Ma wyspecjalizowaną kadrę
Ma sprzęt i studia
Ma spółkę MATKĘ VAP i BARCI LTV .
Ma umowy koprodukcyjne PLATIGE , MAGMA FILMS
Ma Coraz silniejszy akcjnariat
Nie planuje nowych emisji ( brak ustaleń WZA)
Ma doświadczenie w branży i pracach 3D
Jest przed NOWYMI UMOWAMI koprod.
Jest PRZED UMOWĄ z reżyserem.
Jeżeli wiecie, że z Wami wszystko w porządku , macie czas i pieniądze to WARTO serka nie upuścić!!!!-))) TO jest Najwyższej jakości produkt !!!
Dla tych co waloru nie mają - OBSERWUJCIE !!! I CZYTAJCIE WIAD. O VIV (nie tylko na forum)
444 jak naganiał na spadki pisał, że vv nic nie ma nawet udawadniał ze nie ma siedziby a teraz okazuje się, że ma wszystko. To w końcu jak jest? komu wierzyć naganiaczowi na spadki czy na wzrosty?
Tam masz wszystko w pigułce !!! A i ludziska niech czytają oficjalne strony !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forum ma służyć do dyskusji ! Staram się to robić, ale mało kto podejmuje polemikę-(((
Proszę ciągle o myślenie . ANALIZOWANIE !!! O wątpliwościach porozmawiajmy. Ja też nie wiem wszystkiego.
Napisałem, że kłamstwa są karalne.
Wszystko co pisze staram podpierać faktami !!! Czyż nie tak ?
Fakt można ciągle pisać 7gr , 8 gr...... lub 10gr , 20, 50 - TYLKO PO CO ? !!! TO NIE WNOSI NIC NOWEGO DO DYSKUSJI
Jeżeli, więc coś pisze nie tak , proszę zgłosić do KNF o celowe wprowadzanie w błąd akcjonariuszy !
Jestem zarejestrowany - łatwo mnie odnaleźć
Zresztą tutaj nikt nie jest incognito .
tylko ze ten typ przez dobre pół roku rzucał obelgami i kłamstwami. Jak to jest w tym kraju, że można sobie pisać wszystko co się chce bez odpowiedzialności za to co się pisze. Było kilku, którzy go ostrzegali, a on się śmiał prosto w oczy. Teraz jawnie pisze, że zarobił i że VV jest cacy. Szok
to prześledż posty 444 sprzed ostatnich 7 miesięcy to ci włosy dęba staną. A z tym 10 gr na koniec tygodnia to tak wlnąłem na widzi misie i zobacz nietety się sprawdzi.
no i co z tego że pisał. Jego sprawa i jego odpowiedzialność. Mnie to osobiście nie przeszkadzało bo wiedziałem w czym wisienka jest utopiona. Jeżeli jesteś przekonany do spółki to ją kup a jak nie sprzedaj. Kieruj się własnym zdaniem a posty spadkowe czytaj odpowiednio do sytuacji rzeczywistej panującej w spółce.
Endriu ja z chęcią pogadam ale ostanio nie mam wolnego czasu na czatowanie. Wystarczą mi komunikaty ze spółki. Tak czy inaczej dobrze mówisz. Masz moje poparcie.
Jedno jednak mnie ciekawi kto będzie reżyserem?
Dnia 2010-10-21 o godz. 16:52 ~dr house napisał(a):
> no i co z tego że pisał. Jego sprawa i jego
> odpowiedzialność. Mnie to osobiście nie przeszkadzało bo
> wiedziałem w czym wisienka jest utopiona. Jeżeli jesteś
> przekonany do spółki to ją kup a jak nie sprzedaj. Kieruj
> się własnym zdaniem a posty spadkowe czytaj odpowiednio do
> sytuacji rzeczywistej panującej w spółce.
