• PIJOK ciesz się, że masz POLNĄ Autor: ~emeryt_giełdowy [95.40.119.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/MENNICA-2243293.html

Widzisz jak mocno trzeba kombinować, aby wykazać takie straty.
  • Re: PIJOK ciesz się, że masz POLNĄ Autor: ~pijok [83.29.46.*]
    ...zgłupiałem...coś tu śmierdzi , albo to moja wina (wykrakałem) albo Zbysiu ściął się z familią . Zresztą wszystko jedno..nieudacznik i tyle.
    Co do polnej to ja się już nie spodziewam po niej nic dobrego. Nowy prezes obiecał więcej "otwartości" i tak jak Jakubas ...kłamał... Nie podoba mi się to. Mam wrażenie że coś niepokojącego stanie się z tymi 9mil. ....
    Tak czy owak się napiję !!!
  • Emeryt , ciesz się że masz ładny nick... Autor: pijok [79.191.232.*]
    Dla mnie to jest niewyobrażalna sytuacja , kiedy MENNICA , znajduje się w prywatnych rękach
    Maszyna do grania w CH...i dojenie państwa...
    Ja mam firmę reklamową i nie wyobrażam sobie jak by to było gdybym miał drukarnię papierów wartościowych . Były już takie , ale w podziemiu ....
  • ........MENNICA , znajduje się w prywatnych rękach ........ Autor: emeryt_giełdowy [95.40.40.*]
    Po upływie dłuższego okresu czasu odpowiem co o tym sądzę i jak do tego doszło.

"ładny nick..." - dzięki
  • Re: ........MENNICA , znajduje się w prywatnych rękach ........ Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    nie wiem jak wy ale ja tu widze ze z kazdym dniem polna powoli sie wzmacnia i to podczas nieciekwych dni na szerokim rynku.jesli pola wyjdzie pow.15-to obudza sie technicy-pozrawiam wytwalych
  • PIJOK ten WZROST przez cztery tygodnie to chyba na POLNEJ Autor: emeryt_giełdowy [95.41.173.*]
    Przewiduje , że może 2 tygodnie trafisz.
    W przeciwnym wypadku moje S na demo ropy obniżyły by mi rachunek.
  • Emeryt , spokojnie... Autor: pijok [83.22.250.*]
    ...ktoś majstrował przy mojej monecie i stąd ta czwórka...
    poza tym jak już zauważyłeś NIGDY się nie mylę , lecz rzadko kiedy mówię prawdę...
  • pijok : MASZ TALENT Autor: emeryt_giełdowy [77.113.2.*]
    rzadko kiedy spotyka się faceta, który zachowuje taki luz i dystans do ..... .
    Twoje taksty wprowadzają mnie w dobry nastój.

DZIĘKI.
  • I Ty przeciwko mnie...??? Autor: pijok [79.191.220.*]
    ....żona też uważa że sobie zbyt wszystko lekceważę...
  • pijok: I Ty przeciwko mnie...??? A czy to ja napisałem Autor: emeryt_giełdowy [95.40.224.*]
    " ........ NIGDY się nie mylę , lecz rzadko kiedy mówię prawdę... "

