą w "Piotrusia". Oby z długo z nim nie zostawać bo przecież kupić zawsze można, gorzej ze sprzedazą tym bardziej jak się ma strate.
    Co wiecej nie tykam się na poważnie walorów=drukarni, dla mnie to czyste kurstwo drukować dodatkowe papiery, i bezczelane oszukiwac już obecnych akcjonariuszy. Nie masz kasy to kredyt a jak nie to jedz trawę...
    Poza tym mnie sie wydaje że Centek i Gem to zarobi nawet jak sprzeda po 1 grosz (jeden grosz). Sprzedaje przecież "papiery wartościoe" których emisja kosztuje spólkę ~0 zł (jakieś zgody, parę dokumentów, znaczki skarbowe i inne takie).
    I nawet jak piszą ze ktoś obejmuje papier po 1zet to i tak przeciez nie wiecie co z ta kasą sie poźniej dzieje., moze Gem przelewa cześć na prytatne konta krolicze w luksemburgu....pamietajcie "krok krokowi oka nie wykole"
    Dlaczego poniższy scenariusz nie ma byc prawdziwy.
    1. CZP emituje 100mln akcji czyli posiadanie wyglada:
    CZP=100 mln akcji
    GEM=100mln zł
    Drobni akcjonariusze (chetni na kupno)= 30 mln zł
    2. GEM obejmuje je po 1zł czyli posiadanie wyglada:

CZP = 100mln zł
    GEM= 100 mln akcji
    Drobni akcjonariusze = 30 mln zł

3. GEM upycha smieci w rynek ze srednia powiedzmy 30 groszy (wywalali chyba od 90 groszy...??)
    CZP = 100mln zł
    GEM = 30mln zł
    Akcjonariusze = 100 mln akcji.

4. CZP przelewa na konto GEM w luksemburgu 90 mln, CZP zostaje 10mln na dziwki, a Wam smieci w portwelu...

Powtarzam jeszcze raz- im sie opłaca nawet jak wywala po 5 groszy bo emisja tych papierów praktycznie nic ich nie kosztuje!

P.S.
    nie naganiam , nie jestem zwolennikime zadnej ze stron, ja tylko obserwuje (od czasu, do czasu ) i postanowiłem się troszkę uzewnętrznić...

Pozd
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.117.27.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: hanys705 [94.251.155.*]
    Wchodzę na wątek Centka,a tutaj siuśmajtek Zygmunt napewno nie 1-wszy dostał orgazmu.Jak pisałem,że czekam na 0,35,to mamusia wycierała nosek,bo zasmarkałeś monitor i nastała ciemność więc nie widziałeś.Monitor wytarto,nastała jasność,a w Twojej głowie dalej ciemność.Dwa lata na Centku i nic się nie nauczył,ale to taka drobna wada PiSujących.Ucz się chłoptasiu,a my może zrobimy zrzutkę na korki zrytego bereta.Proponuję po 1% od zysku.A na ból po takich stratach jak masz,to psychiatra znajdzie jakieś prochy.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~boo [89.79.102.*]
    Ja obstawiam że przed nadchodzącą rozprawą 21 lipca kurs zostanie podkręcony w okolice 0,5X na to wskazuje wybicie dołem i duże obroty które były zasługą podaż zbierającej swoje akcje z niższych o 2-3 gr. progów. Gdyby nie pojawiła się ta lawina sprzedaży to kurs i tak by spadał na obecny poziomy z powodu niskich obrotów i braku zainteresowanie potencjalnych inwestorów/spekulantów krótkoterminowych. Widzę że czas tu ma znaczenie bo do sprawy jeszcze trochę poczekamy więc coś mi się wydaje że szykuje się jakieś info przed sprawą i parę odbić na których da radę zarobić + 20-30% bo dla mniejszych nie sądzę aby warto było tak kombinować.
    Resumując zastanawiam się na wejściem tylko nie wiem jaki pułap będzie tu najniższy.
    Raz już inwestowałem w tą spółkę i straciłem około 10 % za późno kupiłem i leciało SL na szczęście zadziałał. Teraz widzę że spółka jest prawie na granicy do wybicia (kupowałem 0,54 a puściłem po 0,50-0,49). hmm.. tylko ile może jeszcze spaść, przypuszczam ze obroty w przyszły tygodniu pokażą co się kryje z piątkowych wynika spadnie do 0.35.Proszę o rozsądne komentarze w temacie.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~bbo [89.79.102.*]
    Dnia 2011-06-11 o godz. 18:25 ~boo napisał(a):
    > Ja obstawiam że przed nadchodzącą rozprawą 21 lipca kurs
    > zostanie podkręcony w okolice 0,5X na to wskazuje wybicie
    > dołem i duże obroty które były zasługą podaż zbierającej
    > swoje akcje z niższych o 2-3 gr. progów. Gdyby nie pojawiła
    > się ta lawina sprzedaży to kurs i tak by spadał na obecny
    > poziomy z powodu niskich obrotów i braku zainteresowanie
    > potencjalnych inwestorów/spekulantów krótkoterminowych.
    > Widzę że czas tu ma znaczenie bo do sprawy jeszcze trochę
    > poczekamy więc coś mi się wydaje że szykuje się jakieś info
    > przed sprawą i parę odbić na których da radę zarobić +
    > 20-30% bo dla mniejszych nie sądzę aby warto było tak
    > kombinować.
    Resumując zastanawiam się na wejściem tylko
    > nie wiem jaki pułap będzie tu najniższy.
    Raz już
    > inwestowałem w tą spółkę i straciłem około 10 % za późno
    > kupiłem i leciało SL na szczęście zadziałał. Teraz widzę że
    > spółka jest prawie na granicy do wybicia (kupowałem 0,54 a
    > puściłem po 0,50-0,49). hmm.. tylko ile może jeszcze spaść,
    > przypuszczam ze obroty w przyszły tygodniu pokażą co się
    > kryje z piątkowych wynika spadnie do 0.35.Proszę o rozsądne
    > komentarze w temacie.
    Dlaczego moderator usuwa moje wpisy!!!!!

