• EPD-kontrakty Autor: ~yeti [82.177.118.*]
    No, chyba to juz ostatnie zaniżanie kursu przez informacjami o kontraktach:)
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~copoile [87.205.203.*]
    i mnie też się wydaje że to nic innego.... to chyba ostatnie sesje do uśrednienia albo dobrania :)
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~mario [192.168.1.*]
    bankructwo??????
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~copoile [87.205.203.*]
    Dnia 2009-12-11 o godz. 15:38 ~mario napisał(a):
    > bankructwo??????

pisząc mój ostatni post miałem na myśli tak niski kurs
  • Re: EPD-kontrakty!! [Nr.1] ok. 73 mln zł Autor: ~copoile [87.205.167.*]
    A więc doczekaliśmy się oczekiwanych kontraktów! W/g słów prezesa Hołdy jeszcze w tym m-cu pojawi się co najmniej jeden, zapewne też konkretny..... :)
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~pan [87.205.143.*]
    mario - ty Cfoku, bez honoru. Od takich jak ty na kilometr.
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~tom [193.138.241.*]
    zobaczymy co dalej jakie beda jeszcze te kontrakty z tych wielkich zapowiedzi.
    no i przede wszystkim
    na co zostana przeznaczone pieniadze z nowej emisji.
    oraz co zyskuje epd na mariazu z pbg

narazie za duzo niewiadomych by liczyc na wzrosty

a co do tego czy to ostatnie sesje przed zwyzka,jestem pesymista i nie widze nic pozytywnego narazie co by siwadczylo o przyszlej zwyzce
    .
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~max [83.28.12.*]
    nareszcie upominek na swieta. EPD startował zapewne w większej ilości przetargów ale zapewne na start z PBG w wznacznie wiekszych przetargach być moze wycofali oferty? skupili sie na tych najwaznieszych i przyszłoscowych klientach gdzie zdobywaja referencje niezbędne do dużych przetargów. wg mnie cena obecna jest bardzo niska. ja osobiscie czekam na więcej znacznie wiecej:) a inni niech robią co chcą. SPÓŁKA Z BARDZO DUZYMI PERSPEKTYWAMI. POZDRAWIAM NAJWYTRWALSZYCH:)
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~copoile [87.205.167.*]
    Od wypowiedzi Hołdy o kontraktach w "podłodze" dzisiejsze info pojawiło się z ponad miesięcznym opóźnieniem, więc domyślam się że w ostatnim czasie z tego powodu wielu głodnych szybkiego zysku wykruszyło się właśnie dzięki brakowi tych że namacalnych konkretów.... Przecież wiadomo że ta nasza giełda to wielka szulernia :P Jutro się przekonamy jaka będzie reakcja rynku, ale z pewnością nie przejdzie to bez echa..... :)
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~yeti [82.177.118.*]
    nareszcie super info-warto było czekac na takie, jakby nie patrzeć to jest to ok.20% planowanych przychodów na przyszły rok nie licząc przychodów firm które przejmie w przyszłym roku EPD:) oby tak dalej, a sie okaże że przekraczamy 10zł:)
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~kamil [78.133.231.*]
    Prezes powiedział:

"planujemy sformalizować - podpisać KONTRAKTY na duży zakres robót montażowych na terenie Niemiec oraz na dostawy konstrukcji. Nieformalne uzgodnienia z klientami zostały już poczynione. W chwili obecnej trwają formalne negocjacje zapisów kontraktowych. "

Czyż nie wynika z tego (KONTRAKTY w liczbie mnogiej), że oprócz tego wczorajszego będą jeszcze inne w tym roku ?
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~mario [192.168.1.*]
    pozdrawiam wszystkie śpiące królewny które przespały czas na odjazd naszej lokomotywy mój wcześniejszy wpis był prowokacją
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~poinformowany [77.115.132.*]
    tradycyjnie juz do 4,5 odbicie i w dól za 3 dni zobaczymy 4,20 i tak w kołko do 2034 roku
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~pan [87.205.143.*]
    mario - ty Cfoku, bez honoru. Od takich jak ty na kilometr.
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~copoile [81.219.153.*]
    Niektórym zebrało się na ironię i lekką prowokację, ale wkrótce się okaże gdzie leży prawda. Ta spółka to prawdziwa perła w naszej szulerni. :) Poza tym przydało by się więcej bardziej konstruktywnych opinii w waszych postach. Trochę wyczucia panowie.
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~kamil [78.133.231.*]
    Prawda jest taka, że dopóki na giełdzie nie będzie jakiegoś znaczącego ruchu w górę, to takie spółki jak EPD nie mają szans na poważniejszy wzrost. Bo niby info super było, a kursem o rana rządzą ci, którzy kupują po kilkaset akcji. Jakiś oszołom będzie za chwilę chciał sprzedać po 4,3... i będziemy na zero.

Dziwię się tylko, że niby jesteśmy super perspektywicznym papierem, a żaden fundusz się nim nie zainteresował. Chyba w tym roku (i tak w sumie dobrym dla EPD) cudów w stylu 5 zł spodziewać się nie należy. Jak tu niedawno niewiasty pisały trzeba mieć nadzieję na ruchy luty/marzec '10.
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~marian [87.206.31.*]
    mario ty to jednak baran jesteś
    Dom Maklerski BZ WBK » Produkty analityczne
    OCENY SPÓŁEK

SPRADŹ SKUTECZNOŚĆ NASZYCH ANALIZ >>>

Zawsze możesz liczyć na jeszcze większe wsparcie ze strony naszych specjalistów. Z myślą o Klientach, którzy preferują długoterminowy horyzont inwestycyjny opracowujemy specjalny typ rekomendacji. Oceny Spółek są skondensowanym zestawieniem informacji historycznych oraz prognoz przyszłego zachowania się kursu akcji przygotowanych przez analityka fundamentalnego oraz technicznego w perspektywie 6-12 miesięcy. Raporty analityczne obejmują spółki o średniej oraz małej kapitalizacji koncentrując się na firmach o dobrej kondycji finansowej.

https://www.dmbzwbk24.pl/dlugook_iol/091019_dos_epd_pl.pdf

mam nadzieję że co niektórym mało zorientowanym osobom powyższa analiza pozwoli rozjaśnić umysły i w znacznym stopniu zmienić poglądy o tej spółce.... :)
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~poinformowany [95.41.178.*]
    Spolka jest bardzo dobra, ale jak widzicie to o czym pisałem wczesniej, dzis konczymy na 0, 4,5 jest nie do przejscia
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~yeti [82.177.118.*]
    powinniśmy zacząc wspinaczkę w końcu juz niedługo koniec roku.
  • Re: EPD-kontrakty Autor: ~marian [87.206.31.*]
    to pewnie ćwok ~mario wywala
[x]
ENERGOPLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.