Endriu ja z
> chęcią pogadam ale ostanio nie mam wolnego czasu na
> czatowanie. Wystarczą mi komunikaty ze spółki. Tak czy
> inaczej dobrze mówisz. Masz moje poparcie.
Jedno jednak
> mnie ciekawi kto będzie reżyserem?
jak chyba nas wszystkich :) maksymalnie w ciągu 6 sesji powinniśmy się dowiedzieć...
To może wyjaśnij inwestorom parę kwestii bo niektórzy mogą pomyśleć, że piszesz jakieś brednie
Ma wyspecjalizowaną kadrę - naprawdę? możesz napisać bez kłamania ile osób zatrudnia VIV?
Ma sprzęt i studia - wymień jaki sprzęt (do czego służy) i jakie studia?
Ma spółkę MATKĘ VAP i BARCI LTV - co robią te spółki - jakieś dokonania proszę.
Ma umowy koprodukcyjne PLATIGE , MAGMA FILMS - podaj linki do treści umów.
Ma Coraz silniejszy akcjnariat - naprawdę?
Nie planuje nowych emisji ( brak ustaleń WZA) - jesteś pewien?
Ma doświadczenie w branży i pracach 3D - Wymień produkcje zrealizowane przez Virtual Vision
Dnia 2010-10-21 o godz. 22:51 ~realista napisał(a):
> j.w.
ojojoj co - mama pieluch żałowała? widać że masz jakiś fetysz sraczki bo w każdym poście o niej piszesz hehehehe a poza tym jakie to wysublimowane i elokwentne hahaha
przestań pierdolić o elokwencji...tutaj nie ma miejsca na takie rzeczy:)
vision to padaczka a Ty jesteś w czarnej dupie.
czy Ty jersteś przypadkiem z Suwałk? :)
Dnia 2010-10-21 o godz. 23:05 ~realista napisał(a):
> przestań pierdolić o elokwencji...tutaj nie ma miejsca na
> takie rzeczy:)
vision to padaczka a Ty jesteś w czarnej
> dupie.
czy Ty jersteś przypadkiem z Suwałk? :)
hahahaha a co - masz tam rodzinę i ktoś ma na imię kazuyoshi???? hehhehe
ooo "czarna dupa" - cóż za piękny makaronizm - coraz lepiej. ale czemu znowu o konotacji gastrologicznej????
Najlepsze jest to, że Ci którzy piszą od 2 czy 3 lat rzetelnie to ujadacze a nowopojawiający i znikający zaraz akcjonariusze (dawcy) to elita merytoryki na tym forum.
Myślisz,, że jeżeli wymyśliłeś sobie fazy przedujadające, ujadające to świadczy to że będzie odpał?
To że jeden mądry z drugim ci przyklasną czyni z Ciebie guru?
Nowy narybek Ci uwierzy...
Odpowiedz Endriu na moje wcześniejsze pytania skoro taka to dobra firma.
Przecież Ciufik odpowiadam Ci na wątku wieści o Vision .Nie zauważyłeś ?
Jeżeli chcesz(nie rozumiesz) to przełożę to na język forum
EP
P.S.
WCZEŚNIEJ NIE WCHODZIŁEM W VIV - miało dużo przed sobą do wykonania !
Obecnie - WYKONALI ZAŁOŻENIA początkowe (zalecam dok informacyjny) jak i strategie spółki . Mogą zabrać się SZTANDAROWY PROJEKT !!!
Sztandarowy projekt czyli?
Wirtualny aktor zdaje się?
Napisz tym których chcesz nagonić nie mnie - ilu pracowników zatrudnia firma VIV, jakie są dokonania studiów o których pisałeś, jakie doświadczenie na polu 3d (produkcje wykonane) posiada VIV, co z aktorem wirtualnym, co z trailerem filmu (miał być jakoś w lecie), jak to będzie możliwe wykonanie filmu pełnometrażowego w 3d do końca przyszłego roku i kto to w tak krótkim czasie zrobi?
