Ta spółka to jakaś mega masakra,kisi śie już od ponad roku albo i jeszcze dużej zależy jak kto na to patrzy,mimo że na szerokim rynku mamy szczyty,nijak ma śię rekomendacja bo nawet śie papier o nią nie odarł ani raz a do tego ze strony zarządu totalna dezinformacja.Podejrzewam że wiele osób wtopiło mnustwo kasy w ten smierdzący zasyfiały papier i właśnie śię zastanawiają co dalej bo siedzą jak na deklu od dawien dawna,może jest ktoś na tyle rozsądny i wie co dalej z tym smrodliwym kiszonym śmieciem zrobić.Wypowiedzi tylko rzeczowe bez przesadnej głupoty w stylu stefreka i jemu podobnych oszołomów.
Open - idź w końcu chłopie do psychiatry. Masz straszną tendencje do popadania w skrajności. Najpierw naganiałeś na wzrosty, wypisywałeś brednie jakie to wzrosty jeszcze w grudniu będą. Obrażałeś mnie kiedy pisałem że nie masz racji i żadnego odpału nie będzie, bo żadnego infa o przejęciu w grudniu nie będzie.
Teraz z hura optymizmu wpadłeś w jakąś depresję. Zacząłeś widzieć wszystko w czarnych barwach. Nie masz nawet za grosz przyzwoitości by mnie przeprosić i przyznać mi rację.
Takie zachowanie jak twoje świadczy nie najlepiej o twoim stanie emocjonalny. Serio z pełną odpowiedzialnością zalecam ci wizytę u specjalisty.
Ty to naprawde jesteś upierdliwy a do tego nie czytasz ze zrozumieniem textu i masz problemy z interpretacja wypowiedzi,posłuchaj to z tobą jest bardz żle bo ja nigdy nie pisałem tego oczym ty teraz piszesz,znajdz hoć jedną moją wypowiedz gdzie do czegos ja naganiam,zawsze jestem obiektywny i nigdy na nic nie naganiam ani nie namawiam do niczego.To ty tu jesteś strasznym oszołomem podpisującym śię adekwatnie do stanu twojej swiadomośći i osobowośći.Takich jak ty hamów stefrek jest wszedzie pełno i nie licz nato że ja będe takie kołtuństwo jakie ty reprezentujesz przepraszał bo jeśli oto chodzi to ja ciebie nie zaczepam tylko ty na okrągło to robisz i mnie obrażasz więc przepraszać to ty mnie powinieneś a nie ja ciebie hory psychoshizolu-stefreku głupi człowieku i jak bys był choć troche rozsądny to byś nie pokazywał swojej głupoty bo tylko ty tu siejsze zamęt i większość nawet na ciebie już nie zwraca uwagi,tak więc albo się postaraj zmienić ton swoich wypocin albo zamilcz.A do mnie masz więcej nie pisać bo ja sobie tego nie życze i jak bys maiął choć jeden procent rozumu to już byś to dawno zauważył tylko taki prostak jakim ty jestes nic nie widzi poza czubkiem własnego nosa,nara.
I ja również bym wolał porozmawiac o spółce no ale jak widac nie każdy chce o niej rozmawiać,należało by takiego delikwenta typu stefrek zbanowac i był by spokój,wtedy by wiecej osób napisało na temt spółki bo jak do tej pory stefrek swoim podejśćiem do jakiego kolwiek tematu skutecznie większość forumowiczów odstraszył.
Ja sie tylko pytam do kiedy bedzie taka dezinformajca dla akcjonariuszy moze to jakis rodzaj testu juz sam nie wiem .
Sam mam utopiona w tym kase i tak czekam jak na zbawienie :( . pozdro
Z Waszych wypowiedzi wynika jedno
Sami piszecie, że utopiliście kasę więc nie liczyliście na zyski tylko na utopienie
a więc Wasz zamiar się powiódł w 100% i co teraz chcecie, by wyszło, że się pomyliliście?
Niby teraz ma ktoś przyjść i za zasługi ma Wam dać....nie wiem, może medale?
właśnie od roku piszecie jaki to syf ta spółka, piszecie tak bo chcecie kupić dwa gr taniej a potem jak je dostaniecie to dziwicie się co za syf kupiliście
cisza z ami, sluchac mnie tu,ten syfek zwany budopol jest tak sterowny specialnie
dlatego ze ten luj sterownik zatwardzialy debil ktory steruje tya lajbą tak chce
on czeka az caly rynek zacznie spadac a wy je;lenie i baranki zaczniecie ze strachu sprzedawac on czeka na gleboka korekte na rynku , to wodc jak plinuje tego smiecia
aby nie wrastal kiedy rynek wrasta ,
manipulacjia oczywista chce przeczekac wrosty na rynku i potem jak rynek bedzie spadal to on bedzie kupowal taniej i jeszcze zjedzie na dno ostanie taki ma chyba cel
dlatego piluje papieru i wam barany nie daje zarobic AMEN
poziom dyskusji na tym forum potrafi mnie, chama prostego, zdecydowanie zaskoczyć, bardzo zaskoczyć...
polecam wejść na irc /bluzgi tam myślę, że merytoryczna dyskusja niektórych z Was osiągnie zapewne punkt kulminacyjny, zdecydowanie...