Forum Giełda +Dodaj wątek
cyt:

> A trailer był w czerwcu !!!
- czy widziałeś trailer? leciał w kinach czy w telewizji, a może jest na you tube? Jeżeli go ukrywają to po co?
Trailery służą popularyzacji mających się pojawić w niedalekiej przyszłości produkcji - dlaczego tutaj jest inaczej?

> jest oficjalna strona VIV - tam jest temat praca ! I wiesz
> co pewnie napisali sobie ot tak, żeby sprawiało wrażenie,
> że potrzebują specjalistów-))) Robili nabór w lipcu. ilu
> nie wiem .
- Vision od 3 lat poszukuje specjalistów w dziedzinie 3d na siggraph poza granicami kraju - jak myślisz dlaczego -? Pytałem ilu pracowników zatrudnia VIV - ja wiem - a ty udajesz że wiesz - taka jest prawda!

Można odwiedzić studio w W-wie przy ul. Balonowej
- Gratuluję wiedzy o spółce ale na ul. Balonowej to chyba jakieś centrum psychoterapii jest...

MOŻNA ZOBACZYĆ WŁASNE
> STUDIO,,duma Vap Video'' w Hamburgu 10
> 000m2
- Co studio wyprodukowało po 1997 roku? To szmat czasu w tej branży - powołując się na produkcje z tamtego okresu wystawiasz się na śmieszniość - wybacz

Nie przepisuj głupot z netu tylko się trochę zastanów...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.