Wiem wiem - Platige - porzucą twoim zdaniem prace nad Hardkor 44 - żeby zająć się tym filmem czy zrobią go równolegle?
Napiszesz?
Masz odwagę?
Nikogo nie chcę nagonić ! Wyjaśniam sprawy oczywiste ! Chyba starczy obelg i kłamstw na
temat - VIV
Może jestem nowy ale rzeczowy !
A trailer był w czerwcu !!!
Chyba oczekiwałeś streszczenia filmu-)) Przeczytaj książkę będziesz wiedział, lub chociaż konspekt . Będziesz wiedział o czym mowa !
Tel.
emaile
jest oficjalna strona VIV - tam jest temat praca ! I wiesz co pewnie napisali sobie ot tak, żeby sprawiało wrażenie, że potrzebują specjalistów-))) Robili nabór w lipcu. ilu nie wiem .
Wszystko ADRESY po to żeby się kontaktować z biurem informacyjnym VIV .
Zapytaj ilu ludzi zatrudniają w Polsce ilu za granicami ? Też chętnie dowiedziałbym się od Was.
Można odwiedzić studio w W-wie przy ul. Balonowej po wcześniejszym uzgodnieniu.
Kto z Warszawy atakujcie !!! Zróbcie zdjęcia i w internet.
MOŻNA ZOBACZYĆ WŁASNE STUDIO,,duma Vap Video'' w Hamburgu 10 000m2
Wszystkiego za Was nie załatwię-)))) Też czasami muszę pracować .....
Niedługo jeszcze będzie tak , że będziecie chcieli ode mnie gwarancji zysku -))))
> A trailer był w czerwcu !!!
- czy widziałeś trailer? leciał w kinach czy w telewizji, a może jest na you tube? Jeżeli go ukrywają to po co?
Trailery służą popularyzacji mających się pojawić w niedalekiej przyszłości produkcji - dlaczego tutaj jest inaczej?
> jest oficjalna strona VIV - tam jest temat praca ! I wiesz
> co pewnie napisali sobie ot tak, żeby sprawiało wrażenie,
> że potrzebują specjalistów-))) Robili nabór w lipcu. ilu
> nie wiem .
- Vision od 3 lat poszukuje specjalistów w dziedzinie 3d na siggraph poza granicami kraju - jak myślisz dlaczego -? Pytałem ilu pracowników zatrudnia VIV - ja wiem - a ty udajesz że wiesz - taka jest prawda!
Można odwiedzić studio w W-wie przy ul. Balonowej
- Gratuluję wiedzy o spółce ale na ul. Balonowej to chyba jakieś centrum psychoterapii jest...
MOŻNA ZOBACZYĆ WŁASNE
> STUDIO,,duma Vap Video'' w Hamburgu 10
> 000m2
- Co studio wyprodukowało po 1997 roku? To szmat czasu w tej branży - powołując się na produkcje z tamtego okresu wystawiasz się na śmieszniość - wybacz
Nie przepisuj głupot z netu tylko się trochę zastanów...
Robią to wszystko na dworze , bez ludzi , i w ogóle nie ma nic ......
Umów też nie ma, reżysera nie będzie, mało tego żadnej książki nie było. A Kunicki , to kunik twór medialny. Filmu nie będzie,
Wszystkich oszukał - to fikcja . NC też jest fikcją. Oficjalne strony są fikcją
Przecież nie było założeń Vi V , gdzie miało być budowanie zespołu i bazy znacznej wielkości .
Nie wykonał założeń, po co ludzie maja mieć sprzęt i mają gdzie pracować . a cha nie ma ludzi
Emisje bez lock-up ów wszystko w rynek ! Tylko sprzedaje nic nie robi wirtualny szef.
Holding sam się zawiązał w strefie dotacyjnej . Media expert nigdy nie istniało.
