• MOJA EMERYTURA Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    ZBYNIU UKRYJ AKCJE....
  • Re: MOJA EMERYTURA Autor: ~pijok [188.123.192.*]
    ..Zbyniu robi takie interesy że mają go pokazywać w cyrku obok innej atrakcji , czyli baby z wąsami...
  • Re: MOJA EMERYTURA Autor: ~Pan J. [83.29.102.*]
    Pytanie dla moich wielbicieli.
    -ile mnie kosztuje wytoczenie procesu ...?
    (chodzi oczywiście o moje straty)
  • Re: MOJA EMERYTURA Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    straty moralne???

TO JA CHCE KUPIĆ AKCJE... ZNACZY SIĘ ZAINWESTOWAĆ U CIEBIE... ALBO LEPIEJ POŻYCZYĆ CI KASE A TY PREKATOREM SZCZUJESZ??
  • Re: MOJA EMERYTURA Autor: bolo7 [89.75.116.*]
    O, jesteś w końcu Panie J... Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd!
    Śmieci, bankruty poodjeżdżały w 2009, a Twoje spółeczki, co?
    Zachciało się trzymania za mordę przez długie miesiące kursu głównie przed i w trakcie wezwania, to masy pouciekały z Polnej w kluczowym momencie hossy 2009 gdzie pieprz rośnie!
    Taka sama lipa na Optimusie, czy głównej Mennicy ...

Już Stara Cegielnia dobrze podsumował przed Sylwestrem Pana "wyczyny" jako mieniącego się dobrym inwestorem. Na drugi raz porządnie się zastanowię, czy nie będę omijał Pańskich spółek szerokim łukiem, do czego będę zachęcał kogo tylko się da...
    Mniej wywiadów w tv, budowania swojego wizerunku "superinwestora", a więcej dbania o faktyczną wartość własnych aktywów, których nie potrafisz Pan po krachu kilkanaście miesięcy temu póki co odbudować jako główny inwestor w paru spółkach! Pana wschodząca gwiazdeczka szybko zaczyna gasnąć... Teraz masz pan to w d..pie, ale potrzebny będzie w końcu świeży kapiatał... Oj, będzie...

Rok temu miałem o Panu dużo wyższe mniemanie... Jak się tak Panem zawiedzie więcej osób, to pomyśl Pan rzeczywiście o emeryturze, bo jako skuteczny inwestor chyba się Pan wypaliłeś w Polsce...
  • bolo7 : MOJA EMERYTURA - nie będzie zła. Trzeba tylko zachować Autor: emeryt_giełdowy [83.6.228.*]
    cierpliwość. Cały czas myślimy o emeryturze. Ale nie swojej - córek i wnuczek.
    A pamiętasz co w październiku 2009r. napisałem o POLNEJ:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-bolo7-polna-wyplaci-spora-dywidende-to-znaczy-jak-spora,7610813.html

A dywidenda to może będzie, ale na MNC jak będzie 100 mln zysku netto?????
    Jak chcesz ją mieć (dywidendę) to musisz kupić MNC. I tak jest na każdej spółce.

Pozdrawiam.
  • Re: bolo7 : MOJA EMERYTURA - nie będzie zła. Trzeba tylko zachować Autor: bolo7 [89.75.114.*]
    masz rację, cierpliwość to najwyższa cnota inwestorska, o której wielu mówi, ale według jej wytycznych postępować - to już gorzej... i piszą, że np. "czy już nam się nie odechciało po roku?" czego, pytam, do emerytury zostało nam więcej lat jakby co ;)

rzucę okiem na MNC, a na Polnej nie liczyłem i liczę na dywidendę :)
  • bolo7 : rzucę okiem na MNC - tylko się na nią nie rzucaj, bo na niej też Autor: emeryt_giełdowy [83.6.228.*]
    tak jak na POLNEJ nie ma płynności. To taka strategia.
  • Re: bolo7 : rzucę okiem na MNC - tylko się na nią nie rzucaj, bo na niej Autor: bolo7 [89.75.114.*]
    w rzeczy samej... jeśli to zamulanie na Polnej będzie w stanie wytrząsnąć na dobre osoby, które nie powinny się już do tej pory interesować Polną, to jestem w stanie bez problemu czekać długo na oczekiwane efekty; ja MAM CZAS;
  • Re: MOJA EMERYTURA Autor: ~Pan J. [83.29.102.*]
    Faktycznie , jezżem dupa.
    oby ta emerytura nie była jak z ZUS-u.... :)
    DOKOND JEDZIETA????
    POLNA W POLU??? ZBYŃCIO NAROZRABIAŁ... PO 10 CHYBA NIE KUPIĘ CO ????

NIE BĘDĘ SZCZEKAŁ BO DOBRY PAPIER.... AUUUUUUUUUUUUUU
  • Re: MOJA EMERYTURA Autor: bolo7 [89.75.114.*]
    Polna na razie zasypana, ale w Przemyślu oswajają niedźwiedzia, którego złapali pod koniec stycznia, a to już nieźle;)
    Jakubas powinien sobie kupić takie zwierzątko i się trochę nauczyć z takim siłować, bo póki co niedźwiedzie położyły go na łopatki, niby starego wygę...
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.