• warto kupic Autor: ~greg [79.163.224.*]
    trend wzrostowy powinien trwac do wynikow 4q potem kontynuacja bo niewyobrazam sobie zlych wynikow a mysle ze beda doskonale cena aktualna jest atrakcyjna wiec jw
  • Re: warto kupic Autor: ~kapucha [87.199.13.*]
    Trochę za dużo już urosło. Ale masz rację to porządna spółka.
  • Re: warto kupic Autor: ~ra [178.42.174.*]
    Dnia 2010-11-15 o godz. 18:59 ~kapucha napisał(a):
    > Trochę za dużo już urosło. Ale masz rację to porządna
    > spółka.
    jak urosnie jeszcze troche ,to porzadny pakiet sprzedam,oby tylko nie spadla
    bo szkodaby bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: warto kupic Autor: ~greg [79.163.224.*]
    ile to jest troche 5 10 30 50 100%?
  • Re: warto kupic Autor: ~greg [79.163.214.*]
    warto
  • Re: warto kupic Autor: ~inspektor13 [95.160.19.*]
    Warto , ale czy teraz ?
    W piątek na 9 sekund weszły fundusze . Jak huragan . Zgarnęły duże pule po dobrej cenie . 4,03. Momentalnie . Widziałem ten moment. Są więc właścicielami dużej ilości akcji.
    Muszą je sprzedać z zyskiem. To normalne. Taka ich rola. Ale kto ma to od nich odkupić i jeszcze dać im zarobić.? My skromne roślinożerne leszcze?
    Mamy dać zarobić im - rekinom. Hm. Ciekawe. Pozdrawiam
  • Re: warto kupic Autor: ~ban [213.227.87.*]
    wpadły bo ilości były hurtowe a czas to oni mają.. do emerytury. Ja też.
    Z resztą nie będą musieli tak długo czekać najwyżej do połowy marca do raportu
  • Re: warto kupic Autor: ~inspektor13 [95.160.19.*]
    Cześć Ban.
    Twoje tłumaczenie co do funduszy jest irracjonalne. Proponuje poczytać o roli i zadaniach funduszy.
    Nie mają czasu. Wpadają koszą kasę i znikają. Szukają następnej dogodnej chwili na jakiejś spółce. Jeżeli jest tak jak twierdzisz to tylko kupować do chwili ogłoszenia raportu. Bo cena musi regularnie iść w górę. Może tak będzie . Ja nie mam nic przeciwko temu.
    Ale giełda to gra hazardowa. Nie grają tu w otwarte karty. Gdyby tak było, nie było by przegranych. Nie wszystko wiemy o nabytej przez Mieszko spółce. Gdyby ten kontrakt był transparentny, to Mieszko już dziś grawitowało by w okolicach 7-8 zł. Tak nie jest. Zapominamy też o korekcie. Jest tuż tuż. Tak to widzę.
    Pozdrawiam.
    Jeżeli ktoś ma inne umotywowane spojrzenie to zapraszam do dyskusji.
[x]
MIESZKO 1,31% 3,95 2014-11-25 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.