Xantus tylko na papierze, 4planet jakieś tam
Nie ma już nic,
Armagedon...
Rakiety startują tylko jak KONONOWICZ ZEZWOLI, ale to są rakiety podziemne( yteikar' y).
EKOEXP - nie ma ludzi i technologii
NGS- MIAŁ tysiące osiągnieć w przeszłości
Atonht- jw
Grupa PSW - nie była bankrutem na początku roku
SZAR- TO g..wno
Cia - nie kosztowało 30zł
A wszystko to BREDNIE !
Wiesz dlaczego ludzie bańczą !
Za kredyt przeznaczony na firmę kupują sobie auta i domy, fotel skórzany, neseser !
Wynajmują pomieszczenia, bo po co własne .
Nie znają dziedziny.
Nie szkolą się.
Obierają złą lokalizację.
Ludzie ich okradają.
Mają złych pracowników (niekompetentnych)
Oczekują szybkich zysków- brak cierpliwości wykańcza psychicznie i fizycznie(najczęściej zamykają przed potencjalnymi zyskami
Nie mają kontaktów biznesowych
Nie znają rynku
PIJĄ vódę
Nie chodzą do pracy
Nie szanują ludzi
Nie szanują siebie
Taki ton i kompletny brak merytoryki świadczą o wręcz błagalnym nastawieniu do kursu akcji - żeby tylko rosły. Jeżeli naprawdę chciałbyś dowiedzieć się czegoś na temat firmy, czy branży w jakiej ma aspiracje działać nie ripostowałbyś mi w ten sposób.
Jestem grafikiem animatorem - który pracuje w tej branży już kilka ładnych lat w całkiem sporym i uznanym studio. Mógłbyś mnie zapytać ile trwa produkcja takiego filmu, czy o vision coś słychać i o czym mówią w tym branżowym kręgu, mógłbyś zapytać ile osób musiałoby zasiąść do kompów żeby uskutecznić powstanie produkcji.
Mógłbyś wreszcie dowiedzieć się co teraz robią Platige i zastanowić się czy będą mieli czas na kolejną produkcję równolegle z BM.
Nie robisz tego bo masz na oczach klapy.
Interesują Cię fakty z przeszłości spółek które najlepsze czasy mają już za sobą, Nie interesuje Cię brak w sieci zwiastuna filmu, zatrudnienie w spółce, polityka informacyjna spółki, losy wirtualnego aktora - którego legenda na początku istnienia przyciągała ludzi którzy wydali na akcje znacznie więcej niż TY.
Jesteś kolejnym inwestorem wołającym UP! podpierając się naprawdę słabą argumentacją a w chwilach zdenerwowania nawet bełkotem typu:
cyt.
A wszystko to BREDNIE !
Wiesz dlaczego ludzie bańczą !
Za kredyt przeznaczony na firmę kupują sobie auta i domy, fotel skórzany, neseser !
Wynajmują pomieszczenia, bo po co własne .
Nie znają dziedziny.
Nie szkolą się.
Obierają złą lokalizację.
Ludzie ich okradają.
Mają złych pracowników (niekompetentnych)
Oczekują szybkich zysków- brak cierpliwości wykańcza psychicznie i fizycznie(najczęściej zamykają przed potencjalnymi zyskami
Nie mają kontaktów biznesowych
Nie znają rynku
PIJĄ vódę
Nie chodzą do pracy
Nie szanują ludzi
Nie szanują siebie
Zastanów się i napisz coś rzeczowego a nie tylko te bełty.
Pozdrawiam - bo pomimo różnicy zdań da sie z Tobą rozmawiać (to rzadkie na tych wątkach)
i pewnie nawet nie wiesz, że projekt hardkor jest przerwany bodajże od zeszłego roku, premiera miała być rok temu i nawet ścieżka dźwiękowa powstała ale koleś co ją nagrał postanowił wydać ją oddzielnie - taki branżownik z ciebie... ojoj
Widzisz Ciufik różnica między nami polega na tym, że jesteś branżowcem pracującym na zlecenie lub jesteś specjalistą zatrudnionym na etacie.
