kto się przerzuca tą drobnicą ? czy nie może tego ktoś wykupić raz a porządnie ? bo z tego co widzę to chyba z becikowego trochę ludzi kupiło ten papier ..
Po kilka akcji ustawiają coraz niżej. Zastanawiam się czy jednym ruchem zostanie ten "detal" zdjety? Jeśli tak, to można bedzie z optymizmem patrzeć w przyszłośc.
Nie śmieszny pomysł, a ogólna atmosfera na giełdzie. Jeśli w poniedziałek obroni 14 PLN życze wam wzrostów. Jeśli nie to zrobię sobie zakupy. Pozdrawiam
...zrealizowałem zysk w piątek i niestety ugrzązłem z walizkami pełnymi gotówki , na lotnisku...
Nie wiecie przypadkiem czy pływają jakieś okręty do Szwajcarii...?
Niewiele tego skupujący zebrał,ale zawsze coś. Tylko to nam akcjonariuszom może wyjść na dobre, bo akcje (mam nadzieję), że znajdą w portfelu akcjonariusza , który wie co robi.
Patałach ale i przebiegły ciułacz. Czego więcej można oczekiwać od belfra w zawodówce, którym byłby do dziś, gdyby przed laty nie zatrzymał się na chwilę w przydrożnej szklarni. Przygodę z Polną mam na szczęście za sobą po sześciu straconych miesiącach. Tobie życzę wytrwałości.