• Mieszko Autor: ~inspektor13 [95.49.100.*]
    Na rynek polski wchodzi gigant cukierniczy i to od nowego roku. Nie cieszył bym się tak optymistycznie.Mieszko ,Jutrzenka i solidarność to w przenośni takie sklepy. Ten gigant to swoisty supermarket w stylu "Geanta" lub Kauflandu. Dana początek śmieszne ceny, a potem wyprze rodzimy przemyślik. Chyba procedurę zna każdy. Nie cieszy mnie to , bo sam siedzę w Mieszku, ale czarno widzę.
  • Re: Mieszko Autor: ~sas [83.3.242.*]
    mieszko , mieszko - mój koleszko!!
  • Re: Mieszko Autor: ~omega12345 [79.191.156.*]
    Jedni wchodzą , drudzy wychodzą a życie toczy się dalej. ...Nie ma co straszyć jak smokiem wawelskim. A poza tym przy większym i mniejszy się pożywi...
  • Re: Mieszko Autor: ~omega12345 [79.191.156.*]
    Właśnie podano , że z tym wejściem giganta to strachy na lachy. Tak jak myślałem nic z tego nie będzie. Niedowiarków odsyłam do dzisiejszej "Rzeczypospolitej ".
  • Re: Mieszko Autor: ~mieszko [79.186.140.*]
    czas żniw dla Mieszka osiaga szczyt. To co obecnie widać w sklepach, bedzie widoczne w wynikach za 4 kwartał :)
  • Re: Mieszko Autor: ~Tomash [83.9.0.*]
    O ile Mieszko skoczył w ciągu roku? o prawie 2 zł? To po ile będzie na koniec 2010? Ja już wiem , a Wy?
  • Re: Mieszko Autor: ~mieszko [79.186.167.*]
    na światowym rynku słodyczy toczy sie walka o przejecia, mysle ze musi sie to takze przełożyc na nasz całkiem spory rynek. Mieszko to idealny podmiot do przejecia i baza do wejscia na nasz rynek . Myslę,że moze to miec spore przełożenie na kurs Mieszka, który ciagle poprawia wyniki i pozostaje relatywnie tani
[x]
MIESZKO 0,00% 3,95 2014-11-25 17:00:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.