Tworzysz produkty !
Ja zajmuje się biznesem. Kupuję i sprzedaję produkty !
Jeżeli widzę potencjał i perspektywy wchodzę.
Inwestowanie długoterminowe dało mi krociowe zyski.
Dzisiaj moja firma stworzona z kredytu 10tyś zł warta jest ok 2,5 mln po 15latach.
Nieruchomości (inwestycja) nie musiałem się znać jak się ziemię uprawia, żeby kupić tanio.
Ale to nie wszystko:
Nieruchomości
w GŁOWIE MI SIę NIE MIEŚCIŁO ŻE 1 m2 ZIEMI pod miastem w latach 2000-2004 kosztowało jedno piwo ! 1,5- 3zł (tak tanio) . Dlatego kupowałem.
PRZEPŁACAŁEM ale kupowałem (lokalizacja) - śmiali się ze mnie znajomi, koledzy...
w 2008-2009 KUPOWALI ode mnie - ale to ja się śmiałem 40-60zł/m2
Dzisiaj mam 70% tej kwoty zainwestowane w grunty rolne i gospodarstwa .
A resztę wrzuciłem na giełdę . Z zysków na giełdzie dokupuje ziemię.
Czyli jeszcze giełda.
Masz tak zdywersyfikowany portfel całościowy ? Jeszcze procentowo?
Wszystko to moje i nie ważne że jedno się nazywa EP a drugie KP
Wrócę do VIV .- wiem że prowokujesz , żeby wyzwolić ostrą dyskusję(o to mi chodziło)
Vision nie ma historii, ale ma WŁAŚCICIELA z profesjonalną przeszłością !
Nie ma produktu- ale właściciel pod nazwą VAP miał i będzie miał !
Ilu ma ludzi - nie wiem, może Ty wiesz.
Ltv -które przejęli ma przeszłość i specjalistów- ilu nie wiem, może wiesz ?!
Najważniejsze mają sprzęt i zaplecze. W BOOMIE złożą zapotrzebowanie na większą liczbę specjalistów .
Obecnie stanowią HOLDING !
Reasumując - 11 gr za akcje VISION jest porównywalna (wartościowo) z butelką wody
Ja kupiłem cysternę wody i nie interesuje mnie cena całości w najbliższym okresie .
TRZYMAM.
Sprzedam jak zamieni w wino !!! wg mnie to już w 2011r
A Ciufik to że jesteś GRAFIKIEM KOMP. nie stawia Cię w czubie rankingu,,mistrz inwestycji'' .
Sorry za wcześniejszą formę, ale miałem wrażenie, że,, normalnie'' do Ciebie nie dociera .
Ale chętnie posłucham jaka masz wiedzę na temat VIV.
Sorki za zwłokę ale dla mnie Weekend nie jest od siedzenia na giełduni!
Szczerze gratuluję wcześniejszych inwestycji - o to nam wszystkim chodzi.
Jednak wchodząc na nowe pole działania i obierając sobie za cel spółkę o nieznanym profilu działalności należy się więcej o niej dowiedzieć. Dając za przykład spółki które jakiś czas święciły swoje triumfy i nie przyglądając się horyzontowi czasowemu można wpaść w sidła niewiedzy. Musisz wiedzieć iż w grafice 3d od czasów świetności VAP zmieniło się praktycznie wszystko. System Mo_Cap nie jest jakimś niedostępnym systemem, a do produkcji filmów animowanych nie są potrzebne studia, hale czy boiska.
Martwi mnie to że za wszelką cenę starasz się przekonać sam siebie o słuszności swojej inwestycji podsuwając naprawdę kruche argumenty.
