Ty to naprawde jesteś upierdliwy a do tego nie czytasz ze zrozumieniem textu i masz problemy z interpretacja wypowiedzi,posłuchaj to z tobą jest bardz żle bo ja nigdy nie pisałem tego oczym ty teraz piszesz,znajdz hoć jedną moją wypowiedz gdzie do czegos ja naganiam,zawsze jestem obiektywny i nigdy na nic nie naganiam ani nie namawiam do niczego.To ty tu jesteś strasznym oszołomem podpisującym śię adekwatnie do stanu twojej swiadomośći i osobowośći.Takich jak ty hamów stefrek jest wszedzie pełno i nie licz nato że ja będe takie kołtuństwo jakie ty reprezentujesz przepraszał bo jeśli oto chodzi to ja ciebie nie zaczepam tylko ty na okrągło to robisz i mnie obrażasz więc przepraszać to ty mnie powinieneś a nie ja ciebie hory psychoshizolu-stefreku głupi człowieku i jak bys był choć troche rozsądny to byś nie pokazywał swojej głupoty bo tylko ty tu siejsze zamęt i większość nawet na ciebie już nie zwraca uwagi,tak więc albo się postaraj zmienić ton swoich wypocin albo zamilcz.A do mnie masz więcej nie pisać bo ja sobie tego nie życze i jak bys maiął choć jeden procent rozumu to już byś to dawno zauważył tylko taki prostak jakim ty jestes nic nie widzi poza czubkiem własnego nosa,nara.