• dane historyczne Autor: ~ktos [79.97.145.*]
    bywaly woluminy po kilka sztuk akcji dziennie rekord 464 tys 27 .04.2009 otwarcie 29 zamkniecie 35.63
    jestem dobrej mysli....
  • Re: dane historyczne Autor: ~sylwo2 [184.78.90.*]
    w przypadku pozytywnego infa o pozwoleniu na budowe zlotej44 beda tutaj gorne widly i powtorka z 29 na 35zl na zamknieciu albo i wiecej

wystarczy tylko to jedno info
  • Re: dane historyczne Autor: ~dario [195.205.11.*]
    kto oddaje tak tanio ludzie litości ......................
  • Re: dane historyczne Autor: ~klubbe [188.33.51.*]
    sam tego nie rozumiem

kilak dni temu bylo 32 przy tej cenie we francji
  • Re: dane historyczne Autor: ~Mimi [83.7.218.*]
    Dnia 2010-09-30 o godz. 10:03 ~klubbe napisał(a):

> sam tego nie rozumiem
    kilak dni temu bylo 32 przy tej
    > cenie we francji
    -------------------------------

To proste - ponieważ sprzedają tacy jak Ty.
  • Re: dane historyczne Autor: ~shp [83.238.100.*]
    dokładnie.

pzdr
    shp
    trudno bedą odkupywać jak bedzie drożej
  • Re: dane historyczne Autor: ~klubbe [188.33.51.*]
    to kupowac na co czekacie

siedzicie i czekacie az ktos za was ruszy kurs
  • Re: dane historyczne Autor: ~ZIBI123 [79.139.7.*]
    dlaczego we Francji tak marnie idzie?
    brak zainteresowania kazdy wyczekuje na tą wazną informacje takze

Mazowiecki Waść Panie oszczedz wstydu i .......................
  • Re: dane historyczne Autor: bart.as [195.205.11.*]
    Trzymam juz 1,5 roku i jak trzeba to potrzymam jeszcze raz tyle także swoje pampersy oddam potrzebującym :)) Zapinamy pasy i rura !!!!!!!PS. Dario jak idziesz do kuchni to wstaw wodę!
  • Re: dane historyczne Autor: ~inwestor [88.220.158.*]
    wszyscy czekają na decyzje - ukończenie złotej oznacza zwrot kasy z tej inwestycji i zyski, a to bardzo polepszy sytuacje orko; do tego przypuszczam, że może taniej będą teraz budować - obecne jest niższy koszt materiałów budowlanych i może będzie/jest nowy kontrakt z podwykonawcami, a to oznacza większe zyski.......
  • Re: dane historyczne Autor: ~Rentier [78.8.64.*]
    Zostali najtwardsi. Longowcy jak ja. Miło czytać optymistów. Ja chcę 100 zł za papier. Już pisałem , że mi sie to nalezy za wierność.
    nie wiem jak Wy, ale moja cierpliwość się kończy!!!

Oczywiście nie winię ORCO a Wojewodę za opieszałość. no ile mogą iść pierdzielone zwrotki z poczty (już liczyłem kiedyś i wyszło mi max 20-24 dni), wysyłka była jeszcze w sierpniu, no więc o co kaman!

Rozmawiałem ostatnio z Panem od W.M. i zapewniał mnie, że jak będą zwrotki, będzie decyzja!!, halo,halo, halo, Gdzie DECYZJA!

I tak sobie myślę, jak ja robie sie niecierpliwy, to jak inni pękną to polecimy jak nic na 21 pln!

Taki mnie dziś z rana pesymistyczny nastrój dopadł! (może persen zapodam :) )

pzdr
    shp
  • Re: dane historyczne Autor: ~klubbe [109.243.188.*]
    a francja rosnie i mysle dzis 8 peknie
  • Re: dane historyczne Autor: ~Mimi [83.4.201.*]
    Powodu do pesymizmu jeszcze nie ma, shp to jesień ;-)

Gdybyśmy nie byli uzależnienie od notowań we Francji to już dawno byłoby 50 zł, ale tam wygląda to słabo ..... i jeszcze te śmieszne zakupy insiderów.
    Ja staram sie trzymac nerwy na wodzy ale jak sie w........... to normalnie nie recze za

siebie .

Na razie to jak co rano budze sie i mysle ze to juz dzis .... to mnie chyba trzyma na

tym ORASIE
    mnie osobiście już palce bolą od klepania na google.pl zapytania :'wojewoda mazowiecki orco' - i potem opcja, 'najnowsze wyniki' :)

bo nic sie kurcze nie zmienia w winikach....

normalnie jak mialbym blizej to pojechalbym do WM i mu nagadał co myslę o takiej bezpodstawnej opieszałości.

Jeszcze sobie tak myślę, że ORCO+WM tak sobie sprawe ustawiają, że może to ORCO nie zależy na rychłej decyzji. sam nie wiem.

najważniejsze, że wypłakałem się i orco odrazu o pare groszy UP zaliczyło :)

pzdr
    shp
  • Re: dane historyczne Autor: ~Mimi [83.4.201.*]
    Myśle że ani ja ani Ty shp wrażenia na Wojewodzie nie zrobimy, ale gdyby odwiedził go reporter TVN CNBC to zaraz byłaby konkretna informacja. Może należy do nich w tej sprawie napisać?
    pewnie masz racje.... ale tak jak mówiłem, ostatnio (w tym tyg) rozmawiałem z osobą z urzędu WM i zapewniał mnie (oficialnie), że jak tylko zwrotki dotrą będzie decyzja.
    Nie chce mi sie wierzyć, że zwrtoki jeszcze nie dotarły.