Ja obstawiam że przed nadchodzącą rozprawą 21 lipca kurs zostanie podkręcony w okolice 0,5X na to wskazuje wybicie dołem i duże obroty które były zasługą podaż zbierającej swoje akcje z niższych o 2-3 gr. progów. Gdyby nie pojawiła się ta lawina sprzedaży to kurs i tak by spadał na obecny poziomy z powodu niskich obrotów i braku zainteresowanie potencjalnych inwestorów/spekulantów krótkoterminowych. Widzę że czas tu ma znaczenie bo do sprawy jeszcze trochę poczekamy więc coś mi się wydaje że szykuje się jakieś info przed sprawą i parę odbić na których da radę zarobić + 20-30% bo dla mniejszych nie sądzę aby warto było tak kombinować.
    Resumując zastanawiam się na wejściem tylko nie wiem jaki pułap będzie tu najniższy.
    Raz już inwestowałem w tą spółkę i straciłem około 10 % za późno kupiłem i leciało SL na szczęście zadziałał. Teraz widzę że spółka jest prawie na granicy do wybicia (kupowałem 0,54 a puściłem po 0,50-0,49). hmm.. tylko ile może jeszcze spaść, przypuszczam ze obroty w przyszły tygodniu pokażą co się kryje z piątkowych wynika spadnie do 0.35.Proszę o rozsądne komentarze w temacie.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: hanys705 [94.251.155.*]
    Najlepiej jak będziesz sam podejmował decyzję,bo potem będziesz pisał peany,albo pluł na tych co Ci doradzą i wtopisz.
  • Re: Autor: ~boo [89.79.102.*]
    Dzięki za normalną odpowiedź w sumie masz rację.
    Czyli poczekam do pierwszego pozytywnego info i wtedy może wejdę jak kurs faktycznie zacznie odrabiać starty z 6 miechów.
    Pozdrawiam i życzę zysków z papierów.
  • Re: Autor: ~n.y [76.194.83.*]
    nie bedzie tak zle licze w tym roku 2 zl
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~re [178.183.240.*]
    A ktos z nowych frajerów dzis ponoc dobrał
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~re [178.183.239.*]
    To nie koniec spolka zyje z druku i upłynienia akcji na rynku skoro brak ruchu na papierze to brak kasy w spolce
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: hanys705 [94.251.155.*]
    Nadworny klaunie Centka,Zygmuncie na pewno nie pierwszy,zapomniałeś o nas?Może poradzisz co robić,no chyba,że nie masz czasu,bo uczysz się giełdy oraz j.polskiego.
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~re [178.183.248.*]
    Nie wierzyliscie !!!
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~re [178.183.224.*]
    re
    Pierwsza jest kontra,a potem re.
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~IRENEUSZ [178.183.255.*]
    Re: OSTRZEGAŁEM !!!.
    BU haha
    NIE ZAŚMIECAJ FORUM,ireneusz!DOŁĄCZ DO zygmunta I POPRAW SIĘ Z NIM W J.pOLSKIM.
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~re [178.183.229.*]
    re
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~rer [178.183.225.*]
    re
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~re [178.183.235.*]
    re
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~dejokat ;, [62.152.134.*]
    a co tam
  • Re: OSTRZEGAŁEM !!!. Autor: ~re [178.183.237.*]
    re
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00