• POLNA a KNF... Autor: ~pijok [188.123.192.*]
    ...doniosłem do KNF-u że Jakubas Zbigniew to nieudacznik .
    Nie ustaliłem z komisją w jaki sposób ukarać winnego , i tu liczę na akcjonariat...
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~pit [188.33.73.*]
    jethro i bolo już sprzedali... jeszcze ty pijok zostałes. jak puścisz to jedziemy do góry... ;]
  • Re: POLNA a KNF... Autor: bolo7 [89.75.116.*]
    Pit, zachowujesz się jak machine, który zamiast martwić się o swoje akcje, rzuca się na akcje posiadane przez innych; a już myślałem, że znormalniałeś... Jest taki śmieszny polski film "Kogiel-Mogiel", który fajnie pokazuje wieś sprzed lat. Jest tam taki jeden sąsiad faceta głównej bohaterki, którego całe zajęcie polegało na... zawistnym gapieniu się na to, co też robi jego sąsiad w swoim gospodarstwie... Nasz "bohater" powiniem mu powiedzieć: "Pilnuj chłopie swego nosa". Wyciągnij z tej prostej komedii lekcję dla siebie.
    W przeciwieństwie do większości forumowiczów gram w otwarte karty i w dniu, w którym sprzedam swoje akcje Polnej, poinformję Cię o tym na Twoim autorskim wątku z takim pytaniem w tytule...
    Natomiast jeśli sprzedanie przeze mnie akcji Polnej na tym żałosnym poziomie jest według Ciebie warunkiem wzrostu akcji Polnej, to radzę Ci swój pakiecik sprzedać w miarę szybko i kupić coś, co będzie miało jakąkolwiek szansę wzrosnąć...

Pijok, myślę, że KNF-u nie będzie to interesowało :)
    Ta nieudolność w zwiększaniu wartości posiadanych przez siebie aktywów, mając taki udział w spółce, to z kolei ujma dla Jakubasa w świecie inwestorskim, co może być faktyczną karą.
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    Ja czekam cierpliwie.....i mam nadzieję,ze cierpliwość zostanie wynagrodzona. W końcu jestem współwłaścicielem firmy gdzie najpoważniejszym inwestorem Z.J.
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~pijok [83.27.134.*]
    ..KNF to w tym wypadku : Klub Notorycznych Fujar ...
  • Re: POLNA a KNF... Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Witam :)

No to siedzimy dalej, co tam kolejne tygodnie w obliczu całego roku na Polnej ;)

