• Budopol-Padlinopol Autor: ~open [80.48.115.*]
    Ta spółka to jakaś mega masakra,kisi śie już od ponad roku albo i jeszcze dużej zależy jak kto na to patrzy,mimo że na szerokim rynku mamy szczyty,nijak ma śię rekomendacja bo nawet śie papier o nią nie odarł ani raz a do tego ze strony zarządu totalna dezinformacja.Podejrzewam że wiele osób wtopiło mnustwo kasy w ten smierdzący zasyfiały papier i właśnie śię zastanawiają co dalej bo siedzą jak na deklu od dawien dawna,może jest ktoś na tyle rozsądny i wie co dalej z tym smrodliwym kiszonym śmieciem zrobić.Wypowiedzi tylko rzeczowe bez przesadnej głupoty w stylu stefreka i jemu podobnych oszołomów.
  • Re: Budopol-Padlinopol Autor: ~Stefek [95.171.120.*]
    Open - idź w końcu chłopie do psychiatry. Masz straszną tendencje do popadania w skrajności. Najpierw naganiałeś na wzrosty, wypisywałeś brednie jakie to wzrosty jeszcze w grudniu będą. Obrażałeś mnie kiedy pisałem że nie masz racji i żadnego odpału nie będzie, bo żadnego infa o przejęciu w grudniu nie będzie.

Teraz z hura optymizmu wpadłeś w jakąś depresję. Zacząłeś widzieć wszystko w czarnych barwach. Nie masz nawet za grosz przyzwoitości by mnie przeprosić i przyznać mi rację.

Takie zachowanie jak twoje świadczy nie najlepiej o twoim stanie emocjonalny. Serio z pełną odpowiedzialnością zalecam ci wizytę u specjalisty.
  • Re: Budopol-Padlinopol Autor: ~open [80.48.115.*]
    Ty to naprawde jesteś upierdliwy a do tego nie czytasz ze zrozumieniem textu i masz problemy z interpretacja wypowiedzi,posłuchaj to z tobą jest bardz żle bo ja nigdy nie pisałem tego oczym ty teraz piszesz,znajdz hoć jedną moją wypowiedz gdzie do czegos ja naganiam,zawsze jestem obiektywny i nigdy na nic nie naganiam ani nie namawiam do niczego.To ty tu jesteś strasznym oszołomem podpisującym śię adekwatnie do stanu twojej swiadomośći i osobowośći.Takich jak ty hamów stefrek jest wszedzie pełno i nie licz nato że ja będe takie kołtuństwo jakie ty reprezentujesz przepraszał bo jeśli oto chodzi to ja ciebie nie zaczepam tylko ty na okrągło to robisz i mnie obrażasz więc przepraszać to ty mnie powinieneś a nie ja ciebie hory psychoshizolu-stefreku głupi człowieku i jak bys był choć troche rozsądny to byś nie pokazywał swojej głupoty bo tylko ty tu siejsze zamęt i większość nawet na ciebie już nie zwraca uwagi,tak więc albo się postaraj zmienić ton swoich wypocin albo zamilcz.A do mnie masz więcej nie pisać bo ja sobie tego nie życze i jak bys maiął choć jeden procent rozumu to już byś to dawno zauważył tylko taki prostak jakim ty jestes nic nie widzi poza czubkiem własnego nosa,nara.
  • Re: Budopol-Padlinopol Autor: ~Panowie [81.3.82.*]
    Panowie !!!! spokojnie wolal bym porozmawiac o spolce a nie o waszych problemach z osobowoscia !!!!
  • Re: Budopol-Padlinopol Autor: ~re4 [78.60.150.*]
    Stefek i Open to ta sama osoba
  • Re: Budopol-Padlinopol Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    -))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    wymieńcie się numerami gg
  • Re: Budopol-Padlinopol Autor: ~open [80.48.115.*]
    I ja również bym wolał porozmawiac o spółce no ale jak widac nie każdy chce o niej rozmawiać,należało by takiego delikwenta typu stefrek zbanowac i był by spokój,wtedy by wiecej osób napisało na temt spółki bo jak do tej pory stefrek swoim podejśćiem do jakiego kolwiek tematu skutecznie większość forumowiczów odstraszył.
  • Re: Budopol-Padlinopol Autor: ~Open [80.48.115.*]
    Tak tak niech stefrek poda nr gg,popieram.
    Ja sie tylko pytam do kiedy bedzie taka dezinformajca dla akcjonariuszy moze to jakis rodzaj testu juz sam nie wiem .
    Sam mam utopiona w tym kase i tak czekam jak na zbawienie :( . pozdro
  • Re: Budopol-Padlinopol Autor: ~Badziewiak [188.33.28.*]
    Z Waszych wypowiedzi wynika jedno
    Sami piszecie, że utopiliście kasę więc nie liczyliście na zyski tylko na utopienie
    a więc Wasz zamiar się powiódł w 100% i co teraz chcecie, by wyszło, że się pomyliliście?
    Niby teraz ma ktoś przyjść i za zasługi ma Wam dać....nie wiem, może medale?
    właśnie od roku piszecie jaki to syf ta spółka, piszecie tak bo chcecie kupić dwa gr taniej a potem jak je dostaniecie to dziwicie się co za syf kupiliście
    Ja nie trace wiary a pozatym to same przekrety maja ten papier jak gant wiec oni sie nie dadza zalatwic. !!!
  • Re: Budopol-Padlinopol Autor: ~romek [91.94.252.*]
    cisza z ami, sluchac mnie tu,ten syfek zwany budopol jest tak sterowny specialnie
    dlatego ze ten luj sterownik zatwardzialy debil ktory steruje tya lajbą tak chce
    on czeka az caly rynek zacznie spadac a wy je;lenie i baranki zaczniecie ze strachu sprzedawac on czeka na gleboka korekte na rynku , to wodc jak plinuje tego smiecia
    aby nie wrastal kiedy rynek wrasta ,
    manipulacjia oczywista chce przeczekac wrosty na rynku i potem jak rynek bedzie spadal to on bedzie kupowal taniej i jeszcze zjedzie na dno ostanie taki ma chyba cel
    dlatego piluje papieru i wam barany nie daje zarobic AMEN
  • Re: Budopol-Padlinopol Autor: kiwiak [89.231.66.*]
    poziom dyskusji na tym forum potrafi mnie, chama prostego, zdecydowanie zaskoczyć, bardzo zaskoczyć...
    polecam wejść na irc /bluzgi tam myślę, że merytoryczna dyskusja niektórych z Was osiągnie zapewne punkt kulminacyjny, zdecydowanie...
[x]
BUDOPOL -16,67% 0,06 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.