Powiedz żonie, że masz zamiar kandydować do Sejmu.
    Ww zacytowana Twoja myśl świadczy, że masz zadatki na prawdziwego polityka.
    Jak bedziesz kandydował, daj znać masz mój głos.
  • Mówiłem żonie , lecz ona tylko... Autor: pijok [83.22.138.*]
    ... gada coś o parytecie ...
    Śnieg mi z kolei przysypał narty , gorzała mi się przy kominku zagrzała , wino za bardzo schłodziło w piwniczce .Kumple od emerytury chcą się w ramach hobby wymieniać tabletkami , no kurcze ...chyba zacznę się kumplować z bezrobotnymi jak ja . Och gdybym był emerytem ...
    Powiedz no przyjacielu , daleko od Gliwic masz gniazdko ? bo jak nie , to zapraszam
    do się ,na grzańca : jestem współorganizatorem , Oczywiście ~bolo7 jest moim przyjacielem i obiecuję że jak się pokarze , to będzie moim gościem honorowym ...
    http://duromutt.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=98:chcielibymy-zainteresowa-pastwa-akcj-ktor-organizujemy-pod-nazw-ogolnopolska-terenowa-integr&catid=40:nowewydarzenia&Itemid=37
  • Re: Mówiłem żonie , lecz ona tylko... Autor: pijok [83.22.138.*]
    bolo , alem patałach i burak . Chodziło o >pokaże< a nie >pokarze< ....
  • Re: Mówiłem żonie , lecz ona tylko... Autor: bolo7 [85.89.183.*]
    nikt Cię nie pokarze
    co najwyżej pochwali
    albo nawet pokaże
    jak się .... wali :)

dziękuję za zaproszenie ! -:)

• pijok: Nie jestem emerytem, bo/ale .................. Autor: emeryt_giełdowy [77.115.79.*]
    - mam tyle lat co Twój ulubiony nieudacznik,
    - gdyby nie fotoradary (ostatnio namierzyli mnie o 7 rano na drodze szybkiego ruchu - ograniczenie do 110 km/h) nie było by problemu trzy godziny i po krzyku,
    - dla mnie narty i wozy terenowe to już sporty ekstremalne (po 20 latach biegania i grania w tenisa). Anatomia wygrała z pasjami, czyli sport to zdrowie dopóki się go ma.

Z zaproszenie może skorzystam, ale w przyszłym roku.
  • Re: pijok: Nie jestem emerytem, bo/ale .................. Autor: pijok [83.5.201.*]
    Co do fotoradarów i innych szatańskich wymysłów to mam niestety pecha ,lubię przekraczać i to pomiędzy zabudowaniami ...Co prawda dwa razy byłem w tym roku na "uświadamianiu" w komendzie , lecz straszny aspirant (czy jakoś tak) zmartwił mnie gdyż dwa przekroczenia na łączną sumę 16pkt. mają dotrzeć z sądów grodzkich po uprawomocnieniu...W każdym razie mam przechlapane , gdyż nie będę w stanie zdać egzaminu bo stary żem i mam słabą pamięć i oczy już nie te ...Co do wieku , no cóż może gdybym chodził do tej samej szkoły co Zbysiu to w pewnym momencie byśmy się spotkali ,(rocznik 1952 był pierwszym rocznikiem ośmioklasowej edukacji) bo nie wierzę aby skończył on osiem klas w normalnym toku , musiał nieuk jeden repetować . Słyszałem nawet że dyrektor jego szkoły pod koniec Zbyszka kariery szkolnej zwracał się już do niego per Panie J.
  • Re: PIJOK ciesz się, że masz POLNĄ Autor: ~none [193.238.200.*]
    widac zainteresowania brak.. a tu potrzebna gotowka .. ile to sie bedzie kisic! mam nerwy chyba trzebe bedzie papier sprzedac..
  • Re: PIJOK ciesz się, że masz POLNĄ Autor: ~Volter [193.19.165.*]
    teraz sprzedawac to glupota, rynek nie srzyja ale wyraznie widac ze papier jest mocniejszy niz kilka m-cy temu i jak sytuacja okolorynkowa sie ustabilizuje to zaczna sie wzrosty
  • Re: PIJOK ciesz się, że masz POLNĄ Autor: ~none [193.238.200.*]
    masz racje cos czuje ze Polna wystartuje i to ostro:)
    jeszcze sie dzisiaj troszke pokupowalo jutro tez jak beda chciac sprzedawac:)
  • Re: PIJOK ciesz się, że masz POLNĄ Autor: ~Maszina [83.5.206.*]
    emeryt srelyt -hahahaha
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.