Wiec albo decyzja będzie dziś, albo w Poniedziałek.

Innej możliwości nie widzę, kurcze pierczone.

Zgodzę się z Tobą, że gdyby było większe zainteresowanie ze strony mediów, To Rzecznika Wojewody Mazowieckiego coś by powiedzieć musała.- a tak, nikt nie pyta, to i ona sie nie wychyla!

Szkoda, że już nie pracuje w wydawnictwie, gdzie miałbym jako-takie możliwości wywiedzenia się co się dzieje.

pzdr
    shp
  • Re: dane historyczne Autor: ~max [89.228.105.*]
    ""Listy polecone czekają na poczcie tydzień, potem wysyłane jest drugie awizo. Dwukrotnie nieodebrane pismo uważa się za dostarczone. - Listy wysłaliśmy pod koniec sierpnia. Lada dzień zwrotki powinny zacząć przychodzić masowo. Kilkoro zawiadomionych osób już przyszło, zapoznało się z aktami. Jeżeli nie zgłoszą uwag, decyzja zapadnie w ciągu paru dni od otrzymania wszystkich zwrotek. Trudno jednak mówić o jakimś terminie, jeżeli będą uwagi - przyznaje rzeczniczka wojewody.""

To może w nieskończoność będą jakieś uwagi ??? , Polskie prawo administracyjne jest popierdzielone jak i jego opis ;))

"Prawo administracyjne - gałąź prawa obejmująca zespół norm generalnie-abstrakcyjnych o charakterze materialnym, mocy powszechnie obowiązującej w znaczeniu podmiotowym, regulujących sytuację prawną podmiotów prawnie niepodporządkowanych organom administracji publicznej. Normy te oddziałują zarówno bezpośrednio poprzez ustanawianie w nich obowiązków i uprawnień, których realizacja podlega kontroli organów administracji publicznej jak i pośrednio przez stosowanie norm w drodze decyzji administracyjnej organu."

WITKI OPADAJĄ
    max,
    zapytałem i o to, tzn. o niebezpieczeństwo zgłaszania uwag w nieskończoność!

Uzyskałem odpowiedź, że nie będzie na to zgody, będą zwrotki będzie decyzja!

Tyle wiem!, a że decyzji nie ma.... to też wiem

pzdr
    shp
  • Re: dane historyczne Autor: ~max [89.228.105.*]
    Skubańce według prawa mieli maksymalnie 60 dni od 24 czerwca .
    Tydzień dłużej bo nie dotarły wszystkie dokumenty rozumie !!!,
    ale to już jest miesiąc po terminie ???????????????????
  • Re: dane historyczne Autor: ~kasia [217.153.90.*]
    drodzy, więcej optymizmu, u niektórych wkrada się odrobina sceptycyzmu co jakiś czas.. rozumiem, cierpliwości czasem brakuje.. o i jeszcze jakiś ktoś przyczaił się na kupno po 30,26.. krew zalewa, ale I don't think so, że ktoś po tyle odda, szczególnie, że Paryż +3,78. Pozdraaawiam, ziew.. marazm, ale ZŁOTA jesień przed nami ;-)
    staciłem nerwy.

nasmarowałem e-maila do Rzeczniczki Wojewody Mazowieckiego.

Skoro wojewoda był wstanie podać graniczny termin wydania decyzji (zanim się połapali, że brakuje im dokumentacji,poprzedni termin : 3 września br.) to nie widzę powodu aby i teraz nie był jasno określony termin takiej decyzji!

a nie zasłanianie, się, że może uwagi, analizy, dodatkowe papierki ,zwrotki - ściema i tyle.
    Mają czas ustawowy, to niech się wypowiedzą!, co za kraj!
    Jak mi nie odpowiedzą do poniedziałku-wtorku to dzwonie, a jak to nic nie da, to jade do nich - mam blisko.!

pzdr
    shp
    na razie orco nie daje zarobić - trochę to chore, że kurs spółki zależy od urzędasów, które tylko patrzą żeby wykończyć firmy jak dostaną troszke władzy, bo niby czemu inni mają lepej mieć niż ja? od taka polska zdziczała mentalność i do tego cwaniactwo połączone z chciwością wielu tubylców wawy, który jakby mogli to zjedliby swoje g......... zwykłe przygłupy i małe zawistne ludziki blokują przedsięborczość w tym kraju, a potem lamenty że kasy nie ma budzecie........
  • Re: dane historyczne Autor: ~kasia [217.153.90.*]
    spokojnie, tak jak ciasto drożdżowe, akcje potrzebują troszkę czasu, decyzja wyczekana, też ma swoją wartość.
  • Re: dane historyczne Autor: ~Rentier [78.8.64.*]
    Widzę, że wszyscy czekają na oficjalne stanowisko. Spokojnie. Orco czuwa. Przecież decyzja zapadnie już lada moment. Tylko aby zgoda nie była podana w momencie wielkiej zwały na rynkach. Teraz jest w miarę optymalnie z takim pozytywnym info.
    nie zmienia się reguł w trakcie gry - a polsce się zmienia, bo to dziki kraj i duzo stworzen co tylko patrzą jak drugiego okraść; urzednicy nie odpowiadają za to co robią personalnie tylko urząd i mamy takie farsy jak ta, że najpierw urząd coś dał, potem to zabrał, a teraz łaskawie się długo zastanawia czy odda to co zabrał - a najbardziej wkurza to, że pasożyty żyją z podatków i to w każdej instytucji państwowej tak wygląda - w tym kraju nic się nie zmienia
[x]
ORCOGROUP 0,00% 4,02 2026-04-01 14:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.