Juz nawet nie chce mi się robić analiz, ten poziom jest tak uklepany, że za jakiś czas będziemy mieli linię umarlaka...
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~pijok [83.27.134.*]
    ...I też tak się czuję...
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~jacek i placek [91.194.221.*]
    miejmy nadzieje ze ktoregos slonecznego dnia "puls"na polnej sie podniesie,i upragniony doplyw gotowki zasili wszystkich wytrwalych ,chwilowo zahibernowanych czlonkow forum!!!!!!!!!!!!!!!!:::::::::::)))))))))))))))))))))
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~pit [188.33.218.*]
    ty to bolo jestes nerwus... zastosuj dystansik... ;] przeciez wiem ze trzymasz, ja tez mam mały pakiecik brany lekko powyżej 13 bo wczesniej puściłem kwit za 17... także zluzujta bo wam żyłka pęknie.. ;] bedzie dobrze. za miesiąc. albo rok. albo dwa. albo pięc. pozdrówaa
  • Re: POLNA a KNF... Autor: bolo7 [89.75.116.*]
    aaaa tam, łaaaaatam... ;)
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    Widzę, że morale jak zwykle znakomite. Moim zdaniem w najbliższym czasie (może jutro) powinno być wreszcie solidne wybicie dołem. I tak dziwię się, że 12 zł tak długo się utrzymuje, ale widać taki specyficzny akcjonariat, lubiący trwać w nieszczęściu. A tyle pięknych okazji inwestycyjnych niedługo się powinno pojawić.
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~mandaryn [188.146.224.*]
    A właśnie że nie sapdnie poniżej 12, bo nie ma już z czego. Poczytaj forum na Parkiecie to zrozumiesz.
    Spoko, autografy później. Mały obrót , więc to jeszcze nie to, jazda na 10 zł będzie dopiero spektakularna. Chyba, że spadki na rynku wyhamują.
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~j.v [87.205.33.*]
    ochlaj go i do d....y mu nakop
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~ed [85.119.21.*]
    to nie ZJ jest nieudacznikiem, tylko jest kryzys, ktory dotyka wlasnie tego typu firmy najbardziej,
    ale chyba wazniejsze jest, ze 12 zlotych w koncu padlo, makroekonomicznie nadal nie najlepiej, wiec 10 padnie predzej czy pozniej, moze od II polowy roku bedzie lepiej,
    to ze 12 padalo tak dlugo swiadczy, ze TWA ma sie dobrze pomimo smierci lidera duchowego Jethro Trolla
    najgorsze jest to, ze jak spadnie ponizej 10, on znowu to kupi i znowu bedzie sprzedawal wszystkim te swoje przemyslenia malego Kazia
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~pit [109.243.115.*]
    to sie pijok znowu dzisiaj zaleje... ;]
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~pijok [188.123.192.*]
    ..od wczoraj jezdem zalany ....
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~kiszonka [89.171.40.*]
    bueheheeh nieudacznik?? Stary to ty sie w je...bales. Mogles sprzedac i kupic taniej a zachowales sie jak nieudacznik trzymajac te akcje ..kogo winisz niepasuje to sprzedaj..kazal ci kupowac czy co.
    Co za leszczyna
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~pijok [83.22.135.*]
    ...mogłeś kupić taniej i sprzedać drożej ...? no co Ty ..? wszyscy robią odwrotnie ..
    chyba że się mylę .
    Widzisz, nauczyłeś się czegoś nowego. Jeszcze trochę i może coś zarobisz. A teraz ładnie podziękuj koledze za nowo zdobytą wiedzę.
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~jacek i placek [91.194.221.*]
    xawery moj czekoladowy przyjacielu , bojaj sie z tego forum ....ZADYMIARZU,albo wnies cos milego ,jesli nie jestes zbyt rozgarniety:::::::)))))))))))))
    bojaj? To coś po staropolsku od bojażni mój nieedukowany przyjacielu? A może chodziło o bujaj się? Coś miłego na forum Polnej? Dobry żart :)
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~pit [188.33.159.*]
    xawery ty to jestes gość... od dzis jestes moim guru... ;]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.135.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~pijok [83.22.135.*]
    ...Oj wielki xawery , masz już dwóch wielbicieli ...
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~Projektant [188.147.13.*]
    Może jakies rozsądne przewidywania, co do poziomu kursu w przyszłym tegodniu?
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~kufelek [80.48.73.*]
    Kierunek już dawno ustalony.
  • Re: POLNA a KNF... Autor: ~badacz DNA [83.11.255.*]
    powinniście WYZBYĆ się złudzeń ... Rok chyba wystarczy
  • Pijok - gdzie zgubiłeś swoją narzeczoną Karolinę ? Autor: ~endi [77.253.28.*]
    coś dawno się nie odzywała - pewnie na czymś zdrowo wtopiła ......
  • Re: Pijok - gdzie zgubiłeś swoją narzeczoną Karolinę ? Autor: ~Projektant [188.146.55.*]
    Ale tu cilule na tym forum Polnej na Bankierze. Tylko się obrazają wzajemnie, piszą pierdoły nie godne przedszkolaków. Jeśli postawisz konkretne pytanie, co w przyszłym tygodniu z kursem,to piszą o jakiejs Karolinie, albo , ze kierunek ustalony.żąl mi was chłoptasie, żal mi ciulków, co maja po kilkaset akcji i są nieadowoleni, ze nie zarobili tych kilkustet złotych. Nie zarobili, a temu jest winny oczywiście Jethro Tull i bolo7.
    Tylko, że kiedy Jethro pisał o Polnej na onecie w 2006 r., jalko MO , i o spólce mało kto wiedział, to te nasze xawery itp były jeszce w gimanzjum. Ciulowe z was tu towarzystwo, szkoda czytac te obelgi i bicie piany przez dupków cieszących sie ze spadku kursu.
    Nawet Baśka, skąd innąd znająca sie na rzeczy, wdaje sie w pyskówki poniżej jakigokolwiek poziomu.,

Zrobliście tu gimnazalny klub sfrustrowanych inwestorków, co to maja portfele po kilkaset złotych.

to Ci nasi kochani teraz inwestorzy Polnej byli w podstawówce albo w gimnazjum.Ciulowe z was towarzystwo, żadnej mertoryvczenj dyskusji. Nawet Baśka ostanio ubliża. Wyzwiska i przedszkole ciulkoów inwestujących po kiklaset złotych.
  • Re: Pijok - gdzie zgubiłeś swoją narzeczoną Karolinę ? Autor: ~pijok [83.21.83.*]
    ~projektant , czy coś cię użarło?
  • Re: Pijok - gdzie zgubiłeś swoją narzeczoną Karolinę ? Autor: bolo7 [89.75.114.*]
    nie użarło, tylko "urzekło", mianowicie nieprzestający ujadać NIEWIADOMOCZEGOCHCĄCYFRUSTRACI ;)

Ty się do nich nie zaliczasz, rzecz jasna, zdrówko pijok! :)
  • Re: Pijok - gdzie zgubiłeś swoją narzeczoną Karolinę ? Autor: bolo7 [89.75.114.*]
    powinno wrócić na razie przynajmniej powyżej 12 zeta, choć możliwe, że jeszcze w lutym, najpóźniej na początku marca pojawi się jakieś większe ssanie, wynoszące kurs do min. 13, 14... zbyt uciążliwa jest tegoroczna zima, a wbrew pozorom ma to określony wpływ na poziom optymizmu i chęci oraz odwagi zakupów...
    a też w końcu spółka musi wyjść z chwilowego dołka... a co z akwizycją? plany rozpłynęły się w powietrzu?

kilkaset akcji? łącznie tyle mają...
  • Re: Pijok - gdzie zgubiłeś swoją narzeczoną Karolinę ? Autor: ~pijok [83.21.83.*]
    Witaj . "Powroty" z gór są "bolesne"...
    to sie nazywa "zdrowy ból", nawet jak oprócz zakwasów ma znamiona pewnej japońskiej choroby - suszi'jama :)
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.