No bo pisząć że VIV ma wyspecjalizowaną kadrę - mam nadzieję że myślisz o więcej niż jednej osobie
Pisząc że ma spółkę MATKĘ VAP i BARCI LTV - mam nadzieję że znalazłeś w necie strony tych spółek i jesteś zadowolony z tego co tam zobaczyłeś.
Pisząc że ma umowy koprodukcyjne PLATIGE , MAGMA FILMS - mam nadzieję że znasz ich treść i ustalenia.
Pisząc że ma Coraz silniejszy akcjonariat - to akurat odbieram jako żart
Pisząc że ma doświadczenie w branży i pracach 3D - o jakim doświadczeniu piszesz o doświadczeniu takim wystarczającym do zrobienia ice age czy takim na poziomie filmów z A. Dymszą
Dzięki za rzeczową rozmowę ale uwierz mi gdybym NIE był metalurgiem owszem - inwestowałbym w KGHM czy stalexport - ale nie wypowiadałbym się z taką stanowczością i pewnością swej nieomylności na tematy branży której tak naprawdę nie znam.
Odpowiem z chęcią na wszystkie pytania dotyczące technologii itd.
Pozdrawiam
Powiedz mi dlaczego chcesz już wejść w spółkę (9-11gr )? . A nie za pół roku czy rok ?
Jaki sztab ludzi potrzebny jest do zamknięcia produkcji za rok ?
Jesteś przekonany na 100% że nie zmieszczą się w terminie ?
Czy VIV ma szansę być prekursorem w dziedzinie zastępowanie żywego aktora Wirtualnym?
Pracujesz w PLATIGE ?
Jak kupisz papier opowiesz coś więcej o VIV ?
Powiedz mi z jakiego powodu miałbym nie ufać oficjalnym stronom?
Vap jeżeli wykłada kasę na przejęcia dla VIV musi mieć pozyskiwanie pieniądza.
I TO NIE Z BANKÓW -)))
Sztab ludzi potrzebny do zamknięcia produkcji za rok to Platige i ewentualnie firmy zewnętrzne (jeżeli będą chcieli dzielić się tortem) w ciągu 1,5 roku powinno się udać pod warunkiem ograniczenia zaangażowania w inne projekty.
Czy jestem przekonany na 100% że nie zmieszczą się w terminie - nie jestem przekonany - jest to do zrobienia pod warunkiem powyższym.
Czy VIV ma szansę być prekursorem w dziedzinie zastępowanie żywego aktora Wirtualnym - moim zdaniem szanse są bliskie zera albo i mniejsze.
Pracujesz w PLATIGE - hm....
czy kupię akcje VIV - Nie kupię nigdy papierów VIV.
Możesz oczywiście ufać stronom firm które wymieniłeś - pytanie tylko czy jesteś przekonany o potencjale tych firm.
Pozdrawiam
A NGS ? Zapoznałeś się propozycją ?
Mnie ostatnia prezentacja nie ujęła . Oglądałeś konferencję we wrześniu ?Masz zdanie na ten temat? Dzisiejszy komunikat świadczy o wejściu w 3D
A niedawno to nie Ty pisałeś że czekasz na 9gr , bo co szkodzi zarobić 100% jak 444 ?
Dlaczego nie poruszasz tematu Magmy Films. Tam są moce i doświadczenie - nieprawdaż?
a tak przy okazji . Umowa z Malickim wskazuje na realizację poniższych założeń
Prace Badawczo-Rozwojowe (R&D)
Spółka Virtual Vision S. A. ma na celu, równolegle do prowadzonej działalności produkcyjno – usługowej, stworzenie ośrodka badawczego tworzącego programy komputerowe, pozwalające na produkcję filmów i seriali w realnym czasie, przy użyciu technik symulacji pozwalających na stworzenie wirtualnych aktorów o realistycznym wyglądzie.
