• a jednak sraaaka pooszła Autor: ~breja [77.223.229.*]
    Jak patrzę na tą padlinę to mi się normalnie rzygać chce, a ile tu leszcza poległo to bóg jeden wie. Papier zasyfiony jak dupa sraczką, której nie ma komu powycierać, bo leszcz dalej siedzi cały dzień na kiblu i mimo, że już za bardzo nie ma czym srać, to dalej ciśnie na siłę i przez to leci gówniany deszcz a widoków na wyjście z kibla nie ma, bo jest gnój i kupa mułu.
  • Re: a jednak sraaaka pooszła Autor: ~Tronix [83.6.139.*]
    Nie ma to jak 'merytoryczna' analiza sytuacji.
  • Re: a jednak sraaaka pooszła Autor: ~PIN [87.205.12.*]
    Nie dziw się widać że kolega ma rozwolnienie, a papier się kończy......:-)
  • Re: a jednak sraaaka pooszła Autor: ~brej [77.223.229.*]
    rozwolnienie to ja może i mam, ale coś mi się wydaję, że papier jeszcze leszczom się nie skończył, bo jak srali tak srają dalej i końca nie widać, a anal-iza fundamentalna podpowiada mi, że gówno wypływa na wierzch jak jest zdrowe i dorodne, a to gówno jest w stanie płynnym i niestety płynie na południe, a na południu kto mieszka ??? ano zasrany naród czeski, który robi jakieś gówniane okna, które są do dupy tak samo jak ten papier.
  • Re: a jednak sraaaka pooszła Autor: ~rh-+ [46.134.217.*]
    breja- twoja ksywa w pełni pasuje do twojej dosadnie "merytorycznej" wypowiedzi. zgadzam się z tobą ten papier to jest wielkie szambo nadaje się do kibla
    a naród czeski przeproś nie ma z tym nic wspólnego pzdr.
  • Re: a jednak sraaaka pooszła Autor: ~breja [77.223.229.*]
    jak to naród czeski nie ma z tym nic wspólnego, a spółka zależna VPO Protivanov, a.s., która zajmuje się stolarką otworową, a to już pachnie niestety nieciekawie i jeżeli pomyślisz, że pepiki zajmują się otworami to znowu nasuwa się niestety skojarzenie z..... no z czym ???
  • Re: a jednak sraaaka pooszła Autor: ~jan [83.29.232.*]
    Ciekaw jestem kto cie wyhcowywal,bo jestes prymitywem, w dodatku smiesznym,,,nie odpisuj bo NIE CZYTAM takich jak ty,
  • Re: a jednak sraaaka pooszła Autor: ~Pertoryko [80.120.72.*]
    Tronix twoja analiza tez byla swojego czasu "g.o.w.n.i.a.n.a dlatego nie oburzaj sie! Tyle samo wnosisz do dyskusji co kolego breja, czy jak mu TAM. Wogole poziom dyskusji stal sie rysztokowy, ale trudno sie nie dziwic, trzymam to gowno juz dobre kilka miechow i ni h.u.ja, ale faktycznie D_D prezesa mamy swietnego! Buhaha
  • Re: a jednak sraaaka pooszła Autor: ~Tronix [83.6.205.*]
    Opowiem na twoim poziomie Pertoryko, po pierwsze moje analizy zawsze się sprawdzały łebku po drugie skoro ten papier to dla ciebie gówno to oznacza że lubisz nim śmierdzieć i taplać się w nim każdego dnia, krótko mówiąc jest cały zasrany.Sprzedaj Triona i wybierz jakiś super papier i zarabiaj setki %.Skoro dla połowy forumowiczów ten papier jest do dupy to po co go trzymacie??
  • Re: a jednak sraaaka pooszła Autor: ~Ricky [212.160.172.*]
    Akurat Protivanov to najzdrowsza część Trionu, więc do nich nie można mieć pretensji...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.223.229.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.