...zgłupiałem...coś tu śmierdzi , albo to moja wina (wykrakałem) albo Zbysiu ściął się z familią . Zresztą wszystko jedno..nieudacznik i tyle.
Co do polnej to ja się już nie spodziewam po niej nic dobrego. Nowy prezes obiecał więcej "otwartości" i tak jak Jakubas ...kłamał... Nie podoba mi się to. Mam wrażenie że coś niepokojącego stanie się z tymi 9mil. ....
Tak czy owak się napiję !!!
Dla mnie to jest niewyobrażalna sytuacja , kiedy MENNICA , znajduje się w prywatnych rękach
Maszyna do grania w CH...i dojenie państwa...
Ja mam firmę reklamową i nie wyobrażam sobie jak by to było gdybym miał drukarnię papierów wartościowych . Były już takie , ale w podziemiu ....
nie wiem jak wy ale ja tu widze ze z kazdym dniem polna powoli sie wzmacnia i to podczas nieciekwych dni na szerokim rynku.jesli pola wyjdzie pow.15-to obudza sie technicy-pozrawiam wytwalych
... gada coś o parytecie ...
Śnieg mi z kolei przysypał narty , gorzała mi się przy kominku zagrzała , wino za bardzo schłodziło w piwniczce .Kumple od emerytury chcą się w ramach hobby wymieniać tabletkami , no kurcze ...chyba zacznę się kumplować z bezrobotnymi jak ja . Och gdybym był emerytem ...
Powiedz no przyjacielu , daleko od Gliwic masz gniazdko ? bo jak nie , to zapraszam
do się ,na grzańca : jestem współorganizatorem , Oczywiście ~bolo7 jest moim przyjacielem i obiecuję że jak się pokarze , to będzie moim gościem honorowym ...
http://duromutt.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=98:chcielibymy-zainteresowa-pastwa-akcj-ktor-organizujemy-pod-nazw-ogolnopolska-terenowa-integr&catid=40:nowewydarzenia&Itemid=37
- mam tyle lat co Twój ulubiony nieudacznik,
- gdyby nie fotoradary (ostatnio namierzyli mnie o 7 rano na drodze szybkiego ruchu - ograniczenie do 110 km/h) nie było by problemu trzy godziny i po krzyku,
- dla mnie narty i wozy terenowe to już sporty ekstremalne (po 20 latach biegania i grania w tenisa). Anatomia wygrała z pasjami, czyli sport to zdrowie dopóki się go ma.
Z zaproszenie może skorzystam, ale w przyszłym roku.
Co do fotoradarów i innych szatańskich wymysłów to mam niestety pecha ,lubię przekraczać i to pomiędzy zabudowaniami ...Co prawda dwa razy byłem w tym roku na "uświadamianiu" w komendzie , lecz straszny aspirant (czy jakoś tak) zmartwił mnie gdyż dwa przekroczenia na łączną sumę 16pkt. mają dotrzeć z sądów grodzkich po uprawomocnieniu...W każdym razie mam przechlapane , gdyż nie będę w stanie zdać egzaminu bo stary żem i mam słabą pamięć i oczy już nie te ...Co do wieku , no cóż może gdybym chodził do tej samej szkoły co Zbysiu to w pewnym momencie byśmy się spotkali ,(rocznik 1952 był pierwszym rocznikiem ośmioklasowej edukacji) bo nie wierzę aby skończył on osiem klas w normalnym toku , musiał nieuk jeden repetować . Słyszałem nawet że dyrektor jego szkoły pod koniec Zbyszka kariery szkolnej zwracał się już do niego per Panie J.
teraz sprzedawac to glupota, rynek nie srzyja ale wyraznie widac ze papier jest mocniejszy niz kilka m-cy temu i jak sytuacja okolorynkowa sie ustabilizuje to zaczna sie wzrosty