Mimo wiodącej pozycji amerykanskich firm żadna z nich nie opracowała metod produkcji do symulacji w czasie rzeczywistym realnie wyglądającego aktora. Zastąpienie prawdziwego aktora jego cyfrowym sobowtórem jest procesem stosowanym głównie w efektach specjalnych (np. w scenach niebezpiecznych akcji lub scenach niewykonalnych dla aktora lub dublera). Tworzenie tych efektów jest obecnie wynikiem obróbki pojedynczych klatek filmowych, co czyni tego typu usługi bardzo kosztowymi i czasochłonnymi.
Stworzenie bazy danych odtwarzającej realnie wyglądającą postać aktora, pozwoli np. na „przywrócenie do życia” ekranowego nieżyjącego już aktora lub wiekowy Robert Redford sam będzie mógł sterować swoim młodszym, cyfrowym wcieleniem („cyfrowy make-up”).
Baza danych, odtwarzająca realnie wyglądającą postać ludzką, otwiera nie tylko nowe możliwości artystyczne i nowe sposoby realizacji filmowo - telewizyjnej, ale również znajdzie szerokie zastosowanie w produkcji gier komputerowych czy innych dziedzinach jak np. w medycynie
> A NGS ? Zapoznałeś się propozycją ?
NGS mnie nie interesuje - bardzo długo podbijano kurs żeby na koniec pokazać coś takiego.
Nigdy nie pisałe, że czekam na ineresujący mnie poziom cenowy na VIV. Nie mam w planach kupować tych akcji - NIGDY!
Pytasz dlaczego nie poruszam tematu Magmy Films. Tam są moce i doświadczenie -
nieprawdaż? - Ja tak nie uważam
Co do wirtualnego Aktora - nawet nie zdajesz sobie sprawy jak skomplikowane jest to przedsięwzięcie już kiedyś o tym pisałem i wybacz nie chce mi się do tego wracać.
Stworzenie takiego aktora jest wysoce czaso i kosztochłonne - to w skrócie.
Stworzenie postaci np. R.Redforda po to żeby go odmłodzić a potem sterowanie nim przez prawdziwego Redforda do nie Cięcie a zwiększenie kosztów produkcji - wszak oprócz przygotowania postaci trzeba zatrudić tegoż redforda do sterowania mimiką, ruchami itd (za normalną moim zdaniem gażę a nawet wyższą) ponieważ:
1. dodatkowe markerowanie aktora to nie wygoda planu filmowego tylko żmudne zczytywanie ruchu.
2. Niby dlaczego aktorzy mieliby ucinać gałąź na której siedzą - przecież to im odbiera chleb.
3. Nawet gdyby się na taki eksperyment zgodzili tantiemy od wykorzystania wizerunku wcale nie musiałyby być niskie.
Poza tym zobacz najnowsze osiągnięcia w tej dziedzinie prawdziwych studiów na świecie WETA Digital, Digital Domain, ILM, Dreamworks itd - pozwala to mieć absolutną pewność, że VIV nie liczy się na tym polu wogóle.
Pozdrawiam
Widzę że masz zdanie takie, że nie ma już nic i Kunik nic też nie ma
Czasem warto urazy rzucić w kosz. Rok temu nie zerknąłbym na VIV . Był bez perspektyw, przed emisjami !
Mamy niesamowity progres . Uważam że opóźnienie w produkcji nie wpłynie negatywnie na kurs.
Bak finansowania byłby zabójczy. Ale o to nie musimy się obawiać - Tato Vap czuwa -))
Obecnie warto obserwować ruchy kursu i poczynania zarządu !
Dla porównania Grupa PSW (GPH) w styczniu była bankrutem . Super doradca zalecił ,,majstersztyk ''- w nie cały rok firma ma kapitalizację ok 100 mln zł
NGS - Podobnie! brak perspektyw, podobnie jak Ty wypowiadali się fachowcy, emisje, rzekome braki funduszy . I proszę kursik 35gr zahaczył pół roku przed premierą !