• co dalej ? Autor: ~asd [88.156.225.*]
    coś się zaczyna dziać ??
    to przed wynikami ??
    dalej kicha czy zbieranko ??

jak sadzicie ??
  • Re: co dalej ? Autor: ~jjj [83.220.97.*]
    wyładowane i jedziemy pod ziemię
    a nie mówiłem
  • Re: co dalej ? Autor: ~pryciarz18 [212.106.25.*]
    ja powiem tylko że mamy roczne minimum, papier słaby jak cholera, wszyscy oczekują słabych wyników, łącznie ze mną i takie pewnie będą bo przychody wzrosną ale zysk będzie albo może nawet nie - sytuacja dolara i ropy sama mówi za siebie i nie doszukujmy się póki co teorii spiskowej bo i ja na chwilę zapomniałem się i zacząłem doszukiwać się drugiego dna. Sytuacja jest jaka jest i jutro pewnie będzie można więcej powiedzieć, póki co nie widać gry "pod wyniki".:)
  • Re: co dalej ? Autor: ~zxc [10.6.1.*]
    a moze znow ktos dokupi ...
    sobik zawsze jak bral lenia to i plastka
    Może i tak, ale mooże poczeka se aż będzie taniej, po chuj przepłacać jak zaraz po wynikach znajdą się tacy może co będą PKC wywalać:)
    mowisz ze beda pekacem walic ??
    no coz
    moze i beda ...
    a ja bym sie nie pogniewal jakby jaka mala emisje walneli ...
    A ja pogniewałbym się, bo już nie mam kasy do łądowania w taką małą spółkę, papiery można drukować w nieskończoność ale co z tego, tzreba szukać innych możliwości finansowania nowych projektów o ile takie mają zamiar się pojawić, ktoś napisał że co którxzy nie zarobili na emisjach plastka to matoły, ja osobiście na papierze do tyłu nie ejstem ale za czas i pieniądze włożone w tą spółkę nie czuję się zarobiony. Dlatego nowa emisja byłaby tylko wyduszeniem koeljnych pieniędzy od akcjonariuszy, oczywiście grubasy z tym sobie poradzą gorzej my tzn chodzi mi o mnie dokładnie:)
    nooo
    podobnie mysle
    ale z 2 strony na emisjii mozna bylo zarobic
    czyz nie ??
    Jak opchnąłeś zaraz po to może i tak, ale ja wsadzając pieniądze w nowe akcje czekałem i czekam dalej na korzyści wynikające z tej inwestycji, jeżeli grałbym krókoterminowo i spekulacyjnie to można było opchnąć i mieć z głowy, zadowolić się zyskiem jaki by nie był i szukać innej okazji. Zobaczymy co pokażą po sesji dzisiaj
    a jesli chodzi o wyniki
    to jesli nawet beda slabe to czyz nie jest to juz w cenie
    nawiasem mowiac niskiej ...
    no i jeszcze jedno
    KM dosc jasno moim zdaniem powiedzial
    jesli bedzie cos nie teges to zwoluje walne
    a moim zdaniem jest to rownoznaczne z odwolaniem kiepskiego gospodarza ...
    No sam nie wiem jak można to interpretować, wydaje mi się że jeżeli Moska miałby zastrzeżenia prawdziwe co do kompetencji wybranego przez siebie pół roku temu prezesa to nie wygłaszałby tego na forum publicznym przed tym jak pochwali się wynikami... Nie straszyłby może tak inwestorów. Sam nie wiem, a wyniki faktycznie mogą być w cenie, ale czy np nie byłby to mały pretekst żeby jeszcze bardziej zjebać kurs spółki? mała płynność, niski free float tutaj można naprawdę ładnie pomieszać, wystarczy chcieć i mieć trochę kasy:)
    a rbc sprzedane ...
    :-)
    czyli mozna zalozyc ze jest to pretekst do jeszcze wiekszego uwalenia kursu
    tylko po co ??
    zeby wyjsc ?? chyba nie po to uwala sie kurs zeby wyjsc ...
    My to tutaj sobie możemy snuć teorii nieograniczenie wiele, jak jest naprawdę nie wiemy i dowiemy się jak zwykle po fakcie, uczulałbym aby nie zakładać zbyt wiele bo rzeczywistość może być zupełnie inna, snujemy sobie teoryjki róznorakie. Prawda jest taka że mamy roczne minima a na te minima doszliśmy powolotuku i bez obrotu, po cichu i spokojnie. Nikt nic nie wie i nic nie słyszał, jedynie Moska przebąkuje że go prezes zaczyna denrwować ale póki co ani on ani Sobik ani reszta nie wywala, ba fundusz dokpuje a ktoś wymienia się sporawymi pakietami... Trza przeczekać, jak nie w tym to może za rok, uruchomią zakład na ukrainie, wdrożą jakiś plan inwestycyjny może to w jakiś sposób poskutkuje i kurs odbije. Pamiętac jednak trzeba że wszystko co robimy to wyłącznie nasze decyzje i my ponosimy ryzyko związane z tymi decyzjami:)
    no moze byc roznie
    ale
    po roku kiszenia, podchodow, mieszania itp, itd
    po roku od emisji
    nowy prezes mial blysnac
    takie plany, zwiekszenie wszystkiego

"stykloby" juz cos ruszyc
    a tu cisza, nic, zero, null

plastek jak kot mial zawsze swoje sciezki
    ale bez przesady
    ilez mozna
    ludzie wpakowali kase na emisje i co ??
    gdzie to wszystko

podstawowa sprawa to zero informacji
    a zero informacji przeklada sie na niewiarygodnosc ...

• Re: co dalej ? Autor: ~dd [86.28.182.*]
    zapraszamy na nowy czat gieldowy !

http://www.nagpw.pl/czat-klubowy

reklamuj swoj portfel dowiedz sie wiecej od innych zawieraj przyjaznie gieldowe!!!
    moder kontakt 31084713
    zapraszamy tych poczatkujacych jak i doswiadczonaych !
  • Re: co dalej ? Autor: ~pankracy [95.160.243.*]
    wg mniej est do dupy

wysokie koszty produkcji i cały 2011 wielka niewiadomą

trzymam rok i delikatnie mówiąc sam się nazywam debilem bo uwieżylem w zapowiedzi szklanych domów pana pawlaka i moski

Do tego marże cały czas spadają

nie chce byc złym prorokiem ale chyba niedlugo poziomy 11-12 zł
    nie ty jeden
[x]
PLASTBOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.