• proszę nie dziękowac! Autor: ~irekal [83.20.105.*]
    dzis wszedlem w centklime,wszystkie wskaźniki wygenerowly wcześniej sygnaly kupna a nikt się nią wcześniej nie zainteresował!kompletny bezruch tu panował..Wystarczylo więc kupic troche akcji powyzej sredniej 20 dniowej i nadal bylo tanio!widzicie efekt?
  • Re: proszę nie dziękowac! Autor: ~Ftt [83.29.31.*]
    Tak tonapewno przez ciebie
  • Re: proszę nie dziękowac! Autor: ~irekal [83.20.101.*]
    czlowieku, przygladalem sie zachowaniu graczy na tej spólce,po obydwu stronach zakopani na swoich pozycjach,ani o grosz wyzej/mniej/!Średnia 20 -dniowa,biegnąca plasko na 11.30 a oni zasadzali się na jeszcze taniej.Wszedlem agresywnie pow 11.40 i juz bylo ciekawie!Na efekt wsadzenia kija w mrowisko nie trzeba bylo dlugo czekać.Pewnie-przecież to nie ja siedzialem na papierze przez długie jesienne miesiące i zagryzalem pazury.Wczoraj wytypowalem sobie spólke do kupna a dzis ja kupilem.Załozylem ,ze jesli ma pojsc do 15-16 zl to kupno po 11.40 czy 11.70 i tak nie ma wiekszego znaczenia...
  • Re: proszę nie dziękowac! Autor: ~Egor Leszcz [80.238.64.*]
    tutaj małym kapitałem można nieźle zamanipulować ale spółka pójdzie w górę myślę z już niedługo. Nowa fabryka, rozwój tylko up.
  • Re: proszę nie dziękowac! Autor: ~irekal [83.20.102.*]
    na razie trzyma sie dzielnie..w najbliższym czasie widać miejsce na 15-20 % wzrostu..
  • Re: proszę nie dziękowac! Autor: ~irekal [83.20.108.*]
    układ oscylatorów też jest idealny!
[x]
CENTKLIMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.