mnie najbardziej rozbawil cytat "Akwizycja, czy skup akcji.
W bieżącym tygodniu udzielę informacji na temat podjętych działań i stopnia ich zaawansowania. Uważam, że spekulacje i pośpiech w tak ważnej sprawie dla Spółki nie są potrzebne.
"
ma koles tutep, ponad 3 lata czekania a on pisze ze nie ma sie co spieszyc
lepiej niech sie wezmie do roboty bo w czerwcu na WZA moze nie byc przyjemnie i ktos walnie reka w stol :)
do udzielenia odp.zostaly 2 dni-bedzie jak zawsze.a sekulanci graja na spadki na polnej-zenujace.lepiej niech spolka milczy niz ma wydawac nowe klamstwa.myslalem za na stronie polnej znajde skomplikowane zawory.silowniki itp-niestety rysunki dla dzieci-normalnie przedszkole
ten prezes bardziej szkodzi spolce niz zakonek, po co nam jakies pogaduchy z nim, zacheca do dialogu, organizuje jakies beznadziejne konkursy a kurs napierdala ciagle w dol
konkursy to se bedzie mogl organzioawac jak bedzie ladnie biznes rosl i zadawalojaca rentownosc
jak na to marnuje swoja energie to mozna mu pogratulowac dobrego samopoczucia
skonczy jak zakonek, za takie wyniki go jakubas wykopie szybciej niz mu sie wydaje
i znow trzeba czekac do piatku, albo poniedzialku,
klamal z przejeciem? mysle ze nic nie ma na oku, a tak to sie rozpisywal ze az 3 projekty rozwaz
i co ? cale G, zajebista skutecznosc , nie ma co
no nie wierze jak mozna tak marnowac kase spolki
kompormitacja na calej linii !
prezes w niesamowity sposob buduje wartosc dla akcjonariuszy
dla niego to priorytet!
pewnie zeby to uczicc to dzis zmiana kodu na 10,xx
juz wolalme zakonka
przynajmniej siedzial cicho
szkoda gadac do czego doporwadzil nastepca
panowie , u jakuasa nic nie wskoramy
ale mysle ze trzeba sie wziasc w garsc i probowac skontaktowac z kaminskim
i potrzasnac zarzadem zeby oddali kase z emiji poprzez dywidende badz skup akcji
"Polna urosnie"
"rozstrzygniec mozna sie spodziewac w I kw"
prezes pisze ze czuje sie zmotywowany....a ja sie pytam do czego? do brania kasy i opowiadania bajek bez pokrycia?
kurna mater, co oni biora ze maja tak dobre sampoczucie?
naprawde chca nas wydymac bez mydla chyba :)
co tu sie k... dzieje, nic tylko ciągłe dołowanie spółki przez nieudolny zarząd, celowa dezinformacja inwestorów, chat z "prezesem" to czyste mydlenie oczu, zero konkretów, ciągłe opowiadanie bajek, ktoś powinien coś w końcu z tym zrobić...:/
ma swoje osiagniecia
po 10 latach mega duzego doswiadczenia zawodowego wprowadza nowatorskie rowzwiazania w zycie
do tej pory zorganizwoal konkurs dla dzieci plastyczny z nagrdami
strate wygenerowal
przeanalizowal kilka niemal pewnych i/lub przjec i akwizycji z ktorych nic nie wyniknie bo nie wolno sie przeciez spieszyc
przyznasz, ze za 6 m-cy to b. duzo osiagniec, wzrostw wartosci spolki dla akcjonariuszy poprzez sukcesywny wzrost kursu to odzwiercielda!
ma swoje osiagniecia
po 10 latach mega duzego doswiadczenia zawodowego wprowadza nowatorskie rowzwiazania w zycie
do tej pory zorganizwoal konkurs dla dzieci plastyczny z nagrdami
strate wygenerowal
przeanalizowal kilka niemal pewnych i/lub przjec i akwizycji z ktorych nic nie wyniknie bo nie wolno sie przeciez spieszyc, to pewnie w trosce o nasze dobro
przyznasz, ze za 6 m-cy to b. duzo osiagniec, wzrost wartosci spolki dla akcjonariuszy poprzez sukcesywny wzrost kursu to odzwiercielda!
Co się czepiacie prezesa. Ma pisać prawdę? Że w kolejnych kwartałach będzie gorzej? Że trzeba ponieść duże wydatki i restrukturyzować wiele obszarów w firmie? Że w dalszym ciągu firma nie będzie w tym roku rentowna? Że będzie dupa a nie inwestucje a kasa z emisji będzie przejedzona na bieżące wydatki i pokrycie strat?
No stara się jak może ściemniać żeby kurs podnieść ale mu to po prostu nie wychodzi. Dziwne gdyby po 3 latach akcjonariusze dawali się nabrać na te myki.
Maszyna, nie pierdol glupot
tyle wiesz co bedzie co inni , czyli nic :)
popatrz na przychody IV Q sa bliskie rekordowych
ja podnosze cisnienie zeby rzeczywiscie wzieli sie do roboty i byly konkretne dzialania a spolka jest trwale rentowana
jesli beda mieli pomysl na siebie to te ceny mozna potrakotwac jako wielka okazje
kolejne kwartaly beda lepsze a nie gorsze, zreszta zobaczysz, to jest seketor energetyczny i okoloenergetyczny a tu hossa dopiero przed nami!
maja sie wziasc do roboty i tyle , bo poki co nic faktycznie nie robia tylko jada sila rozpedu!
o to mam zal
wszyscy z watku polnej pouciekali zostal tylko ostatni mohikanin-miro-ma duzo zolci racji ale ja tez podobnie mysle ale wg mnie warto miec te akcje z wielu powodow ktore znamy.biedna polna z takim wlascicielem-dlaczego wlasnie ja to spotyka.mam cale szczescie kompap-gdzie prezes dopina drugie przejecie.miejmy nadzieje ze i polna czyms sie w koncu pochwali.wiecej optymizmu/pozdro