• prezes Gałązka w telewizji Autor: ~sewa [195.211.0.*]
    całkiem,całkiem
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~aster [195.211.0.*]
    wszystko to już wiemy, po co ten wywiad, nic nowego
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~Paj-Chi-Wo [82.177.191.*]
    wysłali ja żeby trochę nagoniła przed lawina
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~lol [83.30.251.*]
    ustaw sie ciulu na 1 groszu i skoncz naganiac!
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~Paj-Chi-Wo [82.177.191.*]
    ja nikogo nie naganiam tutaj będzie nawet 1.4 ale za kilka miesięcy teraz z balona musi zejść jaszcze trochę powietrza i będzie dobrze
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~.gp [62.29.174.*]
    czy istnieje mozliwosc zablokowania uzytkownika Paj-Chi-Wo (vel. ciul mi w oko) na forum EFH?
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~dzik [77.222.247.*]
    istnieje tylko ja i pewnie większość zlewa takich syfów i nie komentuje ich postów. Takich chwastów pełno się pałęta po forach aż ręka świerzbi jak by tak w realu w te dekle stuknąć ale oni dostają ok. 20 zeta dniówki i pewnie jeszcze loda muszą robić zleceniodawcy w pakiecie za tę kasę. Obecne czasy wyciągnęły z nor ten margines. Powem ci tak. Jak ci się chce to pogadaj ze znajomym psychologiem, zdrukuj z 50 tych wypowiedzi tego syfa i psycholog od razu ci wystawi kwit że taka narracja ma ujemny i być może niekorzystny wpływ na twoje decyzje. To jest dośc łatwe i przećwiczone. I obserwuj IP czy ten wał nie lata pod różnymi nickami. Wtedy masz dodatkowy dowód dla KNFu. Potem już tylko zgłoszenie. Mówię ci, ta metoda działa, jak będę miał chwilę to wam napiszę nicki tych psich rzygów których udało sie usunąć z forum. Tak że działaj.
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~dzik [77.222.247.*]
    istnieje tylko ja i pewnie większość zlewa takich syfów i nie komentuje ich postów. Takich chwastów pełno się pałęta po forach aż ręka świerzbi jak by tak w realu w te dekle stuknąć ale oni dostają ok. 20 zeta dniówki i pewnie jeszcze loda muszą robić zleceniodawcy w pakiecie za tę kasę. Obecne czasy wyciągnęły z nor ten margines. Powem ci tak. Jak ci się chce to pogadaj ze znajomym psychologiem, zdrukuj z 50 tych wypowiedzi tego syfa i psycholog od razu ci wystawi kwit że taka narracja ma ujemny i być może niekorzystny wpływ na twoje decyzje. To jest dośc łatwe i przećwiczone. I obserwuj IP czy ten wał nie lata pod różnymi nickami. Wtedy masz dodatkowy dowód dla KNFu. Potem już tylko zgłoszenie. Mówię ci, ta metoda działa, jak będę miał chwilę to wam napiszę nicki tych psich rzygów których udało sie usunąć z forum. Tak że działaj
  • Re: dzik Autor: ~Paj-Chi-Wo [82.177.191.*]
    trzeba być wybitnie tępym żeby pisać dwa razy dokładnie ten sam tekst dzik nie ma co się denerwować jak zacznie spadać to uśredniaj kiedyś przecież musi odbić
  • Re: dzik Autor: ~dzik [77.222.247.*]
    napiszę ci jedno wprost ty pojebie i moder to puści, są w tym kraju ty przychówku pobocza katowickiej przerwy w dostawie energii w Warszawie. I nie zadzieraj dalej bo ci się naprawdę coś trafi ty zarodku adoptowany.
  • Re: dzik (czytać knur) Autor: ~Paj-Chi-Wo [82.177.191.*]
    człowieku weź tablete i się połóż spać na pewno pomoże rano zastaw w lombardzie co tam masz domu i uśredniaj bo na pewno kiedyś ten papier pójdzie kiedyś do góry
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.222.247.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~inwestor [95.49.192.*]
    Tragedia. Dlaczego ta Pani kłamła wtedy? Może nie miała co dać jeść swoim dzieciom?. Wszedłem za bardzo duże pieniądze po tym jej wystąpieniu w TV. Zastanawiam się dlaczego moderator kasował moje posty jak pisałem, że nie ma co dać dzieciom jeść?
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    Bo taką miała pracę... Swoją drogą fajnie poczytać jak ludzie kiedyś pluli na Paichwo a chwilę później na mnie... A Tobie kasował posty bo z tego co pamiętam podawałeś w nich jej nazwisko.
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~Olek [89.72.243.*]
    http://pulsinwestora.pb.pl/4018758,21076,zmanipulowani-moga-walczyc-o-pieniadze
  • Re: prezes Gałązka w telewizji Autor: ~df [81.190.117.*]
    i nowy biznes załozą i dalej na New Connect potem GPW a lud kupi.. jakiś CNBS nowy załozą i dalej doić
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.